Sevgilim bana abaza dedi

Konu kapanmadan tekrar mesajim bulunsun. Ufacik da olsa bir ihtimal belki konu gercektir diye yazamadim. Icimde kalmasin. Konuyu ilk okuyunca "getir de biz de yiyelim" diyesim geldi. Neyse abaza kardes byy:KK54:

belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz :KK43:
Dürüst bir cevap:cool::KK9:

Bence bu kişiyi deşifre etmelisiniz burada insanlar onun açtığı konulara hala daha masum masum cevap yazıyor olabilir..ayrıca açtığı bütün konular kapanmalı

Etrafimda bu konuyla ilgili konusabilecegim hic kimsem yok o yuzden bu forum uye olup icimi dokmek istedim. Belki bana faydaniz bile olur. Gecen senenin basinda sevgilimle tanistik ve beraber olmaya basladik. Sevgilim o zaman bir baskasi ile birlikteydi ama mutsuzdu. Bende ondan cok hoslaniyordum o da benden tabii o yuzden sevgilisinden ayrilip benimle beraber olmaya karar verdi.

ayrıldı ve senle mi olmaya karar verdi ? Yeme bizi yemeeee !

Acaba diyorum roller burada tam tersmiydi ?

Back
X