Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaşkınlıkla okudum doğrusu. Allah korusun düşünüyorum da şu an sevdiğim adamın babası ölse o söyleyene kadar ben evliliğin e'sini etmez başka şehirde yaşamanın değilde onun yanında olabilmenin derdine düşerdim. Bunu kafanıza takmanız için çok erken bir süre biraz acısını yaşamasını bekleyip akışına bırakın destek olup rahatlatın bunları daha sonra konuşur düzene sokarsınız.1bucuk yillik iliskim var.(benden 3yas buyuk) 2022de evlenmeyi dusunuyoruz. Yada sadece ben dusunuyorumdur. Sevgilim ilk zamanlar cok evlilik taraftariydi. 11saatlik ayri sehirlerde yasiyoruz universitede tanistik okul bitince herkes evine döndü. Pandemi yuzunden aylardir gorusemedik. Ben ilk zamanlar evliligi ertelesem de suan pandemi dolayisiyla gorusemedigimiz icin ve bu sene atanma durumum var yalniz baska bir sehirde yasayacagima beraber tasinip gideriz diye dusunuyodum ortalik bu haldeyken bir araya gelisler cok zorlasti cunku. 3 4 ay once babasini kaybettik covitten dolayi. Ben bu sene atanacagim, bana buraya(memleketine) yakin yerleri yaz, annem 2 3 hafta gelir kalir, annemin doktor islerinde gelip goturmem lazim gibi seyler soyluyor. Ilk zamanlar o hevesli insandan eser kalmadi babasini yeni kaybetmemize bagliyorum duygu durumundaki durgunlugu ama korkutuyor beni. Ben kendi ailemden bile uzak bir sehre tasinmak yeni bir duzen kurmak herkesle mesafeli kafam rahat olmak isteyen biriyim ilk gunden de ona bu huyumu anlattim kabul etti. Hatta firsatim olsa 1dk durmam yurtdisina giderim. Ben senle her yere gelirim diyordu. Simdi boyle diyor. Cok sevmesem asla devam etmem cunku hic benlik bir yasam plani degil anlattigi. Gozumu korkuttu boyle konusmasi ne yapmaliyim.
Not: hatta ilk zamanlar ben dedim annene yakin bir sehir de olabilir diye. Ama yakin dediysem ayni sehir demedim. Ayni sehirde yasamak istesem kendi memleketimde yasardim
Ondan buyuk 3 kardesi var onlar 2hafta kalip evlerine donduler baska sehirde yasiyorlar evliler. Evrak islerini sevgilim yalniz halletti.
Sorun ne biliyo musunuz siz zaten şehir değiştireceksiniz kimse için düzen değiştirmiş olmuyosunuz yani. Ayrıca daha büyük bir sorun var ki sizin yorumlarınızdan anlaşılıyo ki siz bu iliskiye duygusaldan ziyade mantıksal yaklaşmışsınız. Şimdi o kısım da ortadan kalkınca neye güvenip evleneyim diyosunuz, buraya kadar tamam hadi herkesin beklentisi farklıdır hayattan. Fakat bunu bu şekilde ifade etmiyosunuz. Karşı tarafı suçluyosunuz. Ama karşınızdaki insan değişmemiş. Hayat şartları doğrultusunda planları değişmiş sadece ve siz bunu bu şekilde algılamıyosunuz. Karakteri değişti ve yan çizdi baştan söyleseydi diyosunuz. Garipsenen taraf bu. Biraz şimdiye kadarki zamanı ayırdığınız için, biraz da vicdanen adama madem planların değişti, ben de mantıksal bakıyodum zaten, o zaman yokum diyemediğiniz için burdakilerden şunu duymak istiyosunuz anladığım kadarıyla evet yan çizmiş, sevgilin anneci aman uzak dur, vaktini çalmış… ama durum bu değil maalesef. Sevgiliniz yan falan çizmemiş. Ama devam etmek zorunda değilsiniz yani madem beklentiniz farklı, devam etmeyin zaten karşılıklı mutsuz olursunuz.Sinirlenenleri anlamiyorum
Kendisiyle konusunca bile sen haklisin annen yalniz kalsa bende duzenimizi degistirip annenin sehrine tasinmazdim hak veriyorum istememene diyor. Akli basinda insanin dusunecegi sey zaten bu.
Burdaki sorun karsimdaki insanin degismis olmasi benimde buna uzulmem. Olmazsa zaten ayrilirim. Burasi dert icin degil mi yazdim iste
Keşke o geriye kalanı geride bırakabilsek, özellikle erkek tarafı parazit gibi yapışıyorlar.Çocuk babasını kaybetmiş, bir annesi kalmış yanında. Kaybetme korkusu yaşıyor, annesinin yanında olmak istiyor. Normal bir evlat böyle bir durumda annesine destek olmak ister. Hayat sizin hayal ettiğiniz gibi evlenelim çekirdek aile olalım geri kalanını senede bir görsek de olur şeklinde yürümüyor.
Size sinirlenen veya haksızsınız diyen yok zatenSinirlenenleri anlamiyorum
Kendisiyle konusunca bile sen haklisin annen yalniz kalsa bende duzenimizi degistirip annenin sehrine tasinmazdim hak veriyorum istememene diyor. Akli basinda insanin dusunecegi sey zaten bu.
Burdaki sorun karsimdaki insanin degismis olmasi benimde buna uzulmem. Olmazsa zaten ayrilirim. Burasi dert icin degil mi yazdim iste
Bence ayrılın o anne başına bela olacak. İşin yok kaynanaya bak. Değmez, ayrılın gitsin. Hayat kısa kimsenin anasıyla yaşamaya değmez.Beni dusunduren sey onun memleketine tayin olmami istemesi. Yani hayat planimi tamamen degistirmem gerekecek insanlar bana tepki gosterdi anlayamadim hayatimi bu sekilde yonlendirmis olmam kotu bir karaktere sahip oldugumu gostermez ki
Aynen oyle neden ben baskasinin annesinin ustelik simdiye kadar tanimadigim birinin yanina tasiniyorum?Bence ayrılın o anne başına bela olacak. İşin yok kaynanaya bak. Değmez, ayrılın gitsin. Hayat kısa kimsenin anasıyla yaşamaya değmez.
Sinirlenenleri anlamiyorum
Evet bu dogru 'esnek olmamak' insanlardan da bunu bekliyorum keske boyle biri degilse onceden bilseydim hic gorusmedim. Kendim gibi biriyle birlikte olurdum. Ama ilk basta o da benim gibi oldugunu soyledi. Simdi boyle olunca hos karsilamadimbiz neden sinirlenelim ki :)
zaten biz de sevgilinizden farklı bir yaklaşım sunmadık. sizin değişmesini anlamamanıza şaşırdık bir de çok katı bir duruşunuz olmasına.
hayat sizin hayatınız zaten.
sadece çok esnek değilsiniz belli ki, e bu da bugün sevgilinizle ilgili yarın başka bir konuda hep karşınıza çıkar.
Evet bu dogru 'esnek olmamak' insanlardan da bunu bekliyorum keske boyle biri degilse onceden bilseydim hic gorusmedim. Kendim gibi biriyle birlikte olurdum. Ama ilk basta o da benim gibi oldugunu soyledi. Simdi boyle olunca hos karsilamadim
Sevgilim bile annen yalniz olsa ben gitmezdim haklisin diyorken insanlarin boyle sanki kendi baslarina gelse kosarak tasinacak gibi konusmasi bana gulunc geldi
Mesajlara ifade koyma butonu sadece beğenelim diye mi var?
Hayatımda bunun kadar çirkin çok az cümle okumuşumdur.Keşke o geriye kalanı geride bırakabilsek, özellikle erkek tarafı parazit gibi yapışıyorlar.
Tamam siz vicdanlısınız. Ben değilim, kimseye falan bakamam. Umarım hepsine bakma şansınız olur.Mesajlara ifade koyma butonu sadece beğenelim diye mi var?
Şaşırma butonu kullananları da etiketliyor musunuz?
Mesajlarınızı hep beğeneceğim ya da asla beğenmeyeceğim diye size söz mü verdim?
Ben işlerimi vicdanımla görürüm. Kaynana kayınbaba dede amca hala bana pek fark etmiyor. Kim zor durumda kalırsa evimde yeri hazırdır. Evli de olsam bekar da olsam. Merakınızı gidermişsinizdir umarım.
Neyi beğenip beğenmeyeceğimizin açıklamasını yapmak için bir alan varda bizim mi haberimiz yok? Bu arada ailelere parazit diyen biri olarak siz umarım evlenirken karşı tarafa parazit olmazsınız.