- Konu Sahibi zalimyar
-
yanı annesı bulmamış kızı kendısı tanışmış ve evlemiş.kızın evı varmış burda.kızın kendısı ogretmenmiş.esyaları falan hazırmış.zaten o çeyızın almıştı.bırıkmış parası falanda vardı.
En güzeli derin bir sessizliğe gömülmek aslında ama içinde durduramadığın bir "hissettiklerini kusma" dürtüsü olduğunu da biliyorum.
Kendini tutmaya çalış bence, tutabildiğin kadar en azından.
İnan bana.... değmez....
Ve sakın üzülme. Allah o kadar büyük ki... o kadar büyük ki...
ona öyle bır ders vermek istıyorum ki bana yaşattıgı acılar aynen ondanda çıksın istiyorum.
yada kendime bir zarar vermek bile istıyorum sanki.tuhaf bır ruh halındeyım.
ama elım kolum baglı.ne yapabılırımki.hiç bir şey yapamam.
allaha havale edıyorum. sizce allah benım hakkımı alırmı.
ben durumumu izah ettım.ben anlayamadım beni kandırdığını.nasıl başladıysa ilişkimiz hep öyle sürdü.
evet 30 yaşındayım.ben anlayamadım.ama yınede bır kalp taşıyorum ben.genç bir kızım.düşününki öyle erkekler kocalar varki karısını aldatıyor ama aynı yatagı paylaştıgı karısı kocasının kendisinin aldattıgının farkında değil.neler duyyoruz.
ben durumumu izah ettım.ben anlayamadım beni kandırdığını.nasıl başladıysa ilişkimiz hep öyle sürdü.
evet 30 yaşındayım.ben anlayamadım.ama yınede bır kalp taşıyorum ben.genç bir kızım.düşününki öyle erkekler kocalar varki karısını aldatıyor ama aynı yatagı paylaştıgı karısı kocasının kendisinin aldattıgının farkında değil.neler duyyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?