- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- 133
- Konu Sahibi tiramisusevdalisi
Bende anlamadım ama kazenin bildiği bir şeyler var. Bize açıklar mısınız patroonbir şey anladıysam ne olayım. fulya kim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende anlamadım ama kazenin bildiği bir şeyler var. Bize açıklar mısınız patroonbir şey anladıysam ne olayım. fulya kim.
Ama çok kırdın bizibi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)
ama artik ne bu siteyle ne de bu konuyla ilgilenmiyorum. isteyen istedigini yapsin. ayrica eski uyelik ve eski arkadas derken?
Konu sahibinin başka hesaplarla açtığı konular sanırımbir şey anladıysam ne olayım. fulya kim.
belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsinizpeki ya şu konuyu ?
Dün 5 aylik sevgilimle cinsel iliskiye girdim. Ilk defa. Bekaretim bozuldu. Aslinda evlenmeden önce böyle bir seyi asla yapmayacagimi düsünüyordum ama oldu iste.
ah canım kıyamam olmuş işte...
sorumu yeniliyorum bundan ne keyif alıyorsun ?
Diğer üyelikleri ile açtığı konularbir şey anladıysam ne olayım. fulya kim.
bi kere cevap bekleyip onlari okumak cok zevkli :)
ama artik ne bu siteyle ne de bu konuyla ilgilenmiyorum. isteyen istedigini yapsin. ayrica eski uyelik ve eski arkadas derken?
belki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz![]()
Yusuf yusufbelki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz![]()
Varmis demekki. Kazen ip den diger uyeliklerini ve konularini bulmus.böyle bir konumu var..
o zaman bir terapi şart. banlanmadan önce bir öğüt sana. tedavini ihmal etme sakınbelki baskalari adina konu aciyorum olamaz mi? veya hayal dunyam genis acaba basima su su gelseydi nasil davranmam gerekir diye hikayeler uydurup kendimi baskalarinin yerine koyup konular acip insanlarin fikirlerini merak ediyorumdur, olamaz mi? Birdaha yapmayacagim zaten banlayabilirsiniz![]()