Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...