Sevgilim bana abaza dedi

yalnız konu bu gece bdv de trend topic oldu, zirveye yerleşti,diğer konu açanların vay haline,ben olsam bu gece konu açmazdım,gümbürtüye gider:KK48:

çok akıllıca böyle bir menü yapalım biz TT olarak ! Haftanın, günün ve ayın en çok okunan en çok yorum alan

süper

merhaba hanimlar

ya benim bi sevgilim var ona hastayim deliriyorum resmen. adam acayip bisey hayallerimi susluyor bir an bile aklimdan cikmiyor 1 yildir birlikteyiz her saniye aklimda o var ona deli gibi tutkunum. onu her gordugumde ustune atliyorum öpmekten bogulacak çocuk ama hiç sesini çikarmazdi. bugün yine bulustuk bana isi ile ilgili önemli bir sey anlatiyor ama tabi benim aklim fikrim yine baska seyde aklimi tam ona veremedim ben yine tam ona sarilip öperken sinirlendi ve eliyle beni itip 'abaza misin kizim sen bi rahat dur' dedi :KK43: neden kizdin be deyince bisey anlatiyorum dinlemiyorsun bile dedi. bende küstüm birdaha öpmedim :KK43: ama simdi trip attim diye benden ayrilir mi sizce? birdaha ona dokunamamak onu öpememek beni delirtiyor. bisey olmaz dimi? :110:
az bile demiş :D

Esim beni 23luk sevgilisiyle aldatiyor diye actigi baslikta kendini surtuk olarak tanimlamis galiba :KK70:

işte bu tepkilerden korktuğu için esas kadın rolüne soyunmuş. Gerçeklerin farkında, yanlışında farkında bunu kendi kendine söyleyemiyor buradan duymak istiyor ! Fakat bu yaklaşımlar olursa nasıl yazacak ? Yaptığı hatanın farkında zaten

Konu sahibi şu an yusuf yusuftur, ortada olmadığına göre. Her şeyi dürüstçe açıklayacak bir beyin yapısına da sahip olduğunu düşünmüyorum.

Back
X