E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zalimyar
-
Allah seni kurtarmış bacım, bu adamla evlenseydin seni 50 kere aldatırdı. Bu ne yahu, biriyle birlikteyken pat diye diğeriyle evlen.
Adamın yaşıda o kadar genç değilki, bir an aklı başından gitti diyeyim. Bu işin içinde bir iş var ama anlamadım.
ben kendimi enayı gıbı hıssedıyorum.çok kötü hissedıyorum.onu ve onun yaptıgı terbıyesızlıgı nasıl unutacam ben.içimde çok kötü hırs var.ona çok kızgınım.
keşke sallamasam keşke umrumda olmasaydı.ama düşününki deli dıvane aşık oldugunuz insan size bunu yapan.ben zaten kötü bir dönemdeyım.yanı şimdi iyice kötü oldum
ben kendimi enayı gıbı hıssedıyorum.çok kötü hissedıyorum.onu ve onun yaptıgı terbıyesızlıgı nasıl unutacam ben.içimde çok kötü hırs var.ona çok kızgınım.
keşke sallamasam keşke umrumda olmasaydı.ama düşününki deli dıvane aşık oldugunuz insan size bunu yapan.ben zaten kötü bir dönemdeyım.yanı şimdi iyice kötü oldum
ve ben daha ona bır şey soylemedım .çunku evde yanlız degılım.ailem var.bugun tatıldı bırde dışarı çıkamadım.şimdi onu arasam ben bagırıp çagırırm .babam ve annem hemen koşar yanıma .mutasıp bır ailem var.telım akşamdan bu yana kapalı.arada açıyorum.kuzenımle mesajlaşmak için.
ve işin ilginç tarafı o evlendıkten sonrada benı aradı ve konuştuk.
12 nısanda evlenmiş.
ve ben daha ona bır şey soylemedım .çunku evde yanlız degılım.ailem var.bugun tatıldı bırde dışarı çıkamadım.şimdi onu arasam ben bagırıp çagırırm .babam ve annem hemen koşar yanıma .mutasıp bır ailem var.telım akşamdan bu yana kapalı.arada açıyorum.kuzenımle mesajlaşmak için.
ve işin ilginç tarafı o evlendıkten sonrada benı aradı ve konuştuk.
12 nısanda evlenmiş.
ya anladım adam hayvanat biriymiş. ama merak ettim sizin duygularınızla oynadı , umarım cinsel anlamda sizi kullanmamıştır ..kötükedihüso
Bu noktayi atlamisim canim. 12 nisanda evlenmis. Peki siz 12 nisandan beri hic mi yüz yüze görüsmediniz? Sadece telefonlami görüstünüz?
12 nisandan sonra görüştük.yuzyuze bıle görüştük.telefonlaştık mesajlaştık.hatta bız tel kapatmadan once senı sevıyorum derdık aynı anda.onu bıle dedım.oda dedı.12 nısandan sonra bızım her zaman gittiğimiz pastane var şehır içinde oraya gıttık.sonra benı bıraktı falan.hatta çok dar bır gundu.eve geç kalırım dıye çok az oturduk.
12 nisandan sonra görüştük.yuzyuze bıle görüştük.telefonlaştık mesajlaştık.hatta bız tel kapatmadan once senı sevıyorum derdık aynı anda.onu bıle dedım.oda dedı.12 nısandan sonra bızım her zaman gittiğimiz pastane var şehır içinde oraya gıttık.sonra benı bıraktı falan.hatta çok dar bır gundu.eve geç kalırım dıye çok az oturduk.
en son dun sabah mesajlaştık.hatta antalyadaymış.sana ne alayım dıye sordu.bende sen gelsen yeterlıdır dedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?