Sevgilim aşık oldugum insan evlenmiş.

• Konu Sahibi Konu Sahibi zalimyar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
AMANINNN İNANAMIYORUMM:1shok: SON SAYFAYI SİMDİ GÖRDÜM.SOK OLUM.ARKADASIM SAKIN YAPMA.SENİN DUYGULARINLA OYNAMIS Bİ ADAMLA NASIL GÖRÜSÜRSÜN.BİDE SEN GEL YETER Mİ DEDİN ONA.İNANMIYORUM.ASKINDAN SEVGİNDEN ÖLSENDE GURURUNU ASLA EZDİRMEMELİSİN.SENİ RESMEN İKİNCİ KADIN GÖREREK İLİŞKİNİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYOR.

Sen evlendigini ne zaman ögrendin peki??

arkadaşlar konu anlaşılmadı galıba.ben o mesajı yanı sen gel yeterkı mesajını onun evli oldugunu bılmeden gonderdım.gonderdıgım en son mesajtı.zaten akşamındada onun evli oldugunu ogrendım.o andan ıtıbaren telım kapalı.onla konuşmadım.yarın uygun olunca ona tekmeyı basacam zaten.sadece içine oturan vicdanını sılztacak konuşma yapacam.

off aman canım bende diger türlü anladım sok oldum.bencede asla cevap verme.hatta numaranı degistir.içindeki sevgiyi nefrete dönüstürmen cok kolay cünkü cok büyük haksızlıga ugramıssın.inanki daha iyilerine laiksin.

inşallah yarın tekmeyı yesın bakalım.ne olacaksa olsun.ya bırde aklıma şey gelıyor.ya hıç arada tanıdık olmasaydı nasıl olacaktı..yanı teyzem iyiki duymuş.ıyıkı yol yakınken duymuş.

Demek ki sen duymasan seni de arada idare etcekti bu şerefsiz.
Hiççç fırsat verme canım tamamen kes ilişkini. Bi anlık duygularına kapılırsan olay değişir çıkmaza girer. Adam karaktersizin tekiymiş 2 yıldır uyutmuş seni, şimdi öğrendin işte.
Tekmeyi basıcam diyosun. Adam evlenmiş... basmış sana tekmeyi zaten, akıllı davran canım hiç muhattap olma bence.

demek ki aşık olunmaya deymez biriymiş..........

şimdi kuzenım dıyorkı .tel kartını tamamen çıkart.sessızlık en buyuk çıglıgın olur zaten dıyor.
sen kufretsende o anlamaz.sen vıcdan için bır şey yapsanda bır şey soylesende onda vıcdan olsa zaten yapmazdı dıyor.çok mantıklı geldi.
evet ona nefes tuketmeye bıle degmez.tel kartımı çıkartcam. ve bıtecek bu iş.onuda allaha havale edecegım.ona bensızlık en buyuk acı olacak zaten.yol yakınken döndüm.çok şükür.

daha ne tekmesinden bahsediyorsun arkadaşım adam yapacağını yapmış zaten.sen bu adamla bir şekilde irtibat kurarsan o seni kandırmanın yollarını arayacak.aylarca sevgilisini uyutup evlilij hazırlığı yapan ve evlenen bir adamdan her şey beklenir.aklını karıştırmasına izin verme...

bence hattını değiştir,hiç bir şekilde de muhattap olma o insanlıktan nasibini almamış varlıkla...

Allah onun cezasını verir sen hiç merak etme,zalimin zulmü varsa senin de Allah ın var.

şükret ki böyle bir adamla evlenmedin,evet 2 yılın gitti ama çok daha fazlasını kaybedebilirdin.

güçlü ol Allah a sığın gerisi gelir...

arkadaşlar telden sım kartı çıkarttım.masamda su bardagın içine koydum.içinde biraz su vardı.
sonra onu atacam .pc başından kalktıktan sonra.

Kesinlikle yapman gereken bu. Adam zaten seni yok saymış. Ne sorguluycan niye yaptın beni sevmedin mi falan bunları sormana bile değmez bence. Hiç ağırlığını bozmamış olursun muhattap olmayarak. Konuşup sana yalanlar atmasına fırsat verme canım.

Canım yaa, inan yaşadığına çok üzüldüm. Acı bir şekildede olsa birlikte olduğun insanın gerçek yüzünü gördün bence Allahın sevdiği kuluymuşsun, sana daha büyük kötülükler yapabilirdi. Sakın kararlılığını bozma, konuşmak için fırsat bile verme. Bir kere taviz verirsen gerisi gelir canım sakın.

Allah seni korumuş. Ya haberin olmasaydı da evlendikten sonra uzun süre görüşmeye devam etseydin. Bir de 2 yıldır çıkıyormuşsunuz. Bu süre içinde seni hiç ailesiyle tanıştırmadı mı?

inanmıyorum ya..kendisi bulmuş bir de..
hani görücü usulu zorlama falan olse yine bir derece diyeceğim..
arkadaşım bu adam seni hiç sevmemiş,bir güzel de kandırmış..
aklını başına al acını anlamamak mümkün değil ama
bırak artık..allahından bulsun..

bir de şunu söyleyeyim sana..
o adama küfür hakaret hiçbirşey işlemez...
hiç bir şekilde muhatap olma...hattını kır at..ona ait herşeyi hediyeleri vs..çıkar hayatından
hiçbirşekilde sana ulaşmasına izin verme..adam kart zampara resmen evlendiği kişiyi bile senl aldatmış
sende şimdi verilmiş sadakam var de,başından biraz para geçir bir muhtaca ver...allah'a şükret beni kurtardın diye...yepyeni bir hayata başla kimbilir kimler çıkar karşına...zaman herşeyin ilacı arkadaşım gerçektende zamana bırak....eminim herşey çok güzel olacak

sen en mantıklı kararı vermişsin kimsenin ahı kimsede kalmaz yaşadıkların zor ama çabuk atlatacak birine benziyorsun bazı arkadaşlar inanmıyorum falan yazmış inanmıyorsanız okumayaın böyle konunu şakasımı olur yapıyor işte erkek değilmi ben inanıyorum sana

canım ben de kuzenine katılıyorum... sessiz kal ... söylemek istediklerine başkalarına söyle rahatla ama sakın onunla irtibata geçme...

baksana adama evlendiği halde sana seni seviyorum diyebiliyor... insanda biraz şeref olur ya... ona söyleyeceğin her söz seni rahatlatacak gibi gelecek ; içinde kalmayacak gibi gelecek ama öle olmayacak... söyledikçe söylemek istediğin başka şeyler çıkacak...

o ise senin nefretini ; öfkeni kustuğun için vicdanını rahatlatabilecek...

bırak içinde hep vicdan azabı olarak kal... vicdanının zerre kadar rahatlamasına fırsat verme... zaten fırsatçı bir şahsiyetmiş kendisi...

senin ahını aldığı için zaten iflağ olmıyacak sende sıkma o güzel canını rabbim helal süt emmişlerle karşılaştırsın herkesi inşallah............

umud köçük böcük özlem bırıcık çok teşekkur ederım.inşallah sizin bu güzel desteklerınız benı ayakta tutacak.allah bilir herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…