- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
Anlamayacak ne var cnm Kazen evini bile bulmuşben anlamadım yaa neymiş o duvarlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamayacak ne var cnm Kazen evini bile bulmuşben anlamadım yaa neymiş o duvarlar![]()
nasıl yani doğru mu görüyorum ben![]()
Sizin gorupte benim gormedigim ne var ya resimde ay catladim
Ahahhaha alemsinnben onu reklam sandım iyi mi :)
galiba evi cnmbahçe duvarı derken? ipden adresi buluyordukta. resim o kadar mı net
Anlamayacak ne var cnm Kazen evini bile bulmuş
evinin duvari herhalde benim evde boyle duvar yok o kesin :))ben anlamadım yaa neymiş o duvarlar![]()
Ayy tesekkur ederim tatlimm hakettigi sonu buldu zaten:))Ay uyuz olmuştum sana bunu yazıp dalga geçince bi tane çakasım gelmişti ağzına içimde kalmadı en azından rahatladımifşa olmasa bi sonraki nicki bu olucaktı bence
bu arada bence nickin çok yaratıcı
![]()
yok yok onun evinin duvarı değil bu duvar XXX'tan hemen ... sokağı... Gerçek hikayeyi bekliyoruz.
Gerçekleri anlatsın, kimse ayıplamayacak zaten 40 üyelikte olan olmuş. yalana ihtiyacı kalmadı. Belli ki yaptığı 2. kadın hatasının farkında sizlerden farklı bir kadın yerine koyup karşı tarafa olan nefretinizi görmek istemiş.
Gerçek hikaye gelmez ise evin camlarından bir kesit mi versek ki ?
Anlamayacak ne var cnm Kazen evini bile bulmuş