- Konu Sahibi zalimyar
-
arkadaşlar konu anlaşılmadı galıba.ben o mesajı yanı sen gel yeterkı mesajını onun evli oldugunu bılmeden gonderdım.gonderdıgım en son mesajtı.zaten akşamındada onun evli oldugunu ogrendım.o andan ıtıbaren telım kapalı.onla konuşmadım.yarın uygun olunca ona tekmeyı basacam zaten.sadece içine oturan vicdanını sılztacak konuşma yapacam.
şimdi kuzenım dıyorkı .tel kartını tamamen çıkart.sessızlık en buyuk çıglıgın olur zaten dıyor.
sen kufretsende o anlamaz.sen vıcdan için bır şey yapsanda bır şey soylesende onda vıcdan olsa zaten yapmazdı dıyor.çok mantıklı geldi.
evet ona nefes tuketmeye bıle degmez.tel kartımı çıkartcam. ve bıtecek bu iş.onuda allaha havale edecegım.ona bensızlık en buyuk acı olacak zaten.yol yakınken döndüm.çok şükür.
şimdi kuzenım dıyorkı .tel kartını tamamen çıkart.sessızlık en buyuk çıglıgın olur zaten dıyor.
sen kufretsende o anlamaz.sen vıcdan için bır şey yapsanda bır şey soylesende onda vıcdan olsa zaten yapmazdı dıyor.çok mantıklı geldi.
evet ona nefes tuketmeye bıle degmez.tel kartımı çıkartcam. ve bıtecek bu iş.onuda allaha havale edecegım.ona bensızlık en buyuk acı olacak zaten.yol yakınken döndüm.çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?