benim de zoruma gidiyor ama askere gideceği icin gergin,bir sey söylemeye cekiniyorum kıskanclığından bahsetmiyorum bile bide bana gittiğim zaman ayrılalım dedi geldiğinde beni ararmıs sizce neden böyle düsünmüs olabilir
ya ayrılmayalım tek isteğim bu
benim de zoruma gidiyor ama askere gideceği icin gergin,bir sey söylemeye cekiniyorum kıskanclığından bahsetmiyorum bile bide bana gittiğim zaman ayrılalım dedi geldiğinde beni ararmıs sizce neden böyle düsünmüs olabilir
Sevgilimle aramızda güven problemi var askerlik mevzusunu konusmustuk bana 2016da gideceğini söylemisti ama simdi martta gidecem diyor yanındayken güvenmiyor gidince hic güvenmez ki ne yapmam gerektiğini bilmiyorum öfkeyle hareket etmek istemiyorum yarın yüz yüze konusacaz lütfen yardımcı olun😌😌😌
ocaktan sonra hazıranda mı ne var martta yokkı alım senı keklıyor olabılır ya da ayrılmak ıstıyor
bana gore bu cıdden cok cırkın guvenmesse guvenmesın o kaybeder , ılerıyı goremedım sızın ılıskınız de
Bende Mart'ta yok diye biliyorum Kasım,Şubat,Mayıs ve Ağustos başka aylarda alım yapmıyorlar hatta bir tanıdığım ünide okuyor ama tecilini bozdurup askere gitmek istiyor kesin değil tabi belki önce okulunu bitirir fakat bozdurursa bile yine Mayıs ayında gidebilirmiş.ocaktan sonra hazıranda mı ne var martta yokkı alım senı keklıyor olabılır ya da ayrılmak ıstıyor
bana gore bu cıdden cok cırkın guvenmesse guvenmesın o kaybeder , ılerıyı goremedım sızın ılıskınız de
Ben de şubat, mayıs, ağustos, kasım diye biliyorum. Erkek arkadaşım mayısta gidecek, tecilini bozdurduktan sonra aralarda gidiliyormuş ama duymamıştım bugüne kadar :) Başta bana da yalan söylüyo gibi geldi ama konu sahibi ayrılmak istemiyor o yüzden inanmıyor pek.
Tecilini bozdursa bile en yakın olan Mayıs'ta gidebilir diğer mesajımda açıkladım o arkadaş bile Mayıs diyor.Ben de şubat, mayıs, ağustos, kasım diye biliyorum. Erkek arkadaşım mayısta gidecek, tecilini bozdurduktan sonra aralarda gidiliyormuş ama duymamıştım bugüne kadar :) Başta bana da yalan söylüyo gibi geldi ama konu sahibi ayrılmak istemiyor o yüzden inanmıyor pek.
Tecilini bozdursa bile en yakın olan Mayıs'ta gidebilir diğer mesajımda açıkladım o arkadaş bile Mayıs diyor.
tecilini bozdurdu belki o yüzden marttır hicte anlamam ki
Ayrılacaksa da ayrılsın onun derdi askerlik değil ki. Onun ayrılası varmış zaten. Ayrılacağım diyen insanı hayatınızda tutmayın zaten. Böyle sorunlu tipleri hayatınızda tutmak için ısrar etmemelisiniz.
Kimisi 1 ay kala haber vermesi ilginç, öyle sevgiliden hayır mı gelir falan demiş.. Adam da yeni öğrendi belki? İlla alım zamanlarında askere gidilmiyor ayrıca. Benim eşim devre kaybı olarak gitti mesela, ve birliğe teslim olacağı günden sadece 7 gün önce öğrendik hepimiz tesadüfen bir iş için askerlik bürosuna gittiğimizde. Apar topar gitmişti sonra eşim..
Sen de sevgiline, onu sabırla bekleyerek en güzel güveni aşılayabilirsin :) Çünkü erkekler özellikle askerlik zamanlarında daha da hassas oluyorlar, arkada bıraktıkları kişi döndüğünde hala onu bekliyor olacak mı olmayacak mı bunu çok kafaya takarlar.. Senin de onu sabırla, hasretle beklediğini gördüğünde umarım aranızdaki güven problemi de kendiliğinden ortadan kalkacaktır :) ALlah sabır versin şimdiden.. Zor ama bir o kadar da güzel bir süreç olduğunu iyi bilirim :)
Ben sensiz yaşayamam da diyor söyledikleri tutarsız olsa bile aşkından eminim 😌
Neden çekiniyorsun ki sen bu kadar düşünüyorsun morali bozulacak mı diye o düşünüyor mu senin moralinin de bozulacağını ayrı olunca?
Karşındakinden önce kendine değer ver lütfen
İstemiyorsa işte kapı işte sapı
Bak o zaman nasıl topuklaya topuklaya koşarak geliyor yanına
Üstüne düşme ki zorla senle olması da hoşuna gitmez
Hiç ayrılmayalım vs. muhabbetine girme derim
Sen nasıl istersen de geç
ayrılalım, ben sensiz yaşayamam
kusura bakmayın ama tutarsız bunu yanında az bence
bence bu dengesizlik
Kabulleniyorum😌
o zaman işin zor allah yardım etsin sana
peki güven sorununu çözebildiniz mi
Uzun dönem ana sevkiyat tarihleri Şubat, Mayıs, Ağustos, Kasım'dır.
Kısa dönem ana sevkiyat tarihleri ise Nisan, Ağustos, Aralık.
Bunun dışındaki süreçlerde, genel olarak Mart, Haziran ve Eylül gibi de askere alım yapılır. Buna da devre kaybı denir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?