Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Sevgilim aslan burcu nasıl davranışa sasirdim

Aslan burcu olan arkadaşımın dediğine göre bazen can sıkıntısından bile kavga çıkarabiliyormuş. Aslında tam olarak kavga çıkarmak değil de zaman zaman hey heyleri geliyormuş da takılacak bir şeyler arıyorlarmış. Kendisi de diyor tamam çok saçma bir şey ama bazen cidden anlamıyorum ben de kendimi, aslan burcuyla uğraşmak gerçekten sabır istiyor demişti. Böyle enteresan ruh halleri içine giriyorlar. İlgilenmeni istiyorlar, ama bi yandan da kafalarını dinlemek istiyorlar. Biz de o sırada ne oluyoruz diye çıkış yaptığımızda o daha çok ters tepiyormuş. Amaaan iyice havuz problemine döndü bu iş :) En iyisi kendin gibi davranmak işte. Olursa olur olmazsa olmaz. Ben sadece empati kurabilmek açısından neden böyle davrandıklarını sorayım demiştim, işin içinden çıkamadım :)

Çıkabilene askolsun valla ben nasıl davranmam gerektiğini bilsem ona göre hareket edecem de benim ruh halimden aynısı olacak diye korkuyorum:KK11:

Aslan burcu olan arkadaşımın dediğine göre bazen can sıkıntısından bile kavga çıkarabiliyormuş. Aslında tam olarak kavga çıkarmak değil de zaman zaman hey heyleri geliyormuş da takılacak bir şeyler arıyorlarmış. Kendisi de diyor tamam çok saçma bir şey ama bazen cidden anlamıyorum ben de kendimi, aslan burcuyla uğraşmak gerçekten sabır istiyor demişti. Böyle enteresan ruh halleri içine giriyorlar. İlgilenmeni istiyorlar, ama bi yandan da kafalarını dinlemek istiyorlar. Biz de o sırada ne oluyoruz diye çıkış yaptığımızda o daha çok ters tepiyormuş. Amaaan iyice havuz problemine döndü bu iş :) En iyisi kendin gibi davranmak işte. Olursa olur olmazsa olmaz. Ben sadece empati kurabilmek açısından neden böyle davrandıklarını sorayım demiştim, işin içinden çıkamadım :)
Bazen yalniz kalmak isteriz insanlardan uzak durmak isteriz bazede duygu patlamasi yasariz napalim bizde boyleyiz. Sinirli olmamizin sebebide genelde beklentilerin yuksek olmasindan kaynaklaniyor

Aslan mı aman aman çok zor bir insan benimki de herşeyi kendileri bilir havalılar :mad:

Bunu biraz açar misiniz? Hoşuna gitmeyen bişeyi nasıl yaptirabiliriz mesela?:KK69:
İki guzel soz soyleyin huyuna suyuna gidin ama bunu sakin ne icin yaptiginizi belli etmeyin anlarsa kiyameti koparir :) tatli guzellikle birazcikta duygu somurusuyle fln soyleyin uzuldugunuzu belli ederek genelde ise yariyor kisiye gore degissede :) birde birseyi inatla israrla soylemeyin bir inat yaparsa olene kadar nuh der peygamber demez :(

İki guzel soz soyleyin huyuna suyuna gidin ama bunu sakin ne icin yaptiginizi belli etmeyin anlarsa kiyameti koparir :) tatli guzellikle birazcikta duygu somurusuyle fln soyleyin uzuldugunuzu belli ederek genelde ise yariyor kisiye gore degissede :) birde birseyi inatla israrla soylemeyin bir inat yaparsa olene kadar nuh der peygamber demez :KK43:

denemekte fayda var

Off cidden böyleler ama ya :KK70: Ama sanırım sen hepimizden daha sıkıntılısın bu durumda. Benimkinin huyuna gittiğimde her şeyi yapar. Romantik sürprizler, hadi dışarı çıkalımlar. Ama toplum içerisinde sevgi gösterilerinden hoşlanmaz. O yüzden evlilik teklifine şaşırmıştım onca insanın içinde.
Hep kötü huylarını yazdık baya yerdik onları ama hiç mi iyi yönleri yok? Var tabi ama tahminimce bu konuda sinirlerini boşaltan çoğu insan sevgilisiyle yeni tartıştı burada attı sinirini. Hala kızgın olsam da yine çok seviyorum. Biliyorum o da seviyor ama tartıştığında buz gibi davranıyor, aynı şekilde karşılık aldığında da arızaya bağlıyor ben el miyim niye böyle duvar örüyorsun diye. Oysaki duvar ören kendisi :KK70: Ay dengesiz oldum çıktım vallahi onu idare edicem diye.

Ama senin derdin daha büyük gibi, hiç mutlu etmiyor mu peki bilmiyorum bu kadar pişmansın ama ? Kaç yıllık evlisiniz ?
Ya benimki de tanışma sürecinde yok insan içinde şakalaşmayı sevmem sarılmayı hiç sevmem mesajlaşmayı konuşmayı hiç sevmem diyodu başlamadan önce. Çok da olmadı zaten ilişkimiz başkayalı 2 hafta falan oldu. Biz başladık ilişkiye aynı şehirde olmamıza rağmen mesajlaşmadığımız bir saat yok hep arar günde 2 saat falan telde konuşuruz buluşsak da o gün :) maşallah diyim. Sarılmam etmem el şakası sevmem senş orda bozmam ama sonradan hesap sorarım dediği halde bi bakıyorm yolda saçlarımı karıştırıyo sarılmadan duramıyo elimi tutuyo sürekli :) maşallah diyim. Aşık oldum diyo ah aşkın ne olduğunu bilsem... aşkım demeden yazsam mesajı trip yiyorum :) ama cicim ayları sonradan nasıl olur kalır mı böyle bilmiyorum. Çok şükğr evlilik de istiyor. Herkes aynı mı bilemem ama gerçekten ilgiliyse göründüğü üzere habersiz kalamıyor. Egosumu bn de hissediyorum öyle bi hareketi olmasa da. Kıskanç da :) ilerde inş sizin uyardıklarımız gelmez başıma :)

Başta elde etmek için o kadar uğraşıp, buluşup geri döndükten sonra aramamaya başlaması bende senden hoşlanmadığı hissini uyandırdı. Sadece burca yıkmayalım bazı davranışları.

Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.

merhaba, bir kova ve eşi aslan burcu olan şahıs olaraktan dayanamayıp yazayım dedim :) benim eşim de böyleydi, beni çıkmaya ikna edene kadar aylarcaaaa ısrarla bıkmadan peşimde koştu. el ettiği anda tısss... aynen öyle aramaz sormaz etmez kafasına eser arar gayet normalmiş gibi aynı çıldırmaları bende yaşadım:D kafası iyiyse iyidir, kötüyse gözü görmez sizi. ben kendi haline bırakıyorum, ilgilenmiyorum. kendi yaklaşıyor. valla yazılacak çok şey var da, herkes bir değil tabi.

Arkadaşlar mazur görün lütfen erkeği bir nevideeee kadını berbat ayyy çekilmezzzz kaprisli dediğim olsun dünya benim etrafımda dönüyor tarzı ya kaç tane tanıyorum 7 kişi falanlar biride burnundan kıl aldırmıyor ben iyiym ben harikayım baskın karakterim vs vs vs kadını böyle çekilmezse erkeği nasıldır bilemiyorum.....

Arkadaslar bizimkisi daha yeni bi ilişki 2 ay kadar önce tesadüf eseri tanıştık. Ilk zamanlar beni edecek için pervane oldu güzel sözler iltifatlar. O doğuda görev yapıyor. izne geldi birkaç kez görüştük cok etkilendik birbirimizden. gitti fakat bu seferde az arayıp daha doğrusu canı isteyince arayıp konuşuyor diyelim. Mesela 4 gün aramayip dün birden arayıp normal konuşuyor deli ediyor insanı. Aslan Burcu hep mi böyle anlamıyorum. Lütfen yardım edin. Yahhoşlanır adamdan vazgecicem ya da bi yolunu bulup onu deli edicem.

Ben aslanın, o ilk zamanlardaki, iltifatlarına, pervane oluşlarına bile şuan şaşkınım. Yükseleninin etkisine girmiş herhalde. Bildiğin kedi bunlar. Mesela o dört gün aramayıp da, hiçbirşey olmamış gibi konuşması bana gayet normal geliyor. Aslanın kitabını yazarım herhalde yakında. Bunların aklı fikri işlerinde güçlerinde oluyo. Evde elbebek gülbebek oluyorlar. Ne aramak var ne merak etmek var. Akıllarından bile geçirdiklerine şüpheliyim. Varsa yoksa işleri. Benim elimde daha elde edemediğim bir aslan var. Bıraktım bırakacağım...

Aslan burcu berbat diyenler halt etmiş gerçekten.
Ben aslanım ayrı mesele de etrafımda da çok fazla aslan var. Belki biraz yönetme isteği sıkıcı olabilir onun dışında daha ne istersiniz anlamam. Cömerttir ve merhametlidir aslanlar ve bu konuda aşırıya kaçabilirler bile. Duygularını sarılsın mıncırsın değil de fedakarlıklarla belli ederler. sizi seven aslandan isteyin dünyayı ayaklarınıza serer ama karşılığını da ister. Onu küçük gören, ilgisiz bırakan, isteklerini önemsemeyen birine de kılını kıpırdatmaz, yapması gerekenleri de yapmaz.

Ben de aslanım.
Yıllar önceki sevgilim de aslandı ve psikopattı.
Aslan erkeğiyle zıt konuşmak hiç bir işe yaramaz. Tam tersi aslansın, kaplansın, şöyle süpersin, böyle iyisin diye övmek hatta toplum içinde yüceltmek gerekir. Sonrasında dile ne dilersen. İpleri de onun elindeymiş, ilişkiyi o yönetiyormuş gibi göstermek lazım, baskın olacaklar ya :)
Sözümü dinletiyorum, liderim, baskınım, erkeğim durumları çok oluyor. Bu yüzden bazen anlamsız kıskançlıklar bile yapabiliyorlar. Sırf "ben istedim ve yaptırdım" diyebilmek için, başka amacı yok. Keyfi ister arar, istemezse aramaz. Peşinden koşulsun, beğenilsin, o aramasa bile aransın ister.
Duygularını uçlarda yaşarlar, sevdiklerine karşı çok cömert hatta hesapsız olabilirler. Hediyelere boğulabilirsiniz.
Çok gururlulardır, sırf gururundan ilişkinin bitmesine göz yumabilir...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Ayynneenn katılıyorum sana canım. Hatta bir yerde şöyle okumuştum "Aslan erkeğinin sık sık yelesini okşamalısınız" :-) Gerçekten de doğru, sık sık pohpohlamak gerekiyor. Kendini kral hissetmeli :sampiyon:

Aslan burcu hakkında detaylı bir yazı okumak isterseniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bir kova ve eşi aslan burcu olan şahıs olaraktan dayanamayıp yazayım dedim :) benim eşim de böyleydi, beni çıkmaya ikna edene kadar aylarcaaaa ısrarla bıkmadan peşimde koştu. el ettiği anda tısss... aynen öyle aramaz sormaz etmez kafasına eser arar gayet normalmiş gibi aynı çıldırmaları bende yaşadım:KK70: kafası iyiyse iyidir, kötüyse gözü görmez sizi. ben kendi haline bırakıyorum, ilgilenmiyorum. kendi yaklaşıyor. valla yazılacak çok şey var da, herkes bir değil tabi.

aynısını birebir yaşadım açıkası şaşkınım elde edene kadar peşimden koştu aylarca, elde ettikten sonra işe güce daldı ne tuhaflar ya ben kendi haline bıraktım :)

Back
X