- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
İkizlerSen ne burcusun merak ettim, Koc mu?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkizlerSen ne burcusun merak ettim, Koc mu?
Ben de aynen olayin burcla hic bir alakasi olmadigini dusunuyorum. Aslan burclarinda bir rahatlik ve kafasina gore umursamazlik oluyor tamam da bu bambaska bir sey bence de.Benim sevgilimde aslan burcu ve sevgilimin burcuna asla laf söyletmem![]()
Şaka bir yana bunun burçla bir alakası yok. Benim sevgilimde aslan burcu 2.5 yıldır birlikteyiz. Ne garip bir davranışını ne beni bir kez üzdüğünü gördüm. Dört dörtlük mükemmel erkektir. Sevgilinin garip davranışları bbana kalırsa tam olarak oturmamış ve alışma sürecinde olan bir ilişkinin sonucu. Ama 4 gün aramaması affedilir mi, yeni başlamış bir ilişki bunun bahanesi olurmu ? Bence hayır. Benim bir erkeğin poposuna tekmeyi basmam için 24 saat aramaması yeterlidir. Bence işin başındayken kestirip at, daha çok bağlanmadan. Çünkü burcunu bilmem de yükseleni öküz gibi
![]()
İkizler![]()
tanidigim 4 aslan burcu var ve hepsi de anlattığım özelliklerde. Hatta 4unun de sac koparma hastaligi var. Simetri hastaligi var, duzen hastaligi var. Mesela kalemine birinin dokundugun hemen anlayabiliyorlar. Eğer kafasinda kurdugu seyler olmamissa cildiriyorlar bizi de cildirtiyorlar. Ayyy ben cok cektim yani. Hala da cekiyoruz çünkü 4u de akrabam.Bil gece. .. hayatıma giren 2. Aslan bu. O böyle değildi. Zaten toplanan 3 kişide neyse. Ben aynı gün doğumlular tesadüf mü yaa
Bak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.
tanidigim 4 aslan burcu var ve hepsi de anlattığım özelliklerde. Hatta 4unun de sac koparma hastaligi var. Simetri hastaligi var, duzen hastaligi var. Mesela kalemine birinin dokundugun hemen anlayabiliyorlar. Eğer kafasinda kurdugu seyler olmamissa cildiriyorlar bizi de cildirtiyorlar. Ayyy ben cok cektim yani. Hala da cekiyoruz çünkü 4u de akrabam.
valla benim bu dediklerim herhalde tesadüf olamaz bence..![]()
Kız alıntılasana görmüyoruz. Sağ altta cevapla var ya ona basıp yaz ne yazacaksan. Arada kaynıyorsun.Seohoraa ben kova burcuyum
Bak bu anlattıklarına katılabilirim. Adam gömleklerini ayrı donlarını ayrı yıkatıyor. Haftada 8 makina çamaşır yıkıyoruz. Simetri ve düzen fena zaten ama kendi yapıyor allahtan.
Yok ayol yapsam salacak kendini. Ben elimi sürmüyorum. Ben de aksine nasıl dağınk bir insanım anlatamam. Bu da ikizler burcunun belirgin özelliği.Zaten kendileri yapacaklar. Onlarin en onemli ozelligi. Baskasini hayatta dokundurtmazlar.![]()
Eee yeniyim canım olacak o kadar☺☺Kız alıntılasana görmüyoruz. Sağ altta cevapla var ya ona basıp yaz ne yazacaksan. Arada kaynıyorsun.
Aferin çabuk öğreniyorsun.Eee yeniyim canım olacak o kadar☺☺
Yok ayol yapsam salacak kendini. Ben elimi sürmüyorum. Ben de aksine nasıl dağınk bir insanım anlatamam. Bu da ikizler burcunun belirgin özelliği.
:)))Ben hayatimda aslan burclari kadar zor burc gormedim. Takinti hastaliklari var. Bir seye kafayi taktilar mi baska bir seye odaklanamiyorlar. Mesela Koçlar ben mukemmelim der ama aslanlar böyle bir şey demeye gerek bile duymaz kendilerini zaten mukemmel görürler. Genelde tenezzul edip de cevap vermezler, iclerini okumamizi isterler, off off tanidigim cok kisi var ve hepsi de böyle maalesef.
Her şeyi idare edebiliyorum da şu para harcama ve lüks düşkünlüğü yola gelmiyor...Haa ondan yani![]()
Aferin çabuk öğreniyorsun.
Cok para harcarimHer şeyi idare edebiliyorum da şu para harcama ve lüks düşkünlüğü yola gelmiyor...
benim tanudiklarim kadin. Ama erkek tanidigim da var ve assagida sephoranin dedigi gibi asiri lüks Düşkünü harcamaya merakli. Bizimki ayda 5 6 bin alisverise luksune harciyor. Yemeyi seviyor.. kadini da erkegi de farklı cins yani..:)))
ama bu burçların kadını ya da erkeği fark ediyo diye biliyorum ben
yukarida da dedim sephora. Valla erkegi asiri luks Düşkünü gerçekten.Her şeyi idare edebiliyorum da şu para harcama ve lüks düşkünlüğü yola gelmiyor...
Kovalarda çok harcar zaten. Ablam da kova ordan biliyorum.Ben kovayim ama bende
Cok para harcarim