Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anladığım kadarıyla seninle evlenmek istememiş zaten. sonuçta evleneceğini söyleyip senden ayrılması gerekmezmiydi. yada ailesinin baskısıylada başkasıyla evlenmiş olabilir. benim eşimide baskıyla kız istemeye götürüyorlarmış tabi ben üzülürüm diye söylemezdi hiç. boşver olan olmuş biten bitmiş tamam sevdin ama haketmemiş bu sevgini. hayatını yaşamaya devam etmelisin. etrafında seninle ilgilenen birileri muhakka vardır canım. üzülmeye bile değmez sakın onada üzüldüğünü belli etme kendini bişey sanır. boşver erkek milleti işte

şerefsizin önde gideni,bayrak tutanı,kansız birde evlenmesine rağmen senden bunu saklayıp hiç bişi olmamış gibi görüşmeye devam ediyo psikolojik sorunları var heralde,şizofren midir nedir,valla normal deil bu adamkötükedihüso en güzel cvp sessizliktir canım,sessiz kalmayı başarabilirsen söylemek istediğin herşeyi ona söylemiş olacaksın benimde birdönem beraber olduum adam evlenmişti ve beni aramıştı evlendikten 1 ay sonra hemde :1shok:bende sizi tanımıyorum yanlış numara deyip kapatmıştım :mymeka:çook sonra bi arkadaş ortamında karşılaştığımızda kendini bir hiç gibi hissettiğini söylemişti ama sen sessiz kal.kendini çok daha ii hissedeceksin emin ol,yapar bu erkek milleti arkadaşım inanıyorum sanakötükedihüso

Çok sevdiğim bir arkadaşımın da başına birebir aynısı gelmişti.
Biraz benim hikayeme de benziyor ucundan kıyısından, ben inanıyorum sana ve anlıyorum seni.
En güzeli derin bir sessizliğe gömülmek aslında ama içinde durduramadığın bir "hissettiklerini kusma" dürtüsü olduğunu da biliyorum.
Kendini tutmaya çalış bence, tutabildiğin kadar en azından.
ınan bana.... değmez....
Ve sakın üzülme. Allah o kadar büyük ki... o kadar büyük ki...

canım geçmiş olsun.ben sana ınanıyorum.
ne hissetıklerınıde anlıyorum.bunu rabbım kımseye yaşatmasın.
inanmayanlarda kendileri bilir.
ben hep buradayım.sana hep destek verecegım.
senin hiçbir gunahın yok.dediğin gibi sessizlik en buyuk cevap bence.

boşver üzülme dicem ama üzülmeden olmuyo tabi ama o kıza yazık bence nasıl bi adamla evlendi hiç bişeyden haberi yok belkide!!
benimde arkadaşım vardı beraberlerdi gitmiş başkasıyla nişanlanmış sonra evlendi filan ve sonra benim arkadaşı arıyo yok ben mutlu degilim yok ben seni unutamadım eger mutlu huzurlu olsaydı arkadaşımı aramazdı bile amannn karşımıza Allah iyi insanlar çıkarsın çok duydum ben böle şeyleri inanıyorum sana
Allah yardımcın olsun

yuh yaa:1shok:

bence de en güzel şey sessizlik..
sakın arama bu karakterdeki adama ne desen boş onda vicdan olduğunu düşünmüyorsun herhalde klava:

Allah havale et sen burda bulmasa diğer tarafta bulur cezasını..

Son düzenleme:
Aynı durum benimde başıma geldi. İşi dolayısıyla başka bir şehre gitmişti.
Daha önceden ayrıldığı nişanlısıyla görüşüyormuş, bütün planlar yapılmış, evlilik tarihini 1 hafta önce öğrenmiştim. Sanırım tarif edilemez yaşadıklarım. 1 yıl sürdü evlilikleri. Sonra benimle devam etmek istedi. Bi sürü bahanelerle geldi bana, hepsi ipe sapa gelmez şeyler... Kabul etmedim, beni elde edebilmek için yapmadığı çirkinlik kalmadı. Dönüşü, gidişinden beter yaktı canımı. Ama kurtuldum çok şükür... Şimdi mutlu bir barberliğim var. Bence hiç kendini üzme, değmez... Umarım seni hak edecek birisi çıkar karşına ve mutlu olursun...

eğer anlattığın gibiyse yani senle birlikteyken başkası ile evlenmişse zaten seni sevmiyormuş.

seni seviyordu ama aile baskısıyla başkasıyla evlendiyse. Allahına yat kalk dua et ki kurtulmuşsun çünkü böyle ailesinin zoruyla sevdiği kadından vazgeçen bir erkek seninle evlenseydi ailesi için seni çok üzerdi. demekki ailesi herşeyin üzerinde. o yaşa gelmiş kendini ispat edememiş karaktersizin tekiymiş işte.
bence hiç bulaşma kendi haline bırak karaktersiz adamı------------------------

ay detayları yeni okudum.

bırak sakın uğraşma bu adamla o evlenmiş bak. sen bekarsın. o erkek ona birşey olmazda sen ilerde birini sevdiğinde arkandan bu kız evli adamla birlikte oluyordu derler işin içinden çıkamazsın.

uzak dur sakın görüşme.

Son düzenleyen: Moderatör:
varya alıcan bunları asıcan ya türlerini kurutucan bırak ya ne hali varsa görsün sen önne bak terbiyesiz ya sinirlerim bosuldu yine

Ya şimdi ben bu erkeklere ne laf saysam haktır dımıı ne bıcım kıslıge sahıp bu tur ınsalar nasılll bır ınsnanın duygularıyla bu denlı ynayabılıyolarrr nasıl vıcdana sahıplerr hala anlamıs ddeılım

bu yazıya katılmamak elimde degıl yazacak baska bırsey bulamıyorum

Elbette ki.. Kimin yaptığını yanına kâr kalmış ki? O adamın yanına kalsın.. ALLAH büyüktür, siz mevlaya havale edin, gerisini ona bırakın.. Kendinize dönün, bundan sonra ne yapabilirim hangi alanlara yönelebilirim bu acıyı en aza nasıl indirebilirim gibi sorulara yanıt arayın. Zira acınız birden dinmeyecek ama zamanla geçecek ve bu zaman en fazla bir yılla sınırlı..

Umarım kolay atlatırsınız..

canım elbette bu kul hakkı resmen ya ALLAH onun cezasını verecektır elbet

evlendiği kişi biliyor mu acaba onunla evlilik hazırlıkları yaparken bir flörtünün olduğunu???
bence sen kurtulmuşsun Allah'a şükret. esas yanan ya da yanacak olan eşi.
Allah yardımcısı olsun çok şerefsiz bir adamla evlenmiş. inşallah hiçbir kötülük görmeden kurtulur ondan.

nasıl anlamazsın koskoca kadınsın diyenlere söylüyorum, arkadaşımız ilk ilişkisi olduğunu yazmıştı zaten. tecrübesiz işte. yaşla ilgili bişey değil ki bu.

canım bir olay da anlatayım da yalnız olmadığını bil.
jale parıltı diye bir sanatçı var ya o anlatmıştı televizyonda. belki başka izleyenler de olmuştur.
birlikte olduğu kişi evlenmiş birliktelikleri sürerken ve adam evlendikten sonra da ilişkisine yani jale ile flörtüne devam etmiş pişkin pişkin. ama gerizekalı buluşmaya elinde alyansı ile gelmiş bir keresinde. bunu jale parıltı kendisi anlattı.
ve en en en ilginci daha sonra yaşadığı ilişkide de aynı şey başına gelmiş. birlikte olduğu kişi onunlayken yine evlenmiş. ve jale bunu yine sonradan öğrenmiş adamla flörtü sürerken.
inanılacak gibi değil ama kendisi anlattı bunları.

iki kişiyi idare eden yok mu? kibariyenin eski kocası yıllarca kibariyeyi başka bir kadınla aldatmadı mı???

canım böyle bi adamın arkasından üzülmemen lazım hatta sevinmen lazım.şöyle düşün ya evlenseydiniz seni evliyken aldatsaydı ozaman daha çok yıkılırdın.gelen gideni aratmıyo artık bi gün yeniden aşık olursun belkide içinden eski sevgiline teşekkür bile edersin.. mutlu olman dileğimle..

nasıl yani yaa..siz brliktesiniz ve o gidip başkasıyla evliyo..benım ablamın basına da gelmişti aynı şey herşey hazırdı davetiyeler ev mobilyalar eşyalar hepsi..herkeze haber verdik 15 gun kala eski sevgilisi ile yıldırım nikası kıydılar ve ablamla evlenicek enişte derken 15 gun kala gitti eski sevgilsiyle evlendi..bu erkekler cok serefsizzz..o yüzden hiçbir erkege guvenmiyorum artık..sadece hayatımı yaşıyorum..oyun istiyorlarsa en alasını grücekler..kendini hemen yıpratmaaa..ablam daha kötüydü inan ruh ve sinirde yattı 10 gun...ama şimdi ingilterede psikoloji okuyo hayata geri dondu..sende bunu yapabilirsin...aglayabildigin kadar agla sakın içine atmaaa..ve kendini geliştiricek mutlu edicek yeni ugrasılar bulll....sakın üzülmeee bunlar çin üzülmeye degmyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…