• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim annesine bakire olmadığımı söylemiş. !

helal olsun sana
görmek istediğimiz hareketler
o kim oluyo özelini anlatıyo
annesi kim de olsun nabalım diyo
azıcık güçlü olmasan ezim ezim ezerler evlensen ilerde
en doğrusunu yapmışsın

bence cok iyi yapmissiniz geri adim atmayin sakin. Bu hem kabalik hemde dusuncesizlik olmus. yarin bi gun kavganizda sen bakire degildin zaten ben seni o halinle kabul ettim bile der

Annesi "olsun napalım." tarzında aşırı itici bir üslupla yaklaşacağına; "sen benim oğlumsun, bana bu tür mahremini anlatma." demeliydi. İyi valla, süt Kuzusu yarın hangi pozisyonu kullanacağını da anlatır anneciğine. Hadsize bak "ben senle evleneceğğdim." miş. Yarın en ufak tartışmada, süt kuzusuyla anası woltranı oluşturup "bakire olmamana rağmen evlendim." gibi cümleleri, ishal olmuş ağzından çıkaracaktı.
Aynısını yapardım, bu 'sen yaptın ben de yaptım.' kıyaslamasıdan çok; gurur kırıcı bir durum olduğundan.

Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Ohh paşam kabul etmişmiş annesi lütfetmiş hanım bu ne saygısızlık ikinizin arasındaki herşeyi anlatacak mı ilerde acaba 🤔

burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.

Bu nasıl bir yorum yaa, ne saygısızca bir yorum. Kadın konusunun bu kadar hassas olduğu bir dönemde yaptıgınız bu yorumdan utanın. Boşuna demiyorlar kadınların düşmanlarını da kadınlar yetiştiriyor diye. Valla çok yazık

burada da herkes ayakları üstünde durma peşinde gibi konuşuyor ama biraz içeriği okuyunca herkesin değil ayaklarının üstünde durmak, dizlerinin üstüne çökmüş bir erkekle münasebet içinde olduğunu görüyorsun.
Ne alaka? Ben göremedim öyle bir şey. Siz görmek istediğinizi görüyorsunuz bence. Kişi kendinden bilir işi.

Konunuzda millete ahlak dersi veriyorsunuz?
Bu ne??
Sizin gibiler ifsa edilip , ailesine , nisanlisina gonderilmeli bu yazdiginiz
Ahlaksizliga bak , terbiyesiz

Terbiyesizsiniz, net.
İnsanların hayatı sizi ilgilendirmez. Bana da saydırın hadi, siz ahlak adı altında millete sallamaya gelmişsiniz belli ki.

Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
Bence iyi yapmussin simdi seviyo da bunlari soyluyo yarin obur gun biraz monoton bir hayatiniz olunca surekli yuzune vurur ayaklari ustunde duran bir kadinsin o kaybeder hem dinimizde bile kadin yapamaz erkek normaldir demiyo ikiside ayni diyo sen takilma o ayip etmis

Dizlerinin üstüne çökmek ne demek? Dalga geçmiyorum gerçekten anlamadım.

Konu sahibi bi ara evliyim yazıyordu. Yapmayın arkadaşlar. Bana bu konu gerçek gelmiyor.
Evet evliydim, hamile olup olmama sıkıntısı çektiğimden boşanma sorunu olmuş dertlenmiştim, ayrıldım resmi olarak, uzun zaman oldu.. ve ondan sonra erkek arkadaşımla tanıştım. evliliğe giden iliskimiz oldu eski eşim de seks yaptığım o 3 kişi arasında anlayacağınzz... annesine eğer evlenirsek 2.evliliğim olmadığını söylemek yerine bakire değil gibi saçma bir şekilde ifade ediyoooorrr ve daha önceki erkekler konsuunda bana tafra yapıyor anlaşılan. ama erkek arkadaşımdan da ayrıldım.

Okurken çüş dedim bunu anacığına anlatan adam evlenince her şeyi anlatır, boşver ayrıca “buna rağmen” kelimesi çok tehlikeli ilerde başına kakardı

Back
X