Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
konuyu bugün okudum ve okuduklarıma da inanamadım nasıl bir insan yapabilir bunu ?
hiç mi kalbi yok ya hiç mi vicdanı yok klava:

Allah'tan bulsun , inşallah hiç konuşmamışsındır , yüzüne bakılmayacak bir adammış o inşallah seni gerçekten çok seven ve üzmeyecek biri çıkar karşına tez zamanda

Arkdaşım bende kandırıldım ama sennki daha fena evlendi hee çok karaktersimiş bence kurtulduguna sevin derim deymezz böle insanı hala sevmeyi kendine yakıştırıomusun bende yakıştırma biran önce unuttt evlenmşşş bunun fazla b açıklaması olamaz agırına giden kandırılmak başka bşey degilll sıkma canını gözyaşınıda mutluluk için akıtttt

benimkinin başka memlekette manitası çıktıydı ki allahtan bişi yaşamamıştım oyalıyomuş beni. kendi kendime öğrendiydim ağzından laf alarak. (keşke salak olsaydım dediğim anlardan biriydi) tanıdığım güvendiğim senelerce ailecek görüştüğümüz biriydi. ben bu yüzden bana böyle bir yamuk yapacak son kişi olduğuna inanarak ona güvenip sevmiştim. çok ilgiliydi bana her konuda. neyse devamında yine görüşülüyodu tabi. çok pis canına okuduydum benimle tanıştığı güne lanet ettirdim burnundan getirdim her kendi akıttığım gözyaşını aylarca. daha da diğer tarafta da yapışacam yakasına. hayatımda ilk kez doğru dürüst aşık olmuştum kendisi de karşılık vermişti, beni ağlatmanın cezasını daha çok ödeyecek.

benimki seninkinin çok çok hafifi. bunu anlattım, çünkü şimdi düşündüm senin yaşadığını yaşasaydım gider vururdum adamı heralde.CADIARZU insanın gözü döner be

merak ettim ne oldu acana bir senedir?

valla ne yalan söyleyim ben olsam beter ederdim canını yakmadan bırakmazdım ya giderdim şık bi yerde yer yer kaçardım herşeyden ısmarlayıp
ya saatlerce bekletirdim yani yapardım bişi mutlaka
kendi kendimi yiceğime onu üzerim banane

he bi de gerçekten evlendiğine eminsiniz dimi dedikodu olmasın?

Ne pislik insanlar var be.
Bu yaptığı eminim ki yanına kalmamıştır.

Ayıptır günahtır yahu!

Seninle beraberken nasıl sağ gösterip sol vurmuş öyle :mymeka:

Ama ona da bir sol vuran olur elbet..

sanırım küçük böcük başka bir arkadaştan bahsetiyorsa bilemiyecegim ama
eger aynı arkadaşsa ikimizinde tanıdıgı işte bu hikayenin aynısı o arkadaşımızın başına geldi...

arkadaşıma telefon geliyor kendisi avukat...sevgiliside avukat sekneteri diyorki telefonda büroya bir çicek geldi mutluluklar yuvanız bir ömürlük olsun diye not yazılı dügününüz mü var niye hiç haber etmediniz diyor sekneter kız...
arkadaşta ne dügünü ben adliyeden evime gidiyorum sevgilimde şu an aynı şehirde bile degiliz diyor...kapatıp sevgilisini arıyor ve soruyor böyle bir çicek ve not gelmiş hayırdır diyor...sevgilisi kem küm yapınca bir şey de deyip yalvarıyor
ögreniyor ki evlenmiş sevgilisi...
kız atlatmak için neler yaptı atlattı evet ama çok zor oldu...
sanırım şimdi boşanıyorlarmış....

nasıl insanlar var yaa :1shok: canım benim yaa üzülme sen.tabi bu ne kadar mümkünse.Allahından bulsun o adam nası yapar böyle bişeyi yaa

allah cezalrını versın hepsıının. verıcektır de ah yerde kalmaz kızlar buna ınanın.

Benim kafam karıştı şimdi .

Ortada hiçbir sorun yokken mi gidip evlendi başkasıyla.Seninle hiç konuşmadı mı bu süre zarfında yani.

Herşey güllük gülüstanlıktı o böyle mi yaptı.

ah canım ya zaman deyip geçeceğiz hiç bir zaman unutulmaz ama eski ağrısıda kalmaz

Benimde sewqiLim benimle birLikteyken beni aldattımış, 5 ay boyunca hiç bişe hisstirmeden... Sonra benden soquduqunu söyleyerek ayrıldı. sonra ben dayamayıp 2 ay sonra aradım sözlendim ben , 15 qün sonra nişanım war dedi. Bende hiç bişe demeden sustum we askerde olan bi arkadaşım wardı onunla konuşmaya başladımm. Tam her şeyi yoluna koydum hayatım düzene qirdi derken aradı we ben seni hala çok sewiyorum nişanıda attım barışalım dedi.
Sonuç olarak üzülme canım üzülmene deqmiyo çünküü...

canım geçen sene ki konu şu an ne durumdasın ne oldu hayatında bilemiyorum ama inan değmez..
bende sevgilimden ayrıldığım bana çok kırıldı çok kızdı olaylar çok karışık..ortak arkadaşımız dedi ki
umarım evlenmez dedi..bende eğer öyle bir şey yaparsa o an ben benim için biter ne hali varsa görsün derim yani umrumda bile olmaz..ki kendine yapar sevmediği bir insanla hayat geçer mi canım yha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…