• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim arkadaşlarıyla daha çok vakit geçiriyor

24 ama pek bilmiyorum böyle şeyleri
Bunda bilemeyecek ne var sevgilin varsa gezer tozar vakit geçirirsin vakit gecirmek için zaman yaratırsın
Ayrıca ben yaşınızı daha küçük düşündüm
Bu bize dediklerini sevgiline de sitem et tartış

bazen bir arkadaşım hele de muhabbetini sevdiğim bir arkadaşım arkadan arıyorsa sevgilime kapatalım x arıyor, sonra ararım diyorum.
pandemi öncesi yeri geldi kız arkadaşlarıma gittim, buluştuk; sevgilimle görüşmemeyi seçtim.
çünkü insan sosyal bir varlık ve sevgilimiz olunca hayatımızın her boş dakikası onunla geçmek zorunda değil.
bazen canım konuşmak istemiyor hatta telefonu sessize alıp istediğim şeylerle ilgileniyorum.
normalde olması gereken budur. bırakın arkadaşları ile zaman geçirsin. her boş anında sizinle olmak zorunda değil. sağlıklı da değil bu.
ama yasaklarda çıkması büyük sorun.. Margaret Hale Margaret Hale in dediği gibi, adres verin ihbar edelim.

Bunda bilemeyecek ne var sevgilin varsa gezer tozar vakit geçirirsin vakit gecirmek için zaman yaratırsın
Ayrıca ben yaşınızı daha küçük düşündüm
Bu bize dediklerini sevgiline de sitem et tartış

bence bu konu öyle deği. hiçbir zaman bir kadın "önce biz konuşalım yarım saat geç git arkadaşlarına" dediğinde yarım saat sonra gitmesine sessiz kalmaz.
ki her boş zamanı sevgili/eşle geçirmek de doğru değil.

bence bu konu öyle deği. hiçbir zaman bir kadın "önce biz konuşalım yarım saat geç git arkadaşlarına" dediğinde yarım saat sonra gitmesine sessiz kalmaz.
ki her boş zamanı sevgili/eşle geçirmek de doğru değil.
Tabiki doğru değil herkesin kendine ait birde hayatı var aile yada arkadaş ama konu sahibi arkadaşlarına gidiyor deyince sanki bana vakit ayırmıyor gibi anlaşılıyor

24 Yasindayim Nasıl olur bu sevgili işleri deyince ona karşılık bir tarifti o
Yoksa insanın arkadaş eş dost olmasa da yalnız kalma tercihi de olmalı

Tabiki doğru değil herkesin kendine ait birde hayatı var aile yada arkadaş ama konu sahibi arkadaşlarına gidiyor deyince sanki bana vakit ayırmıyor gibi anlaşılıyor

24 Yasindayim Nasıl olur bu sevgili işleri deyince ona karşılık bir tarifti o
Yoksa insanın arkadaş eş dost olmasa da yalnız kalma tercihi de olmalı

anladığım kadarıyla çocuk kendi işini kurma aşamasına geçince böyle olmuş. yani en baştan beri böyle değil diye anladım. zaten bence ilişkilerdeki en büyük hata bu. ilk günler hep sürekli mesajlaşma, görüşme ile geçince genelde kadınlar sanıyor ki hep böyle olacak. normale dönünce de adam ilgisiz oluyor.

şahsen ben sürekli bir erkekle dipdibe olsam "nerede benim östrojenim, her yer testesteron, yeter" derim. sevgiliyiz ok ama kız kıza olmaya da ihtiyacımız var. bu erkek için de geçerli. erkek erkeğe oturup hatta rahat rahat osurup geğirmek bile istiyor olabilir djgkldfjgldgjkdl.

bence kadınlar olarak hepimizin her fırsatta ilgilenilmek isteğinden çıkmamız lazım.

anladığım kadarıyla çocuk kendi işini kurma aşamasına geçince böyle olmuş. yani en baştan beri böyle değil diye anladım. zaten bence ilişkilerdeki en büyük hata bu. ilk günler hep sürekli mesajlaşma, görüşme ile geçince genelde kadınlar sanıyor ki hep böyle olacak. normale dönünce de adam ilgisiz oluyor.

şahsen ben sürekli bir erkekle dipdibe olsam "nerede benim östrojenim, her yer testesteron, yeter" derim. sevgiliyiz ok ama kız kıza olmaya da ihtiyacımız var. bu erkek için de geçerli. erkek erkeğe oturup hatta rahat rahat osurup geğirmek bile istiyor olabilir djgkldfjgldgjkdl.

bence kadınlar olarak hepimizin her fırsatta ilgilenilmek isteğinden çıkmamız lazım.
Haklısınız. Onun için değil kendimiz için yapmamız lazım. En çok yıpranan biz oluyoruz

adam senin için nasılsa elimde diye düşünüyor muhtemelen kaybetme korkusu yok belli.

Bu koronavirüs belası bitmeyecek besbelli. Herkes eski düzeninde geziyor tozuyor .

Back
X