Sevgilim askerde.

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Hayırlı akşamlar. Sevgilim 4 gün önce askere gitti. Telefonundan kaynaklanan bi sorun nedeniyle hattını kullanamıyor. Ve bana bunu annesi haber veriyor gittiğinden beri sadece 1 kere aradı beni annesini her gün arıyormuş. Bende çok bozuldum sizce haksızlık mı ediyorum??

Son düzenleme:
Tek telefon hakki var belki. birakin da annesini arasin daha 4 gun olmus arar elbet

Sadece 1 hakkı varsa annesini arayabilir. Ama birkaç hafta sonra aynı olursa o zaman sorun edebilirsin.

Insan gercekten sewiyosa önce sewdigine haber wermek ondan haber almak ister annelerimiz herzaman basimizin tacı ama bu ayri bi konu yanlis buldum. Askerde olan o birak o kafaya taksin

Benim sevgilim de askerde. Neresi çıktı? İlk gittiği günden beri sürekli arıyor, hep haber veriyor o da zar zor arıyordu ama her yolu deniyordu aramak için. Annesinden önce beni arar. Valla anne manne her şey boş, erkek seviyorsa önceliği sen oluyorsun. Tamam annesini çok düşünüyorsa arasın ama 1 gün seni 1 gün onu arasın. Bence sorun edilecek bi şey.

Hayırlı akşamlar. Sevgilim 4 gün önce askere gitti. Telefonundan kaynaklanan bi sorun nedeniyle hattını kullanamıyor. Ve bana bunu annesi haber veriyor gittiğinden beri sadece 1 kere aradı beni annesini her gün arıyormuş. Bende çok bozuldum sizce haksızlık mı ediyorum??
Telefon sırası oluyo öyle dur şimdi de şunu ariyayim diyemuyosun arkanda sıra bekleyenler varken. Yani çok istiyosa konuşup sonra tekrar sıranın en sonuna gidebilir ama zaten belli saatlerde bu hak veriliyor ve gün içinde yorulduklari için uzun uzun sıra bekleyemiyorlar

4 gun olmus gideli zaten 1 kere aramis diger 3 gun aramamiş eger bir hakki warsa annesinde degerlendiriyor olabilir.
Boyle dewam ederse tepkinizi koyun tabikide.

Benim sevgilim de askerde. Neresi çıktı? İlk gittiği günden beri sürekli arıyor, hep haber veriyor o da zar zor arıyordu ama her yolu deniyordu aramak için. Annesinden önce beni arar. Valla anne manne her şey boş, erkek seviyorsa önceliği sen oluyorsun. Tamam annesini çok düşünüyorsa arasın ama 1 gün seni 1 gün onu arasın. Bence sorun edilecek bi şey.
Anne manne herşey boşmuş...!
İlerde sizin oğlunuzda sizin hakkınızda anne manne boş deyip elin kızına öncelik tanırsa görürsünüz bakalım anyayı konyayı...
Ayrıca ister kabul et ister etme senin gibi milyar kişiyi üst üste koysak, kırkar fırında ekmek yerdirsek o annenin milyarda biri kadar o çocuk için endişe edemezsiniz.
Annesini bırakıp tutup sizi arayan o tipede yazıklar olsun.

İlerde sizin oğlunuzda sizin hakkınızda anne manne boş deyip elin kızına öncelik tanırsa görürsünüz bakalım anyayı konyayı...
Ayrıca ister kabul et ister etme senin gibi milyar kişiyi üst üste koysak, kırkar fırında ekmek yerdirsek o annenin milyarda biri kadar o çocuk için endişe edemezsiniz.

Kafanız iyi galiba? Okuduğunuzu tam anlayamadınız. Karşısında sevdiği bir kadın var, sürekli annesine ilgi göstermesi doğru değil demek istiyorum. Her gün annesini aramamalı, gerçekten seviyorsa 1 gün annesini arar bir gün de sevgilisini arar. Dengesiz bir ilişki var ortada.
Merak etmeyin benim oğlum olursa ben zaten eşinin, önceliği olmasını isterim. Sağlıklı olanı da budur. Doğurunca tapulu malımız olmuyor evlatlarımız.

Ayrıca sevgilim hakkında düzgün konuşun. Kendisi her gün annesini arayıp da sorar. Size aynen iade ediyorum lafınızı, size yazıklar olsun. :)

Ayrıca sevgilim hakkında düzgün konuşun. Kendisi her gün annesini arayıp da sorar. Size aynen iade ediyorum lafınızı, size yazıklar olsun. :)
Ay yesinler sevgilini :) tamam bişey demedik :/
Bu arada "anne manne boş" sözleri size ait değil mi? Evet.
Madem söylemek istediğiniz şey arada dengeyi sağlamak, o zaman sizde kelime seçimlerinize dikkat etmelisiniz. Ben müneccim değilim. Aklınızdakini bilemem. Kurduğunuz cümleye göre cevap veririm. Ve kurduğunuz cümlede oldukça çirkin olduğu için cevabı da ona göre aldınız...

Back
X