Sevgilim ayrılmak istiyor

Bu devirde birlikte yaşamayı kabul.etmisim öpüp başına koysun zaten ben başta kabul etmiştim etrafimda herkes bana nasıl kabul edersin böyle şeyi öcü gibi gösterdiler de ben ondan sonradan istemedigimi mesaja kızgınken yazdım şimdi gitsin bulsun yaşayacak birini yok aonradan bulduğu kıymete biber anasını da bırakir kimse istemiyor kaynana derdi çekmek bu devirde

Direkten döndünüz haberiniz yok. Şu üzüntünüz azalsın, gidip bir fakiri sevindirin.

Ben hiç bı zaman atanmaya baglamadim ki hayatımı hep o bağladı birşeylere atanmayı özele girip çalıştım ben de ama gördüm bı şeye yaramiycagini garantisi yok gecinecek kadar bile maaş alamıyorsun üstelik 3ay bossun
Tam olarak ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum. Ama hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Şimdiye kadar hep özel sektörde çalıştım hiç bu gözle bakmadım çalışma hayatına. Garantisi yok diye işi mi bırakalım yani?
Özelde çalışmayı da mı bıraktınız şu anda garantisi yok diye onu anlamadım?
Bunu soruyorum çünkü bu adamı unutmak için kendinize ayrı bir hayat kurmalısınız ve bunu ancak iş güç sahibi olarak yapabilirsiniz.

Büyük ihtimalle bu kafaya bir anda gelmedi. Uzun süredir üstüne düşündüğü bir şeydi, size tezahürü bir anda oldu.
Biliyorum zor bir süreçten geçiyorsunuz, terk edilen taraf için kolay olmuyor bu süreçler. O sizi kafanızda bitirirken bir özlem yaşamadı çünkü yanındaydınız. Ama siz birden bire onsuz kaldınız. Zamanla geçecek merak etmeyin.
Ama bu adamı takıntı yapmamalısınız, ilişkinin bittiğini kabullenmelisiniz. Kabullenmek iyileşmeniz için en önemli adım.
Ve tekrar söylüyorum annesinden dolayı tavır almadı o işin bahanesi.
Herkes böyle söylüyor biliyor musunuz o bitirmişti annesi bahane oldu diyor, bana 5 6 aydır soğuk davrandı ama sorunca.gecistirdi görüşmek istedim bahane sundu.hep en son bayramda.usteleyince anlattı ben bayramdan.beri. resmen acı çekiyorum ama neden ya içimde hala bı umut var geri dönecegine dair, eskisi gibi seveceğine dair.babasi.annesni bırakıp.gitmis bunlar.kucukken belki de travması var ondan biyle büyük.tepki verdi bana

Annenle yaşamak istemiyorum dediyseniz sonuna kadar haklısınız, aşkından ölsem de kimsenin keyfi olarak annesiyle yaşamam, yaşayacaksam gider kendi annemle yaşarım. Lakin anneni istemiyorum dediyseniz (sebep ne eğer öyle dediyseniz) adam haklı. Yorumları üstünkörü okudum da anlayamadım. Hangisini dediniz?

Direkten döndünüz haberiniz yok. Şu üzüntünüz azalsın, gidip bir fakiri sevindirin.
Keşke eskisi gib olsak o zaman yaparım bunu çünkü gerçekten kötü biri değilim benim zaten hayalimdi annesinin kizİ gibi olmayı çünkü hiç kızı yok ,ve hayal ederdim hatta ona da derdim bız annenle çok iyi anlasicaz sen kıskanıcaksin derdim.insanin üstüne titrediği en çok korktuğu.en önem verdiği şeyin başına gelmesi çok kötü

Annenle yaşamak istemiyorum dediyseniz sonuna kadar haklısınız, aşkından ölsem de kimsenin keyfi olarak annesiyle yaşamam, yaşayacaksam gider kendi annemle yaşarım. Lakin anneni istemiyorum dediyseniz (sebep ne eğer öyle dediyseniz) adam haklı. Yorumları üstünkörü okudum da anlayamadım. Hangisini dediniz?
Ben annenle yaşamak istemiyorum demiştim demek istedim mesajla olunca derdimi anlatamamısim o da ama anlamak istemiyor ki

Herkes böyle söylüyor biliyor musunuz o bitirmişti annesi bahane oldu diyor, bana 5 6 aydır soğuk davrandı ama sorunca.gecistirdi görüşmek istedim bahane sundu.hep en son bayramda.usteleyince anlattı ben bayramdan.beri. resmen acı çekiyorum ama neden ya içimde hala bı umut var geri dönecegine dair, eskisi gibi seveceğine dair.babasi.annesni bırakıp.gitmis bunlar.kucukken belki de travması var ondan biyle büyük.tepki verdi bana
İnsanlar bir bildikleri var da söylüyor. 6 aydır ayrılası varmış adamın. Umut kalmasın içinizde olmaz bu saatten sonra.
Travma vb. o kısmını bilemem ama, adamı affetmek için bunları bahane etmeyin. Travmasıyla ya da travmasız bu adam böyle bir insan ve bunu değiştiremezsiniz. Şu anda sizi gram düşünmüyor, nihayet ayrıldığı için rahatlamış bir vaziyette.
Başkalarının dert etmediği travmaları, siz hiç dert etmeyin bence.

Keşke eskisi gib olsak o zaman yaparım bunu çünkü gerçekten kötü biri değilim benim zaten hayalimdi annesinin kizİ gibi olmayı çünkü hiç kızı yok ,ve hayal ederdim hatta ona da derdim bız annenle çok iyi anlasicaz sen kıskanıcaksin derdim.insanin üstüne titrediği en çok korktuğu.en önem verdiği şeyin başına gelmesi çok kötü
Afedersin ama burdan bakınca aşırı saf duruyorsun, kendine mi gelsen acaba? Çok anne düşkünüysen git annenle ilişkini farklı seviyelere taşı.

6 yıllık ilişkisi aldatılma ile bitmiş birisi olarak söylüyorum, önüne bak. Bu adamdan sana koca olmaz... Ayrıca yıl olmuş bilmem kaç, seviyorum saçmalığına her şeye razı oluyorsunuz. 7 yılda olmayan başkası ile jet hızında olunca anlarsın.
Öyle oluyor etraftan hep gördüm ayrılıp 10 senede yapamadığını bı kaç ayda başkasini bulup evlenip yapıyor bu erkekler niye böyle yaa

Ben annenle yaşamak istemiyorum demiştim demek istedim mesajla olunca derdimi anlatamamısim o da ama anlamak istemiyor ki
Yani 27 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam da muhtemelen o yaşlarda. İşi gücü sanırım sıkıntılı, 7 yıllık ilişkide söz dahi yok. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Yalvaracak haliniz de yok. Bırakın bir gitsin, belki de blöf yapıp sizin yalvarmanızı falan bekliyor, egosunu okşatmak istiyor. Bir bırakın, zaten olacağı varsa gelir. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir de ne olursa olsun kv ile yaşamayı asla kabul etmeyin. Aşırı pişman olursunuz.

Yani 27 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam da muhtemelen o yaşlarda. İşi gücü sanırım sıkıntılı, 7 yıllık ilişkide söz dahi yok. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Yalvaracak haliniz de yok. Bırakın bir gitsin, belki de blöf yapıp sizin yalvarmanızı falan bekliyor, egosunu okşatmak istiyor. Bir bırakın, zaten olacağı varsa gelir. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir de ne olursa olsun kv ile yaşamayı asla kabul etmeyin. Aşırı pişman olursunuz.
O benden büyük bı de 30 larinda

Öyle oluyor etraftan hep gördüm ayrılıp 10 senede yapamadığını bı kaç ayda başkasini bulup evlenip yapıyor bu erkekler niye böyle yaa
Çünkü öyleleri her şeye razı olmuyor. İnsan önce kendi değerini bilmeli, sen kendi değerini ayaklar altina almışsın. Böyle adam için her sn israf bence, sal ipini gitsin anası ile yaşasın

Kayınvalide ile yaşamayı kabul etmemek sizi kötü yapmaz. Hepimiz kötüyüz o zaman burada. Kendi anneniz hayattadır inşallah. Size hiç demedi mi "ev ev üstüne olmaz" diye.

Yani 27 yaşında olduğunuz yazıyor. Adam da muhtemelen o yaşlarda. İşi gücü sanırım sıkıntılı, 7 yıllık ilişkide söz dahi yok. Nereden tutsak elimizde kalıyor. Yalvaracak haliniz de yok. Bırakın bir gitsin, belki de blöf yapıp sizin yalvarmanızı falan bekliyor, egosunu okşatmak istiyor. Bir bırakın, zaten olacağı varsa gelir. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bir de ne olursa olsun kv ile yaşamayı asla kabul etmeyin. Aşırı pişman olursun

Kayınvalide ile yaşamayı kabul etmemek sizi kötü yapmaz. Hepimiz kötüyüz o zaman burada. Kendi anneniz hayattadır inşallah. Size hiç demedi mi "ev ev üstüne olmaz" diye.
Dedi ama kabul de ettiysen gecineceksin de dedi yoksa kimse istemez o da istemez ki benime kaynanamla yaşamami

Back
X