Sevgilim ayrılmak istiyor

Böyle değil ama hissettiğim keşke öyle olsa , bitirmesi kolay olurdu benim açımdan da

Ne peki hissettiğiniz?

7 yıldır birliktesiniz. Adamın işi yok gücü yok. Bir işe girip para kazanayım demiyor, oturup atanmayı bekliyor. Siz evlenince kayınvalide ile yaşamaya bile razı gelmişsiniz. Adam sizi bu süreçte aldatmış ve terk etmiş. Şu yaşadıklarınız en iyi arkadaşınızın başına gelse ona ne söylerdiniz?

Uzerine düşeni yapıp özür dilemissin,hatalı oldugunu kabul etmişsin.
Buna karşılık adam da 7 yıllık ilişkisini bir kalemde silmis.Sana verdiği değer bu kadar işte.
Eğer o döner sen de kabul edersen kadınlik gururun 0'in altına düşmus olur.
Canı birliktelik isterse gelir elbette.
Ancak seven insan bir kalemde 7 senesini firlatip atmaz.
İleriye dönük planları arasında sen yoksun bunu kabul etsen iyi olur.
Pişman olmaz mı sizce birazcık sevdiyse geri dönmez mi

Ne peki hissettiğiniz?

7 yıldır birliktesiniz. Adamın işi yok gücü yok. Bir işe girip para kazanayım demiyor, oturup atanmayı bekliyor. Siz evlenince kayınvalide ile yaşamaya bile razı gelmişsiniz. Adam sizi bu süreçte aldatmış ve terk etmiş. Şu yaşadıklarınız en iyi arkadaşınızın başına gelse ona ne söylerdiniz?
Çalışmadığını nerden biliyorsunuz ,ama haklısınız beni oyaladı sevdiyse de oyaladı sevgisi bitti artık umrunda değil

Nasıl pişman olacak peki olmaz mı ki
Bence pişman olmaz ama, eğer böyle bir tarafında dolanmaya devam ederseniz hiç olmaz.
Kendi hayatınıza bakar, onsuz mutlu olursanız küçük bir ihtimal pişman olur.
Ama adam için bu ilişki bitmiş, posası çıkmış, hevesi kalmamış size. Yapmanız gereken önünüze bakıp hayatınızı kurmak.
Bir de özel sektörde işe giremiyor musunuz? Ne bu sitedeki atanma merakı ben anlamıyorum.

Su lafları edenlerin hiç mutlu olduğunu görmedim.

12 yıllık evliyim, evliliğime emeğim gibi bir bakışım yok. Neymiş bn emek arkadaş, anlamıyorum cidden.
Evet ya aslında umursamaz olup kaçan sen olacaksın ki böyle benim gibi değil de karşı taraf gibi kendi hayatına bakman kolay olsun

Bence pişman olmaz ama, eğer böyle bir tarafında dolanmaya devam ederseniz hiç olmaz.
Ama adam için bu ilişki bitmiş, posası çıkmış, hevesi kalmamış size. Yapmanız gereken önünüze bakıp hayatınızı kurmak.
Bir de özel sektörde işe giremiyor musunuz? Ne bu sitedeki atanma merakı ben anlamıyorum.
Ben hiç bı zaman atanmaya baglamadim ki hayatımı hep o bağladı birşeylere atanmayı özele girip çalıştım ben de ama gördüm bı şeye yaramiycagini garantisi yok gecinecek kadar bile maaş alamıyorsun üstelik 3ay bossun

Ben hiç bı zaman atanmaya baglamadim ki hayatımı hep o bağladı birşeylere atanmayı özele girip çalıştım ben de ama gördüm bı şeye yaramiycagini garantisi yok gecinecek kadar bile maaş alamıyorsun üstelik 3ay bossun
O da çalıştı özelde hala da hem kpss hem özel de çalışıyor

Hic biseye odaklanamiyorum uyuyamıyorum yaşama hevesim bile yok,nasıl olacak o kadar kolay demesi ,hiç ummadığım.biseydi tamam annesinen dolayı tavır alması canımı acitmiyor ,bı anda bitirecek.kafaya gelmesi.beni.mahveden şey

Çalışmadığını nerden biliyorsunuz ,ama haklısınız beni oyaladı sevdiyse de oyaladı sevgisi bitti artık umrunda değil

Çalışıyorsa neden atanmayı beklediniz evlilik için? Yani evlilik şart anlamında söylemiyorum bunu. Atanmayı öne sürme sebebi neydi?

7 yıllık uniden beri devam eden ilişkimiz vardı bı kere kızgınlıkla mesajda anneni istemiyorum onunla yaşamak istemiyorum dedim diye defalarca pişman olup ozur dilememe rağmen benden ayrılmak istiyor seven insan ayrılır mı hiç mı oluru yok , zaten nişan ya da evlilik için sürekli atanmayı öne süren de biri şimdi de ayrılmak istiyor
Annesiyle beraber yaşamanızı istiyorsa ayrılın zaten.

Annesiyle birlikte yaşamaya ikna edecek birini bulamayınca pişman olabilir
Bu devirde birlikte yaşamayı kabul.etmisim öpüp başına koysun zaten ben başta kabul etmiştim etrafimda herkes bana nasıl kabul edersin böyle şeyi öcü gibi gösterdiler de ben ondan sonradan istemedigimi mesaja kızgınken yazdım şimdi gitsin bulsun yaşayacak birini yok aonradan bulduğu kıymete biber anasını da bırakir kimse istemiyor kaynana derdi çekmek bu devirde

Hic biseye odaklanamiyorum uyuyamıyorum yaşama hevesim bile yok,nasıl olacak o kadar kolay demesi ,hiç ummadığım.biseydi tamam annesinen dolayı tavır alması canımı acitmiyor ,bı anda bitirecek.kafaya gelmesi.beni.mahveden şey
Büyük ihtimalle bu kafaya bir anda gelmedi. Uzun süredir üstüne düşündüğü bir şeydi, size tezahürü bir anda oldu.
Biliyorum zor bir süreçten geçiyorsunuz, terk edilen taraf için kolay olmuyor bu süreçler. O sizi kafanızda bitirirken bir özlem yaşamadı çünkü yanındaydınız. Ama siz birden bire onsuz kaldınız. Zamanla geçecek merak etmeyin.
Ama bu adamı takıntı yapmamalısınız, ilişkinin bittiğini kabullenmelisiniz. Kabullenmek iyileşmeniz için en önemli adım.
Ve tekrar söylüyorum annesinden dolayı tavır almadı o işin bahanesi.

Tamamen annesiyle ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü özür dilemişsiniz ve birlikte yaşamayı kabul etmişsiniz.

İki ihtimal var bence

Birincisi: Biraz daha burnunuz sürtülünce sizi "kabul edecek" ve evlendikten sonra annesiyle ilgili en küçük bir hoşnutsuzluk bile gösteremeyeceksiniz. Çünkü "sen bizi böyle kabul ettin, sen istedin, sen yalvardın" olacak

İkincisi: Sıkılmış ve farklı bir hayat yaşamak istiyor. Sevginiz birbirine denk değilmiş.

Çalışıyorsa neden atanmayı beklediniz evlilik için? Yani evlilik şart anlamında söylemiyorum bunu. Atanmayı öne sürme sebebi neydi?
Garantisi yok 3 ay çalışmıyorsun özel sektör de öğretmen olunca, hâliyle gidip başka işlere girmek de işine gelmiyor yediremiyor insan kendine

Back
X