Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya bir daha bir konuya şaşırmıcam demicem he..
Her gün yeni bir şey çıkıyor..:tomato:
Boşverin be..
Ne uğraşacaksınız,Allahtan bulsun..

o sözlu yada nişanlı degıldı.hatta kuzenımlerle aynı apartmanda oturuyorlardı.yıne bır ortak bır arkadaş vasıtasıyla tanıştık.teyzemler yenı ev alınca başka bir yere taşındılar.6 ay falan oldu.salı gunu teyzemın sırası vardı.teyzem ordan duymuş.kuzenımde dun soyledı.

canım ben sana inanıyorum ... çünkü benim de çok sevdiğim bir insanın başından geçen hikaye aynısıdır... belki ilişki süresi farklı ama ayrılık olmadan ; üstelik seyahate çıkıyorum diyerek evlenmiş...

inan arkadaşım kadar olmasa da acını anlıyorum...

sadece bil ki o bu yaptığının hesabını ödeyecek... sana ayrılalım bile deme cesaretini gösterecek kadar şeref sahibi olmayan bir adam için sakın kendini yıpratma...

biliyorum ki bu kolay değil ve kolay olmayacak ... ama sen pes etme ; hayallerinden sakın vazgeçme...
bol bol dua et hakkında hayırlısı olması için ... zaten böyle bir adamın hayatından çıkmış olması da buna işaret ...

dilerim ki gerçek güzelliklere ve sevgiye bir an önce kavuşursun... :teselli:

yaniii ne denilebilir kii bu herifeee..
çok sinri bozucu bir durumm ..
ama bence siz hiç kafanızı yormayın çünkü giden gitmiş giderken bitmiştirr..
sevseydii gitmezdi zatenn..
osomunda dediği gibiii sözlüü yada nişanlıydı daha öncee ..
yoksa sizz ayrılmışmıydınızz??
yanii bana pek mantıklı gelmiyo sizle flort ederkenn başlasıylaa evlenmesii

evlenmek oyle kolay mı tatlım. ıstemege gıtmışler, nişan, ev yerleştırme nereden baksan ınsanın en az 6 ayını alır. hıç mı anlamadın.

ama uzulme sakın kendını de rezıl etme. bırak yalanlar uzerıne kurdugu evlılıgınde surunsun. kendı yoluna bak. sıl onu kalbınden. yuzleşme bıle onunla. o senın için bıtmış olsun. hayat ondan ıntıkamını mutlaka alır unutma.

akıl alıcak gibi değil...
bende öyle bir izlenim yarattın kusura bakma..çünkü 2 yıldır beraber olduğun bi insan karşındaki..başkasıyla beraber demek başka evlenmiş demek başka..harbi kansızmış seninki o zaman..
bence ellerini aç şükret böyle bi adamdan kurtulduğun için o zaman...gerçekten mazlumsan beddua etmene gerek kalmadan allah çıkartır zaten merak etme..

iyide o 35 siz 30 yaşındasınız koca insanlarsınız. nasıl genç kızlık duygularınızla oynadı sizi nasıl kandırdı.. 17 yaşında olsanız tamam dicem ayrıca cahilde değilsiniz..
madem kandırdı hiç mi anlamadınız?

benım de boyle bır sevgılım vardı
benle cıkarken nısanlandı sonra evlendı
ama tam sevgılı degıldık yani benı sevıyordu ama ben düşsün yakamdan dıye kız bulmaya calısıyordum cunku senle evlenmıycem sen ewlılık ıstıyorsun mutlu olmanı ısterım dıyordum
sızınkıyle tamamen ters bır durumdu benımkısi..

sızı de saglam kandırmıs hıc mı anlamadınız pekı ?
sımdı aglamaktan baska ne düşünüyorsunuz dıger kızı da aldatmıs oluyor bu sekılde
karısı tamam ama oof cok kötu
gecmıs olsun, aglamayın ama okdr nolursunuz

belkı gercek degıldır ? evlenmemıstır nereden duydunuz kı

ee yani bende onu diyorum.mutlaka ama mutlaka bişilerden anlaşılırdı.küçük değilsiniz sonuçta yaşınız 30

o bir şirkettın pazarlama bölümünde çalışıyordu.ve şirketın hemen hemen her ılınde bayılerı vardı.bayı toplantıları olurdu.semınerlerı olurdu şehır dışındayım derdı.yanı çok sık goruşemezdık.benımde işim bir şirkette depo bolumundeydım.tam mesaıydı.cumartesı gunlerıde çalışırdım.hafta 1 kere 2 3 saat guruşurduk.hafta içi telefonlarla mesajlarla görüşürdük.birde ailem baskıcı oldugu için akşamları yuzyuze goruşemzdık.
annesının dedıgıne gore kendı bulmuş ve nışan söz olaylarına gırmemışler.dırek dugun yapmışlar.hatta oyle dugune herkesi çagırmamışlar.komşuları bıle çagırmamışlar.

ee yuh diyorum hic mi anlamadin be bacim hic mi birseyini yakalamadin ne agliyorsun uzuluyorsun boyle pislik icin bir damla goz yasina yazik asil simdi evlendigininde basini yakti kizda ne hayallerle evlenmistir bilse bu kadar adilesebilecegini bosver verilmis sadakan varmis bu evliyken harem falan kurmaya kalkar bence sukur et

kızlar yapmayın lütfen ... hata arayacağın kişi konu sahibi değil...
artık erkekler o kadar acımasız ki herşey beklenir... ben şaşırmadım dedim ya aynısı nerdeyse üstelik daha uzun bir ilişki de yaşanmıştı...

işim yoğun ; seyahatlerim var dedikten sonra herşeyi yapıyorlar...

bakalım evlendiği kızın bu arkadaşımızdan haberi var mı ; hiç sanmam...

bence olaya şüpheyle bakmak yerine destek olalım... şu an yaşadığı kolay bir şey değil... hanginiz normal de olsa bir ayrılığı bir günde ; bir haftada; hatta 1 ayda atlatabilirsiniz ki...

yaşanan 2 yıl ; anılar var... bunları unutmak bile zaman alacak...

ama zalimyar ; bu anıları unutmasan ; ara ara o günleri özlesen de bil ki o senin 2 yılını verdiğinle sana bu acıyı yaşatan aynı kişi ... tekrar söylüyorum lütfen o zor zamanlarda pes etme ; sadece iyi olmak iste... iyi olmak için elinden geleni yap ... kötü olmak; kendine eziyet etmek çok kolay çünkü...

yanı annesı bulmamış kızı kendısı tanışmış ve evlemiş.kızın evı varmış burda.kızın kendısı ogretmenmiş.esyaları falan hazırmış.zaten o çeyızın almıştı.bırıkmış parası falanda vardı.

zalimyarcim deminki ee yuh sana degil o adi kepazeye sakin alinma burda magdur sensin ve ileride olacak magdurda o bilmeden evlenen kiz boylelerini islatip doveceksin arlanmaz bak kizim var Allah iyi insanlarla karsilastirsin derim hep

kusura bakma ama adam senı uzmeyı göze ala ala evlenmıs, sen kendıne zarar versen kıme ne yapmıs olcan yıne kendıne, zaten senı uzmeyı gıtmenı goze almamıs mı
klava: cok serefsızmıss yaaa
kansız adii allahım yaaa bunu babana söylesen adamın yuregıne ıner, abın mabın yok mu senın yaaa kötükedihüso sınır oldum herıfe

evlendiği hatun bence bayii toplantılarının birinde takılıp bişeyler yaşadığı belkide hamile bıraktığı biri yoksa seninle 2 yıl flört edip evliliğe dair hiç adım atmayan adam hemen nasıl çok kısa bir süre içinde evlenmiş üstelik düğünde pek duyrulmadan....
senin yaşında küçük değilki şekerim 17-18 yaşında olsan anlarım kandırmış fln derimde aklı başında kocaman kadınsın yahu, bırak ne üzülüyosun sen önüne bak geçmişe üzülmeye değmez

onu allaha havale edin...
degersiz biri için üzülmeye değmez...
demek sizi sevmemiş ki başkasıyla evlendi....

alemsin yazmis senaryoyu vallahi gecenin yorumu budur optum senikaydirigubbakcemile5

canım bence ne nasıl olmuş ; ne zaman olmuş ; niye olmuş vs... bu detayları düşünme... bu detayları bilmen sana hiç fayda sağlamaz... önemli olan sonuç ve hiçbir şey bu sonucu değiştirmez...

evli bir adamla bir ilişki yaşayamayacağına göre ;

evlendiği kişiyle ne zamandır birlikte olduğu ; hangi şartlarda evlendiği ; kimi daha çok sevdiği ve daha bir sürü detayın hiç ama hiç önemi yok...

önemli olan bundan sonra senin hayatına inadına bir umutla ve güçle devam etmek istiyor olman...

mümkünse hiç haber almamaya çalış... detay öğrendikçe canın yanacak çünkü ... sen sadece kendi içinde bitmesi gereken sevgini azaltmaya çalış... ama birden olmaz ; telaşa da kapılma... zaman ver kendine ... inan zaman herşeyin ilacı ... hem de her yaranın...

ben durumumu izah ettım.ben anlayamadım beni kandırdığını.nasıl başladıysa ilişkimiz hep öyle sürdü.
evet 30 yaşındayım.ben anlayamadım.ama yınede bır kalp taşıyorum ben.genç bir kızım.düşününki öyle erkekler kocalar varki karısını aldatıyor ama aynı yatagı paylaştıgı karısı kocasının kendisinin aldattıgının farkında değil.neler duyyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…