Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
buraya bu kansızla ilgili konu açman bile yanlış
onu konuşup içini acıtmana deymez,kafanı dağıt,yenile kendini başta aşşa kendine yeni bir düzen kur.
2 yıldır sennle flört edip evlenmeyen insan bi anda yeni tanıştığı biriyle aniden evleniyo..
sonuç=onlar mutlu sen mutsuz!
seni sevmiyomuşki zaten bu adam.seni sevmeyen biri için değermi allah aşkına üzülmeye ,kendine zarar vermeyi düşünecek kadar kendini salmana
yapma..
gururlu ol ama kendine..şu an bile bu adamı konuşmayı gururuna yakıştıma
bunu atlatırım de kendine.allah yolunu açık etsin
istersen 50 yaşında ol,demekki karşındakine fazla güvenen birisin aklından kötülük geçmeden tüm samimiyetinle inandın ona..ayrıca şükretki HALA genç kız kalmışsın..bu adamın elinde

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah seni kurtarmış bacım, bu adamla evlenseydin seni 50 kere aldatırdı. Bu ne yahu, biriyle birlikteyken pat diye diğeriyle evlen.
Adamın yaşıda o kadar genç değilki, bir an aklı başından gitti diyeyim. Bu işin içinde bir iş var ama anlamadım.

ben kendimi enayı gıbı hıssedıyorum.çok kötü hissedıyorum.onu ve onun yaptıgı terbıyesızlıgı nasıl unutacam ben.içimde çok kötü hırs var.ona çok kızgınım.
keşke sallamasam keşke umrumda olmasaydı.ama düşününki deli dıvane aşık oldugunuz insan size bunu yapan.ben zaten kötü bir dönemdeyım.yanı şimdi iyice kötü oldum

canım gçemiş olsun, sevdiğin adam eşşeklik yapmış, artık senin için yapılacak bişey kalmamış, yapacağın tek şey bu yaşananları unutup geleceğe bakmak, yoksa acı çekersin, daha fazla üzülüp ağlamayı bırak ve hayatın güzelliklerini görmeye çalış, kolay değil biliorum ama şu anda yapman gereken bu, inşallah karşına daha iyi biri çıkar ve çok mutlu olursun, bu kötü günleri de unutursun, sevgiler

arkadaşlar size bır ayrıntıyı söylemeyı unuttum.kusuruma bakmayın.kuzenımde aynı apartmanda oturan başka arkadaşına telefonla konuştu.bilgi almak için.o kızla 4 5 aydır bir ilişkisi varmış.

ben çözdüm ; erkeklerin yaşı ilerledikçe beyin yaşları küçülüyor...

Allaha havale et ... sen ne yaparsan yap hiçbirşey değişmez...
ona yapacağın kötülük seni huzura kavulturmaz...
bu dünyada olmasa bile öbür dünyada mutlaka bunun bedelini ödeyecek...
ama bana kalırsa bu öbür dünyaya kalmaz... sen ruhunu temizlemeye bak ... :teselli:

ben kendimi enayı gıbı hıssedıyorum.çok kötü hissedıyorum.onu ve onun yaptıgı terbıyesızlıgı nasıl unutacam ben.içimde çok kötü hırs var.ona çok kızgınım.
keşke sallamasam keşke umrumda olmasaydı.ama düşününki deli dıvane aşık oldugunuz insan size bunu yapan.ben zaten kötü bir dönemdeyım.yanı şimdi iyice kötü oldum

ya anladım adam hayvanat biriymiş. ama merak ettim sizin duygularınızla oynadı , umarım cinsel anlamda sizi kullanmamıştır ..kötükedihüso

ve ben daha ona bır şey soylemedım .çunku evde yanlız degılım.ailem var.bugun tatıldı bırde dışarı çıkamadım.şimdi onu arasam ben bagırıp çagırırm .babam ve annem hemen koşar yanıma .mutasıp bır ailem var.telım akşamdan bu yana kapalı.arada açıyorum.kuzenımle mesajlaşmak için.

ve işin ilginç tarafı o evlendıkten sonrada benı aradı ve konuştuk.
12 nısanda evlenmiş.

Sok oldum resmen!
Nasil is bu ya! YUH yani YUH ARTIK!
2 senelik beraberlik, ve pat diye baskasiyla evlilik.
Mantigima sigmiyor.
Aklima tek birsey geldi. Dügüne kimseyi, komsulari bile cagirmamislar, nisan felanda olmamis, direkt dügün olmus dedin.
Acaba bu beyfendi o kizla iliskiye girdide, evlenmek zorundami kaldi?

Birde sen en son ne zaman gördün onu? Ne zaman evlenmis?

küçükböcük arkadaşım ınan içimi çok rahattın.çok teşekkur ederım.
dıger arkadaşlarımada çok teşekkur ederım.

Bu noktayi atlamisim canim. 12 nisanda evlenmis. Peki siz 12 nisandan beri hic mi yüz yüze görüsmediniz? Sadece telefonlami görüstünüz?

canım eğer gerçekten onunla görüşmeyi istemiyorsan şöle bir önerim var, kullandığın telefon operatörünün abone merkezine gidip şu numara beni arayamasın diye engelle numarasını, ayrıca özel numarayı da engelle, senin onunla görüşmek istemediğini anlar, ha başka bi numaradan yine aramaya kalkarsa onu da engellettir, ama tabi birden kesmek belki zor olabilir, çok sevdim diyosun, bunu yapmaya cesaret edemeyebilirsin şu duygularla, ama bence konuşmaya devam ederseniz bu ilişki bitmez

ya anladım adam hayvanat biriymiş. ama merak ettim sizin duygularınızla oynadı , umarım cinsel anlamda sizi kullanmamıştır ..kötükedihüso

yok ben bakıreyım.ama öpüşüp koklaştıkta.ilerisine izin vermedim.

Bu noktayi atlamisim canim. 12 nisanda evlenmis. Peki siz 12 nisandan beri hic mi yüz yüze görüsmediniz? Sadece telefonlami görüstünüz?

12 nisandan sonra görüştük.yuzyuze bıle görüştük.telefonlaştık mesajlaştık.hatta bız tel kapatmadan once senı sevıyorum derdık aynı anda.onu bıle dedım.oda dedı.12 nısandan sonra bızım her zaman gittiğimiz pastane var şehır içinde oraya gıttık.sonra benı bıraktı falan.hatta çok dar bır gundu.eve geç kalırım dıye çok az oturduk.

yaa oynamış işte boşver, hiç uğraşma hiç üzülme, salla geç, neler neler çıkar karşına, ucuz atlatmışsın aslında şükret haline, ya evlenseydin de daha kötü şeyler yaşasaydın, biraz polyannacılık oyna, her üzüntünün ardından güzellikler bulmaya çalış, hayat kısa üzülmeyle ağlamayla harcanamayacak kadar kısa a.s

Ozaman evlenmediginize sükret canim.
Bunu yapan biri, sanada ayni seyi yapabilirdi evlendiginizde.
Kimsenin ahi kimsede kalmaz, Rabbim büyük, cok büyük hemde.
Bugün hic mesaj atmadimi sana?En son hangi tarihte mesajlastiniz?

en son dun sabah mesajlaştık.hatta antalyadaymış.sana ne alayım dıye sordu.bende sen gelsen yeterlıdır dedım.

en son dun sabah mesajlaştık.hatta antalyadaymış.sana ne alayım dıye sordu.bende sen gelsen yeterlıdır dedım.

:1shok:sen iyimisin?? evlibir adam eşi değilde seni arıyor sende artık evli olduğunu biliidiğin halde görüşmeye devam ediyorsun ve sen gel yeterli diyorsun mesajlaşıyoruz diyorsun.. yaptığının farkındamısın?? duygularının oynandığı yetmiyoruş gibi birde 2. kadın modunamı girmek istiyorsun yapma be arkadaşım...

inanmıyorum ya.bu kadar karaktersizlik olamaz.seninleyken nasıl baskasıyla evlenebilir.demekki siz flört ederkende hayatında simdi evlendigi bayan varmıs.yoksa aniden nasıl birini bulup evlilik kararı alabilsin.bence bu isin içinde kesin bi bisey var.siz flört ederken evlendigi bayanla birlikte olmustur hamile kalmıstır mesela...bunun gibi bi mesele olabilir.yoksa apar topar evlenmesi cok garip.üzülmekte aglamakta haklısın ama bi düsün canım deger mi böyle bi insan için...asla degmez..hakkını helal etme ona ahirette iki elin yakasında olsun..senin mutlulugunla oynayan adam mutlu olamaz.

yukarıdada yazdım yorumumu senin artık irtibatını kesmen gerekiyor ay ne düşünürü bırak artık sen kendine olan saygından bence artık cep telefonunu açmamalısın o aradığında hatta mümkünse değiştir ve mesaj atma cevap verme sen gel yeterli demekte haala onu sevdiğini beklediğini istediğini belirten bir cümledir.. Lütfen birazcık kendine olan saygından dolayı çıkma cevap veme o tele.. tekme basmak zorunda değilsin telefonlara çıkmamakta görüşmemekte aynı duruma geliyor nitekimde öylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…