• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim arkadaşlarıyla daha çok vakit geçiriyor

Tuba Gok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2021
37
-48
1
29
Merhaba sevgilimin iş kurma durumu var ve gündüzleri çok yoğun oluyor bu yüzden arada bir 2 dk konuşabiliyoruz. Ben en azından akşam işi bittiğinde muhabbet edelim uzunca eskisi gibi istiyorum. İftardan sonra daha konuşamadan arkadaşlarına gidiyor. Bana gelince konuşalım başka vakit bulamıyoruz arkadaşlarla diyor. Gelince bazen konuşuyoruz bazende uyuyor yorgunluktan. Bir yanım işten güçten bu alıyor kafa dağıtır diyor bir yanımda neden benimle vakit geçirmeye öncelik vermiyor diyor. Ne mantıklı bilemiyorum

nereye gidiyor yasaklar var

başka yere giderken yorgun uykusuz olmayan senin ilgilenirken uykusu oluyor sa ilişkini sorgula derim
Her zaman öyle demiyor. Öyle olduğı zaman bazen orayada gitmiyor. yada orda kısa oturup benlede konuşup uyuyor. (Yorgunum dediği zamanlar)

İkinci plana atılmışsınız. Şimdi arkadaşları , evlenince ailesi. Bu gibi sorunları çözmek zor oluyor

Baslarda arkadas satip cicegi burnunda sevgilisinin yanına kosarlar.Görüsmeseniz telefon trafigi durmaz mesajlar kesilmez..
Zamanla düzene girip iliski oturduğunda arkadaslariyla olmak isterler.
Baslardaki gibi beklemeyin ya da sorsaniz neden boyle diye ilgisi yok problem cıkarma der mesela.
Erkekler boyle..

o zaman sorun nedir
İlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorum

İlk önce biraz vakit geçirelim sonra onlarla bişeyler yapsın yarım saat geç gitsede olur diye düşünüyorum. Oda bana zaten onlarla kısıtlı vaktimiz gelince konuşalım rahat rahat diyor. Böyle diyince üzülüyorum. Sorunda burda üzülmem normalmi onu bilmiyorum
Ay ne diyeceğimi bilemedim dondum kaldım
Yaşınız.kac sizin

Uyumadan arıyormuş iste.

Sevgilinizin adını, soyadını, yaşadığı yeri özelden yazın. İhbar edelim. ☺️

Görüşmeyeceksek öyle bik bik yazışmayı sevmem ben. Sadece ilk tanışılınca tanışma dönemi olduğu için yazışılabilir aktif. Ben sıkılırım yani, gün içinde günaydın-nasılsın-işten çıktım muhabbeti ile gece uyumadan 1-2 saat konuşmak daha işlevsel bence.

Denge kuramıyor anladığın kadarıyla.
Nereye ne zaman ne kadar ilgi göstereceğini yanlış yönetiyor. Konusun güzelce hallolmicak bi durum değil.

Benim eşim de arkadaşlarıyla çok vakit geçirirdi hala öyle seninle ilgilenmeyince ilgilenmiyor evlenince düzelir falan yalan evlendiğimiz sabah kalkıp gidip arkadaşlarını gördü. Hala ne zaman müsait olsa arkadaşlarıyla maalesef onlara zaman ayırabiliyorlarsa sizede ayırabilir böyle düşünün.

Back
X