Sevgilim annesine bakire olmadığımı söylemiş. !

İki insan birbirini kabul eder etmez, ama bu asla o kişinin annesini ilgilendirmez. Annesi kızsa ne olacakmış evlenmeyecek miydi acaba? Yarın birgün annesi başa kakabilir

Sonunda kendine saygısı olan bir kadına denk geldim şu konularda yahu. Kırk altı kere aldatıp kafamda vazo kırdı ama çok seviyor sizce napmam lazım diyenlerden sonra hele.. Düşünce yapınız çok ama çok güzel, bundan sonrasını siz daha iyi bilirsiniz ama ayrılık tam da yerinde olmuş resmen.

Yol yakınken ayrılmakla çok iyi yapmışsınız. Annesine söylemesi çok gereksiz bakire olmamaız onu ilgilendirmez boş boğazlık yaptığı gerçekten evlendiğinizde de her şeyi ayrıntılı anlatırdı sanırım. Sinir oluyorum annesine her şeyi söyleyen erkekelere .

Ayrılmak ile doğru yapmışsın çünkü aranızda özel kalması gereken durumu annesiene anlatan adamdan koca olmaz. Şiödiden böyle davranan evlenince de yüzüne vururdu canım emin ol. Bu arada adamdan dediğime bakma lafın gelişi erkek doğmuş ama adam diyemeyeceğim doğrusu... Böyle mantıklı olduğun için seni tebrik ederim.

Anneye anlatılacak son şey bile değil bu !! Bazıları "gazlamak" diye adlandırmış ama arkadaşlara katılıyorum bugün bunu anlatan yarın ohooo kimbilir neler anlatır sağlıklı bir evlilik içinde kadınında erkeğinde bir "özel hayat" anlayışı olmalı bu sadece karıkoca arasındaki sırlar için geçerli değil. Her anlamda özel hayata saygı duymayan erkekten koca olmaz.. ve malesef bugün lütuf gibi görülen bu bakirelik meselesinin yarın başa kakılacağı aşikar gibi görünüyor

Sen lütfedip beni kabullenmiş olabilirsin ancak ben bakir erkeği kocam yapıcam diyip postalasaydın.

Ayrilmaktan baska bir secenek yok zaten. En iyisini yapmissin. Seninle buna ragmen birlikteyim diyen, ozelini annesine anlatan adamdan hicbi zaman hayir gelmez.

Annesi mesela oglum bana neden anlatiyorsun, boyle seyler ozeldir, bana bile anlatma diyebilirdi. Bunda gaz vermelik bir durum yok. Insan kendi degerini kendi belirler. Bu davranisi kabul eden ileride daha cok ezilir.

Gaz veren cok var. Adamin yaprtigi hata zaten o tartisilmaz. Ama annesinin bir sucu yok.annesi dediginizi dese ne demese ne

Çok iyi yapmışsınız. Bu konu sizin özeliniz olduğu gibi, bence ikinizin arasında bile tekrar tekrar açılmaması gereken bi konu.
Bugün daha tanıştırmadan bunları anlatan yarın neyi anlatmaz.

7 senelik evliyim aramızdaki özel herhangi bir konuyu annesine sölesin bugün boşanırım. Mutlaka sorun olur aranızda ve olacaktır. Yol yakınken geri dön kendine güvenin var belli böylede devam et bence

Konu sahibi bi ara evliyim yazıyordu. Yapmayın arkadaşlar. Bana bu konu gerçek gelmiyor.

Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Bunlar ileride bakire olmadığını başına kakıp dururlar. Hiç bulaşma bu yobaz aileye.

Akıl yaşınıza uygun erkeklerle beraber olursanız bu aptallıklar olmaz...Erkek en azından kadından 5-6 yaş büyük olmalı ki aklı anca yetişir, yetişemese de.idare eder

Bence doğrusunu yapmışsın. Bakire olmadığın halde seninle evlenmeyi düşünüyorum demek nedir? Bu erkeklerin çifte standartları gerçekten çok sinir bozucu.
Bu tarz şeyleri şu an bu şekilde lanse ediyorsa bil ki ileride de bunu ve bunun gibi şeyleri sorun yapacaktır!

Bir erkek sevdiği kadınla en özelini annesine anlatıyorsa arkanıza bakmadan kaçın ondan bir halt olmaz suna inanın ileride en küçük bir sorunda bunu yüzünüze vuracaklar hem.kendisi artık hem de annesi ne kadar iğrenç bir insan inanamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…