Sevgilim-Arkadaşları Bıktım artık.

ay okurken boğuldum valla kız nasıl yazmıssın öyle canım ben ayrıl felan diyemem çünkü işin içinde olmak çok baska ne yapsada ortada bir sevgi var yaslarınızı yazmamıssın ama 22 24 felan felan herhalde yeni yeni oturcaktır emin ol :) bende 25 nişanlm 26 yasaında oda böyleydi kısmen daha yeni yeni herşeyden uzaklaştı ama bunun için alttan almıcaksın. bırakıp çekip giidceksin ki sensiz kalıp aklı basına gelsin

Sevgilinle otur ciddi ciddi konuş.
Benim ve arkadaşlarının arasındaki dengeyi kuramıyorsun de.
Üzülen ben oluyorum de.
Seninleyken arkadaşları gelmek istese bile müsait olduğunu gelmemelerini söylemesi lazım.
Sen onun özelisin.
Bunun bilincine varamamış delikanlı.

Yani canım sonucta o da artık çocuk,ergen veya liseli vs falan değil.
Gelmiş 25-26 yasına.
Çok güzel demişsin '' senin yasında ki insanlar cocuk sahibi oluyor'' diye..

Gerci bazı erkekler gec olgunlasıyor.
Ama böyle de ikilemde kalması cok garip 'ki ikilemde kalsa bile tercihi değilsin
Bu tabi ki senin açından üzücü bir şey..

Göz yumma en azından..

senı garaja bıle bırakma zahmetınde bulunmayan bır adamın senı gerçekten sevdığıne ınanryor musun arkadaşım. yapma bunu
guzel zamanını sana layık olmayan arkadaşlarını tercıh eden bır ınsanla heba etme derim

Bir ilişkide her iki tarafın da kendine ait özel hayatları, bir de ortak hayatları olmalı. Eğer bunlardan birinin dozu kaçarsa, ilişkinin dengesi de bozulur doğal olarak. Sen de onun davrandığı gibi davranarak hatasını görmesini sağlayamaz mısın acaba? Senin de bir arkadaş ortamın varsa mesela, o her buluşmak istediğinde, "ay yok canım bugün kızlarla buluşacağım" desen, ya da buluşmalarınıza arkadaşlarını da götürsen. Yani sözlü olarak ifade ettiklerinden bir sonuca varamıyorsan, senin hissettiklerini onun da hissetmesini sağlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…