- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi pandayavrusu
İki insan birbirini kabul eder etmez, ama bu asla o kişinin annesini ilgilendirmez. Annesi kızsa ne olacakmış evlenmeyecek miydi acaba? Yarın birgün annesi başa kakabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yol yakınken ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. Annesine söylemesi çok gereksiz bakire olmamaız onu ilgilendirmez boş boğazlık yaptığı gerçekten evlendiğinizde de her şeyi ayrıntılı anlatırdı sanırım. Sinir oluyorum annesine her şeyi söyleyen erkekelere .Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Ayrılmak ile doğru yapmışsın çünkü aranızda özel kalması gereken durumu annesiene anlatan adamdan koca olmaz. Şiödiden böyle davranan evlenince de yüzüne vururdu canım emin ol. Bu arada adamdan dediğime bakma lafın gelişi erkek doğmuş ama adam diyemeyeceğim doğrusu... Böyle mantıklı olduğun için seni tebrik ederim.Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Ayrilmaktan baska bir secenek yok zaten. En iyisini yapmissin. Seninle buna ragmen birlikteyim diyen, ozelini annesine anlatan adamdan hicbi zaman hayir gelmez.Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Annesi mesela oglum bana neden anlatiyorsun, boyle seyler ozeldir, bana bile anlatma diyebilirdi. Bunda gaz vermelik bir durum yok. Insan kendi degerini kendi belirler. Bu davranisi kabul eden ileride daha cok ezilir.Gene gaz veren tiplerle dolmuş ortalik. Adamin davranisi yanlis bu konuda hemfikiriz de annesine de laf edenler var. Kadin olabilir drmis. Ne desin yani boyle bisey deyince oğlu na ne dese havada kalacak yada sizi yaralayacak. Bu iyi yapmissin diyenleri merak ediyorum herkes mi böyle güçlü kuvvetli ayaklari üzerinde duran karsi cinse bagliligi olmayan esleri sevgilileri burda elestirdikleri dunyadan olmayip mükemmel olanlar mi?
Sinirlenip bekar yazdım çünkü yeni üye oldum ve eşimden ayrılacağım için anımsamak bile istemedim onu aldatıldım ve çünkü aile evindeyim. İstersen nüfus cüzdanımın fotosunu atabilir, evli olduğumu kanıtlayabilirim. Böyle bir yalana girmem. Ama sen uzaktan bakıyorsun haklı olarak sordun durum budur ama teşekkür ederim.
Bir erkek sevdiği kadınla en özelini annesine anlatıyorsa arkanıza bakmadan kaçın ondan bir halt olmaz suna inanın ileride en küçük bir sorunda bunu yüzünüze vuracaklar hem.kendisi artık hem de annesi ne kadar iğrenç bir insan inanamiyorum.Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Panda yavrusu sen evli değilmiydin???