Sevgilim bana abaza dedi

konuları pek ilgimi çekmiyordu.ama şu kıskanç üvey kardeş konusunu hatırlıyorum.akşamki konuyu da açıklayana kadar takip ettim ama hayal kırıklığına uğradım ne yalan söyleyeyim.daha sürprizli bir son bekliyordum.burada daha ne konular gördük.sahipleri taşlanacağını bile bile,açıkça yazmışlardı.

2.kadın olmasının verdiği eziklikle,üvey kız kardeş gibi konuların ne alakası var çözemedim.bu yüzden,mazeretini kabul etmiyorum.ayrıca tiramisuyu da sevmem:KK20:

tam pişkinlik örnegı sahıs...
supersonık basın acıklamasından sonra ozur dıleyıp oldu mu kazen ? dıyor
kımse sıze zorla yorum yazdırtmadı dıyor
:KK70: sosyologlara seslenıyorum
tez konusu bu sahıs etınden budundan sonuna kadar faydalanın :)

Oha hiç bu kadar herif seveni görmemiştim:KK57:
Neyine bu kadar için gidiyor anlamadım ki yani? Altından mı bu adam nedir?
O değil de mucuk mucuğa erkekler genelde hayır demez. Ama seninki der olmuş baksana. Boğmuşsun herifi demek ki :KK70:
Roller değişmiş sizde valla. Yav belki evlenmeden olmaz diyenlerdendir, olamaz mı?

konunun aralarından da okusaydınız keşke.konu çok başka bildiğiniz gibi değil yani...

:KK49::KK49::KK49: Ayyy Allahım yalnızz degilmişimmmm , bendee her an severim öperimm partnerim birşey anlatırken lafını unuttururum felann ama hiç terslenmedim yanii , senınki de baya aksi desene

Ya o değil de onca konuyu uyduracak zamanı nasıl bulmuş?
Nasıl bir yaşam tarzı var bunun? Cidden merak ettim.
Yani bazı konuları hatırladım, resmen özenle ilmek ilmek dokumuş ya. Bu çaba niye?
Ben hayal kurayım desen, ikinci perdede tıkanırken, bu şahıs seri yapmış resmen.
Valla oturup roman falan yazsa daha hayırlı olurdu...

Back
X