• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim annesine bakire olmadığımı söylemiş. !

Evet evliydim, hamile olup olmama sıkıntısı çektiğimden boşanma sorunu olmuş dertlenmiştim, ayrıldım resmi olarak, uzun zaman oldu.. ve ondan sonra erkek arkadaşımla tanıştım. evliliğe giden iliskimiz oldu eski eşim de seks yaptığım o 3 kişi arasında anlayacağınzz... annesine eğer evlenirsek 2.evliliğim olmadığını söylemek yerine bakire değil gibi saçma bir şekilde ifade ediyoooorrr ve daha önceki erkekler konsuunda bana tafra yapıyor anlaşılan. ama erkek arkadaşımdan da ayrıldım.
O zaman konu başlığınız derdiniz bu olmayacak, daha önce evlendim sevgilim bunu annesinden saklıyor olacak.
Ne alaka bekaret???!!!

Tam yumurtlama/ doğurganlık dönemime denk gelen günlerden olan yani tehlikeli bir gün olan 1 ocak'da korunmasız ilişkiye girdim. Vajinamın dışına boşalsa da bulaşabileceğinden şüphe ediyorum. Sonrasında 12-13 saat içerisinde derhal ella ertesi gün hapı kullandım. Adetim gecikti şimdi. Panikliyorum. Karnımın alt bölgesinde tuhaf, hafif bir şişlik var. Psikolojim bozuldu belki. Eşimle ayın 3 inden beri konuşmuyoruz annemin babamın evine geldim beni aldattığı için ayrılma kararı aldım o yüzden bebek sahibi olmak istemiyorum. Ella ertesi gün hapı adet geciktirir mi? Ne zaman test yapmalıyım? Çok kötüyüm kızlar :KK43:

iyi de siz zaten evlenmiş ayrılmışsınız. Zaten ciddi düşündüğünüz bir birliktelikte bunu ailesinden saklamanız anlamsız değil mi.? haliyle evlenip ayrıldığınıza göre bakire olmuyorsunuz. Bunu sevgilinizin annesine söylemesinden neden rahtsız oldunuz bu kadar anlamadım.

Sizin konularınızda bir tuhaflık var bence

Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...

Bu söylenir mi anneye ya, ayrılmakla en iyisini yapmışsın, yarın evlendiğinde tuvalette yaptığını bile söyler bu tarz tipler. Kurtuldun. Mis.

Igrenc bi muhabbetin icine sokmus sizi erkek demeye bin sahit isteyen insan. Kosarak uzaklasin.

Daha önceden evlenmiş ama ayrılmış demekle bakire değil aynı şey değil. Erkek muhabbetine dönmüş. Bence görüş ayrılıklarınız ve beyfendi lütfetmiş gibi düşünüyorsa evlendiğimizde bunu size her fırsatta dikte edecektir. Evlilik öncesi sorunlar evlilikte çözülmüyor ne yazık ki...

Bugün de mesaj atmış. Ben seninle evlenmeyi düşünüyordum basit bir olay yüzünden aramız bozulmasın yazmış... delireceğim... abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Sebeplerini açıkça anlattığınız takdirde sevgilinize, son derece haklısınız bugün bunu anlatan yarın bir gün evlenince yatak odasını da anlatır hiç hoş değil !!!

Çok iyi yapmışsın ama sende sevgilinden önceki ozellerini de hayatına giren insanla paylaşmana gerek yok bence sonuçta oda senin özelin

Sevgilim ailelerin tanışması gerektiğini söyledi geçen hafta ve ben de çok sevindim. Dün bir mekanda yemek yerken anneme seninle ilgili her şeyi anlattım dedi, ben önce ne güzel dedim. Sonra bakire olmadığını da biliyor dedi ama sorun etmedi korkma dedi. sanki lütfetmişler gibi... kırıldım. başımdan aşağı kaynar sular indi. bu özelimiz olmalıydı. Ben de dayanamadım ve sen de sonuçta bakir değilsin, biz sevişiyoruz mu dedin kadına dedim. Ama benden önce de seks yaptığın insanlar olmuş buna rağmen sana aşığım dedi, sanki kendisi daha önce seks yapmamış gibi... Evet ondan önce hayatımda 3 kişi oldu seks yaptığım ama bu beni bağlar, bunun bahsini yapacaksa demek ki gocunuyor, hani sanki defolu mal da beyefendi kabul ediyor gibi... Ben eğitimli, ayakları üstünde duran bir kadınım ve bana sana aşık olduğum için geçmişini affediyorum gibi laf sokması ağrıma gitti. Ki kendisi geçmişte sanki onca kadınla olmamış gibi... Ben de ayrıldım. Senden iyi bir koca asla olmaz yüzünü nasıl görememişim annene git bunu söyle dedim. Sizce iyi yapmış mıyım kızlar ya. Seviyor olabilirim ama bu düpedüz hayvanlık geldi bana. Yüzünü gösterdi sanki. Bana diyor ki sakın üzülme dert etme bakire olmadığına kızmadı. ŞAKA GİBİ...Ne yapalım olsun demiş kadın. İNANAMIYORUM BU SAYGISIZLIĞA. oğluna olsun oğlum bakir değilsin takma demiyor ama eşitsizlik bu dünya...
bence adam kendsne bunu zaten sorun etmis ama annesinden onay almak istemis! anneside napalim diyince adam da ferahlamis bellikii cok dürüst ve sana söylemis sana söylemiyebilirdide ama söylemis. tabiiki annesine özelinizi söylemesi cok yanlis hatali..ben olsam kadina her bakdigimda o konu gelir aklima acaba ne dusunuyor simdi ne der fln diye agirliginizi koymaniz iyi olmus..

Evet evliydim, hamile olup olmama sıkıntısı çektiğimden boşanma sorunu olmuş dertlenmiştim, ayrıldım resmi olarak, uzun zaman oldu.. ve ondan sonra erkek arkadaşımla tanıştım. evliliğe giden iliskimiz oldu eski eşim de seks yaptığım o 3 kişi arasında anlayacağınzz... annesine eğer evlenirsek 2.evliliğim olmadığını söylemek yerine bakire değil gibi saçma bir şekilde ifade ediyoooorrr ve daha önceki erkekler konsuunda bana tafra yapıyor anlaşılan. ama erkek arkadaşımdan da ayrıldım.
olayi böyle anlatsaydiniz daha iyi olurdu. olay bambaskaymis

iyi de siz zaten evlenmiş ayrılmışsınız. Zaten ciddi düşündüğünüz bir birliktelikte bunu ailesinden saklamanız anlamsız değil mi.? haliyle evlenip ayrıldığınıza göre bakire olmuyorsunuz. Bunu sevgilinizin annesine söylemesinden neden rahtsız oldunuz bu kadar anlamadım.

Sizin konularınızda bir tuhaflık var bence
oha

😲Bu durum sizin özeliniz olmalıydı anlatmaması gerektiğini bitmeliydi. nefret ediyorum öyle insanlardan yok evlendiğini sabah nabız yoklarlar yok damadı bi kuytuda tutup kadınmıydı kızmıydı derler yok çarşaf isterler bu ne ya en iyisini yapmışın bu gün bunu diyen yarın neler demez ayrıca hiç te ufak bir şey değil bu resmen küçük görmüş aşağlamış seni hadsiz!:sinirli::sopa:

Kral hareket :super: alkışlanır :KK9: oh mis gibi yapmışsın.Böyle bir karakterle evlenecegine al bir kedi besle inan çok daha karakterli canlılar.

Vala cok iyi yapmışsn helal olsun bunu ben yapamazdm gerçekten tebrik ediyorum kesinlikle barışma ilerde o yüzüne vurmazsa annesi vurur ne rahatlık böyle sen güvenip demişsin sevgiline oda annesine yetştrmiş evlenseniz bile ne olsa der annesine

İnsan annesine böyle bişeyi nasıl söyler ar kalmamış bu insanlarda😳 ayıp yahu o senin annen hem bilmek zorunda mı
İyi yapmış ayrılmakla

Turbinden alkis almak icin açılmış kurmaca konu olduğunu düşünüyorum . Eğer konu dogru olsaydı karakterlice bir hareket tabiki . Ama sizin bekaret konusu gecmesi cok komik . Annesine bunu söylemiş diye kizmissiniz . Annesine bakire degil diye degilde daha once evlenmis ayrilmis bir insan oldugumu sakliyor diyerek sorun çıkarsaydınız sizin durumunuza daha uygun olurdu .

Tabiki de sonuna kadar haklısın. Çok iyi bir tercih yapmışsın.Evleneceğin kadının özeli sende kalır.Annene falan gidip anlatıyorsun. Bu zaten evlenince de annesine evliliğinizdeki her şeyi anlatacak tiplerdenmiş. Başta görmüş oldun.

Bugün de mesaj atmış. Ben seninle evlenmeyi düşünüyordum basit bir olay yüzünden aramız bozulmasın yazmış... delireceğim... abartıyor muyum yoksa haklı mıyım?
Kesinlikle haklısın. Çok büyük bir iyilik yapıp seni kabul etmiş gibi davranmış üstüne bi de annesi de söylemiş ne kadar iğrenç bir durum. Başına kakar durur ilerde de

Back
X