Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zalimyar

Ziyaretçi
senağlamaiyi akşamlar...
ben nasıl anlatacagımı bılemıyorum...şu anda çok kötüyüm ve aglıyorum.
ama sevdigim insanın beraber oldugun insanın evlendığı haberını aldım.yıkıldım ben.onu çok sevıyordum aşıktım ona.evlenmiş.nasıl yapabildi bunu bana.
ben 30 yaşındayım.o 35 yaşındaydı.onu çok sevdim.biz ayrılmadan bıle nasıl yapabildi .ilk kez aşık olmuştum.ilk kez onla elele tutuştum.ilk kez onun sıcaklıgını hissettım.ilk kez onla öpüşüp koklaştım.
2 yıldır süren bir ilişkim vardı .bunun hesabını nasıl verecek .
benı yapayanlız bıraktı.enayı gibi hissedıyorum kendimi.kandırılmış.aldatılmış.
ne olur bır aklı verın.tecrubelerınızlede soyleyın. benım kafam durdu.nasıl bir genç kızı bu hale sokar. ben sadece sevdım sadece sevdim.içimde oyle kötü düşünceler geçiyorkı anlatamam.
bunun hesabını vercekmı sizce. benı oylamanın benı kandırmanın hesabını verecekmi sizce.ne olur bır cevap verın çok kötüyüm.senağlama

Nasıl yani?
Sizle flört ederken gidip başkası ile evlenmiş?
Bırakın ya ne hali varsa görsün terbiyesiz adam!!!!!

siz ciddimisiniz yahu.2 yıldır birlikte olduğunuz adam mı evlenmiş.nası yani ya:1shok:

miş.... çok takıldım buraya....

Uzaktamıydı sizden bu kadar miş li olduğuna göre, ya da sık mı görüşemiyordunuz...

Bilemiyorum bir şkelide anlamanız lazımdı hiç mi birşey hissetmediniz...

Neyse sorular için geç artık....

Zordur mutlaka ama kendi hayatınıza ve mutluluğunuza bakın değmez öyle insana üzülmek....

yok uzakta degıldı.sadece işleri çok yogundu.hatta ınanamadım.nufusta memur olan bır komşumuz vardı ondanda teyıt ettırdım.mış ekinide geçmiş zaman oldugu için kullandım.

sizinle ayni sehirde yada haberlesmiyormuydunuz
aslinda bosvermek uzulmemek en iyisi zamanla acniz daha da azalacaktir
siz onu gercekten tanimamissiniz
ya birde sizinle evliyken sizi aldatsaydi kotunun kotusunu dusunun bosverin zaten o gorecektir cezasini

ya ben tiksindim artık erkeklerden ya..bu nasıl bı anlayış
üzme canım kendini hoş sana ne desek boşta..
değmez bırak ne halı varsa görsün..
ah alanın başı düzelmez
ALLAH sabır versın

çok afedersiniz ama aklıma gelen bişeyi açıkca sorucam.bu bi şaka mı yani bizimle dalga felan geçmiyosunuz değil mi..?

:
Senle flört ederken evlenmişşş yanii
Nasıl olur hiç hissetmedinmi
Bu adam bi gecedemi evlendi herşey oldu bitti nişan söz derken
Hiç anlayamadınmı, çevreden duymadınmı
Çok ilginç...aaaa:1shok:

yok uzakta degıldı.sadece işleri çok yogundu.hatta ınanamadım.nufusta memur olan bır komşumuz vardı ondanda teyıt ettırdım.mış ekinide geçmiş zaman oldugu için kullandım.

Yanlış anlamayın lütfen "miş" deki vurgum şaşkınlığımdandı...

Sevdiğiniz insanın hayatıyla ilgili olaylar genelde sizin yakın zaman cümlelerinizle bağlantılı olmasını beklediğimdendi belki...

Neyse dediğim gibi olan olmuş demek ki sevginiz tek taraflıymış bence kendinizi ne üzün ne de yıpratın...

Karakter olmayan insandan bir halt olmaz....

ona öyle bır ders vermek istıyorum ki bana yaşattıgı acılar aynen ondanda çıksın istiyorum.
yada kendime bir zarar vermek bile istıyorum sanki.tuhaf bır ruh halındeyım.
ama elım kolum baglı.ne yapabılırımki.hiç bir şey yapamam.
allaha havale edıyorum. sizce allah benım hakkımı alırmı.

Puuuuuu Rezil Herif.... Ne üzüLüyorsun sen yaa.... Değmezmi$ Allah'a havaLe et.. En iyi cezayı O verir !!!!!!

çok afedersiniz ama aklıma gelen bişeyi açıkca sorucam.bu bi şaka mı yani bizimle dalga felan geçmiyosunuz değil mi..?

size en buyuk yemini edıyorum...
ınanın şaka degıl.hem nıye şaka yapma geregi duyyumki.keşke şaka olsaydı herşey keşke.

arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama bu bana pek de inandırıcı gelmedi.düşünün ki 2 yıldır biri ile berabersiniz.ve adam bi bakıyosunuz evleniyo.ya bu adamın hal ve hareketlerinden ilgisizliğinden ne bilim herhangi bişeyden mutlaka am amutlaka anlamanız lazım dı.yok böle bişi yahu

bunu nezaman ve nasıl ögrendn sevdıgın adama nasıl söyledın o senın bıldıgını bılıyormu

kusura bakma ama bana şöyle geldi
bu adam zaten nişanlı yada sözlüydü yani hayatında biri vardı,ama sizden vazgeçemiyordu aşıktınız birbirinize..belki aile zoru ile ama evleniceği insan belliydi..sizle sonu yoktu..siz bile bile kabullendiniz belki ayrılır benimle olur die ümitlendiniz yada o sizi böyle inandırdı kullanmak için..şu andada bunu öğrendiğiniz için hazmedemeyip kriz geçiriyorsunuz..yazdıklarınızdan bunu çıkardım!!

çok ilginç ..
sizinle ilişki içindeyken bi başkasıyla neden rahatça evvlensin? bence siz ilişkinize farklı anlamlar yüklemişsiniz.. sanmam bu kadar hanzo olsun aşık olacağınız adam ..

evet bak buda olabilir.en azından daha mantıklı sizin anlattığınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…