kusura bakma ama bana şöyle geldi
bu adam zaten nişanlı yada sözlüydü yani hayatında biri vardı,ama sizden vazgeçemiyordu aşıktınız birbirinize..belki aile zoru ile ama evleniceği insan belliydi..sizle sonu yoktu..siz bile bile kabullendiniz belki ayrılır benimle olur die ümitlendiniz yada o sizi böyle inandırdı kullanmak için..şu andada bunu öğrendiğiniz için hazmedemeyip kriz geçiriyorsunuz..yazdıklarınızdan bunu çıkardım!!
o sözlu yada nişanlı degıldı.hatta kuzenımlerle aynı apartmanda oturuyorlardı.yıne bır ortak bır arkadaş vasıtasıyla tanıştık.teyzemler yenı ev alınca başka bir yere taşındılar.6 ay falan oldu.salı gunu teyzemın sırası vardı.teyzem ordan duymuş.kuzenımde dun soyledı.
iyide o 35 siz 30 yaşındasınız koca insanlarsınız. nasıl genç kızlık duygularınızla oynadı sizi nasıl kandırdı.. 17 yaşında olsanız tamam dicem ayrıca cahilde değilsiniz..
madem kandırdı hiç mi anlamadınız?
ona öyle bır ders vermek istıyorum ki bana yaşattıgı acılar aynen ondanda çıksın istiyorum.
yada kendime bir zarar vermek bile istıyorum sanki.tuhaf bır ruh halındeyım.
ama elım kolum baglı.ne yapabılırımki.hiç bir şey yapamam.
allaha havale edıyorum. sizce allah benım hakkımı alırmı.
evlendiği hatun bence bayii toplantılarının birinde takılıp bişeyler yaşadığı belkide hamile bıraktığı biri yoksa seninle 2 yıl flört edip evliliğe dair hiç adım atmayan adam hemen nasıl çok kısa bir süre içinde evlenmiş üstelik düğünde pek duyrulmadan....
senin yaşında küçük değilki şekerim 17-18 yaşında olsan anlarım kandırmış fln derimde aklı başında kocaman kadınsın yahu, bırak ne üzülüyosun sen önüne bak geçmişe üzülmeye değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?