Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

sungete06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
186
65
73
Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.

Ben de aslan burcuyum ve cidden zoruz :KK14:
Pohpohlanmayı,güzel söyler duymayı,şımartılmayı çok severiz.Erkekler bunu yapıyor genelde, o yüzden aslan kadını pek zorlanmıyor ama kadınlar yapmadıkları için aslan erkeği onlara zor geliyor.Hele de bir gururumuz var kiiii..
Allah yardımcın olsun canım,sevgilimden biliyorum yazık benle uğraşıyor..
Ama o erkek,uğraşıcak tabi :KK48:

Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.
Benim sevgilimde aslan burcu ve sevgilimin burcuna asla laf söyletmem :KK20: :KK45:Şaka bir yana bunun burçla bir alakası yok. Benim sevgilimde aslan burcu 2.5 yıldır birlikteyiz. Ne garip bir davranışını ne beni bir kez üzdüğünü gördüm. Dört dörtlük mükemmel erkektir. Sevgilinin garip davranışları bbana kalırsa tam olarak oturmamış ve alışma sürecinde olan bir ilişkinin sonucu. Ama 4 gün aramaması affedilir mi, yeni başlamış bir ilişki bunun bahanesi olurmu ? Bence hayır. Benim bir erkeğin poposuna tekmeyi basmam için 24 saat aramaması yeterlidir. Bence işin başındayken kestirip at, daha çok bağlanmadan. Çünkü burcunu bilmem de yükseleni öküz gibi :KK48:

Ben de aslanım.
Yıllar önceki sevgilim de aslandı ve psikopattı.
Aslan erkeğiyle zıt konuşmak hiç bir işe yaramaz. Tam tersi aslansın, kaplansın, şöyle süpersin, böyle iyisin diye övmek hatta toplum içinde yüceltmek gerekir. Sonrasında dile ne dilersen. İpleri de onun elindeymiş, ilişkiyi o yönetiyormuş gibi göstermek lazım, baskın olacaklar ya :)
Sözümü dinletiyorum, liderim, baskınım, erkeğim durumları çok oluyor. Bu yüzden bazen anlamsız kıskançlıklar bile yapabiliyorlar. Sırf "ben istedim ve yaptırdım" diyebilmek için, başka amacı yok. Keyfi ister arar, istemezse aramaz. Peşinden koşulsun, beğenilsin, o aramasa bile aransın ister.
Duygularını uçlarda yaşarlar, sevdiklerine karşı çok cömert hatta hesapsız olabilirler. Hediyelere boğulabilirsiniz.
Çok gururlulardır, sırf gururundan ilişkinin bitmesine göz yumabilir...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Bencede öküz burcu hatta odun... kızlar ne yalan söyleyim çok hoşlanır ondan ama tutarsızlık Deli ediyor beni. Ilgili alakalı olmasigereken adam oöküz gibi uyuyor ise gidiyor gelip uyuyor. Ne o başlarda gece uykusu yaşamadım inanin. Kaçta eserse aradı baktı bu dışım göre ele geçirdim baktı avını.

sungete06 .!.:
Ay ay son gorstgm ve cok hoslandigim kişi aslandi çok zor canim coookkk

Tamam gururlu da herkesin bi gururu var. Ya insan bi merak etmez mi

Cidden sıkıntılı ya. Ben kova burcu yum ve duygusal bi yapim var. Kuruntu yaparım sürekli. Ama ona bunu belli etmem o ayrı mesele.

Ben hayatimda aslan burclari kadar zor burc gormedim. Takinti hastaliklari var. Bir seye kafayi taktilar mi baska bir seye odaklanamiyorlar. Mesela Koçlar ben mukemmelim der ama aslanlar böyle bir şey demeye gerek bile duymaz kendilerini zaten mukemmel görürler. Genelde tenezzul edip de cevap vermezler, iclerini okumamizi isterler, off off tanidigim cok kisi var ve hepsi de böyle maalesef.

Sephoraaa nasıl alıştın bu duruma. Ya çirkin eline Yüzüne bakilmayan bakımsız olsam neyse. Isı gücü olan biriyim de. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Bende aslanım ama bence aslanda olsa kaplanda olsa timsah da olsa bence seven adam arar,özler,gelir,dayanamaz..üstelemeyin ararsa da ben olsam konuşmam ya da meşgulum derim. o beni merak etsin :)

Back
X