sevgilim bana aşık değil..

evet sürekli eleştiriyorum. bana böyle davranmıyorsun şöyle yapsam mutlu olurum ama yapmıyorsun diye diyee üstüne gidiyorum. bir süre söylemiyorum ama bakıyorum değişen bir şey yok sonra deliriyorum başlıyorum yine..

ya kızlar tek istediğim sevdiğini belli etmesi.. misal taksim gibi kalabalık bir yerde herkes sevgilisiyle el ele gidiyor. biz yanyana öylee yürüyoruz.. çok nadir el ele gezeriz o da ben onun koluna falan girerim. bu bile benim için önemli bunu esirgeme deyip sokak ortasında ağladığımı biliyorum.. işte o zaman aşık değil dedim zaten.. sevgisi de yeterli değil belki..

canım üzüldüm şimdi.ozaman sevmiyo dicem ama neden seninle iki senesini kaybetsinki sevmiyosa ..

ay inanmıyorum gerçekten mi sevgilini yola getirmişsin ne güzel. off çok istiyorum ben de umursamayım falan. ama iş arkadaşlarından bile kıskanıyorum artık adam o kadar alıştı ki ben nerdesin diye gerçekten meraktan soruyorum. bana diyor ki: etrafta kız yok merak etme

nasıll yapcam şu belli etmemeyi kendimi nasıl durdurcam. inşş yaapabilirim yaa çok umutlandım sen böyle anlatınca

canım üzüldüm şimdi.ozaman sevmiyo dicem ama neden seninle iki senesini kaybetsinki sevmiyosa ..

seviyorum diyor ama.. yani yalan söyleyecek bir yapısı yok aslında. ama acaba az mı diyorum işte aşık tutkulu sevmiyor mu.. en uzun birlikteliği de benim bu arada. ona bu kadar değer verip kıskanan biri olduğunu sanmıyorum. daha önceki ilişkilerini de didiklediğim için bahsetmişti..

Ama benim ki kıskançlığın kitabını yazmış modda.. Yani kendisiyle hiç kimse kıskançlık konusunda boy ölçüşemez.. O herkesten kıskanıyor.. Hani erkek olması yeterli.. O gerçi bayan arkadaşımla geçirdiğim vaktide kıskanıyor.. Ben kendim için bunu yaptım ama bizim herif için ne yapıcam bilmiyorum.. Bende onun için açıcam bir konu sonunda..:)

evet o dediği bendede olmuştu çalışıyodm orda ortam malum tabi erkekler fln oluyo bn geç yazıyorm çoğu mesajına hiç demez ama dedi işte kaç saat oldu falan flan ben müsait olmadğmda hep bnmle konşmak ıstıyo ama boş oldğm zaman hiç sallamıyo benı anlamıyorm bu erkekler nasıl mahlukatt

benım erkek arkadasım 34 yasında bende 22 yasındayım.bana da erkek arkadasım dıyor senın aşkı yaşayışınla benımkı bır değil der, bazı seylerı tüketmiş oluyorlar.senınkı kac yasında?
bellı bı yastan sonra ınsanlar aşka değil sevgıye daha onem verıyor,nasıl dıyım yanında mutlu olmaya huzurlu olmaya bi ömür sürmesini isterler,ama aşk oyle mı maceradır acıdır kavgadır gurultudur aşk genç yaslarımızda yaptıgımız gecıcı aptallıklardır.
sana dıyecegım su ki eger senı sewdıgıne emınsen aşk ve sewgı arasındakı farka cok takılma...ve sana aşık gbi bağlanmasını ıstıyorsan umursama ona kaybetme korkusu yasat bak nasıl aşık oldugunu hıssedeceksın,bugun senın miladın olsun aramamaya ve tepkısızlesmeye gızem yaratmaya basla

hah işte ben de senin sevdiğin gibiyim. herkesten kıskanırım.

önceden de kıskanç mıydı yoksa sen onu umursamayınca mı böyle oldu canım?

canım biz ikimiz de 26 yaşındayız. ama onun kendi problemleri de var. anne babasını kaybetti onlardan kalan bir sürü kredi ödüyor. kardeşini okutuyor. ben ona hep destek oldum bu yüzden. ama bu problemlerini bahane edip de benle ilgilenmemesi de olmasın istedim. ben zaten çok şey beklemedim. dedim ya elimi tutup yürümesi bile çok önemli mutlu eder beni..

kaybetme korkusu yok zaten geçen konuştuk. benden duygusal anlamda fazla birşey bekleme ilerde de istersen boşuna olur sen mutsuz olursun diyor..

ya adamın basına gelenlerden dolayı aşka sewgıye odaklanamaması normal dıyecegım ama kırmızıyla cızdıgım sozu de neyın nesı ne kadar kararsız umutsuz bırı,senıde mutsuz edıyor.kırıcı bır soz etmış.
bırbırınızle gecırdıgınız zaman paylasım destek yıllarca devam ederse guclu bır sewgı bagı olusabılır ama tam tersı de tepebılır bana bıraz garıp bır tarzı var gıbı geldı adamda hiç istek heves yok gıbı bilemedım canım yaaa onu boyle kabul edebıleceksen dewam et.ama bence psıkolojık yardım almalı erkek arkadasın..

hah işte ben de senin sevdiğin gibiyim. herkesten kıskanırım.

önceden de kıskanç mıydı yoksa sen onu umursamayınca mı böyle oldu canım?

İlk bir hafta adam gayet rahattı.. Bende ah ne güzel kendine ne kadar güvenli adam hiç giydiğime gittiğime geldiğime karışmıyor diyordum.. Kendi kafamdaydım adam meğerse reklamları oynamış.. Bir değişti küüütttt.. Dedim ne oluyoruz.. Şaka maka 3 seneyi onun o kıskançlıklarıyla bitirdik..

Bak sende benle yaşıtmışsın bende 26 yaşındayım.. Benimkide 36.. Ben onu umursayınca saçmaladın oluyor umursamayınca sen beni sevmiyorsun oluyor ben hala dengeyi bulamadım.. O yüzden umursuyorum tabiki ama göstermiyorum.. Tabi bunun salak bir arkadaşı var o hariç.. Erkek arkadaşı ama bak daha dün gece çıktılar bizimki 3te gelmiş eve.. Dün gece arızamı çıkardım ne halt ediyorsa etsin gıkımı çıkarmıyorum ama o adamı sevmiyorum kardeşim adamlar telefonda konuşsada bende surat 5 karış.. Oooopp ondan sonrada kallavili bir kavga diğer tüm içime attıklarımında acısını o kavgada çıkartıyorum.. Ne yapıyım huyum pis..:)

ne değişik tipmiş o el ele bile gezmiyor burcu ne sevgilinin merak ettim

Sıkıntılarının olmasını anlıyorum ama sıkıntılıyken senden daha çok güç almalı bence.
Üzüntünü dile getir ilerde de bu beklentilerim olacak beni sevginden yoksun bırakacaksan
bitirelim diye bi yokla bakalım napcak bana senin sevginden çok emin o yüzden bu kadar
rahat gibi geldi :26:

Siz gorucu usulu mu tanisip evlenmeye karar verdiniz-ya da- verdirildiniz?

Kalkip sordugun soruya asik olmayabilirim ama seviyorum cevabini veren adamin sevgisinden de suphe et bence...

Inan cok enteresan geldiya.. Bence egri otur dogru dusun.. Daha 2 yiliniz anca dolmus simdi boyle ii daha evlilik fln da degil sonucta sevgilisiniz.. Ileride ne olur sen neler beklersin ve avucunu yalarsin ardindan mutsuz gunler haftalar yillar... ... .

şöyle bir geçmşi düşündüm de, kişilik olarak insan olarak çok sevdiğim fakat beni heyecanlandırmayan kişiler olmuştu fazla sürdürmeden bitirmiştim..
Belki de sevgilin de aynı şeyleri düşünüyor yardım destek olduğun için seviyordur fakat aşk anlamında heyecan yoktur..
Nasıl davranman gerektiğine kendin karar vermelisin..

evlenmeden önce böyleyse özel günlere anlara değer vermiyorsa evlendikten sonra hiç değer vermez sallar... eğer onu böyle bir ömür boyu kabul edebileceksen evlen aksi takdir de adam baştan söylemiş onu değiştiremezsin sonradan ondan incelik düşünce bekleme...

üstüne düştüm çünkü gerçekten zor durumdaydı. maddi manevi hep destekledim. ama bana daha çok bağlanacağına bu haldeyiz.

canım senin durumunun aynısı ben yaşadım ayrılmak istemiyordum ama 2 sene bekledim değişmedi bende ayrıldım bi süre geçti aradan bizim bi ödememiz vardı aradım sözlüm yanımda rahatsız etme beni bir daha dedi bende benim için sen değil borcun değerli öde borcunu bankaya uğurlar olsun sana dedim böyle de bitti şimdi emeklerime acıyorum boşu boşuna vakit harcamışım...emin ol....şimdiki aklım olsa ama ah işte...

Son düzenleme:

evet hiç birşeye hevesi yokmuş. tek istediği düzenli hayatı olsun huzurlu olsun. para sıkıntıları bitsinmiş. bence de alsa iyi olur ama maddi durumu psikoloğa da elvermez..

ben de işte her görüştüğü bayana arıza yaparım.. o da benim sevgimden emin sanırım..

ben de öyle düşünüyorum. benim sevgimden çok emin. bitirelim demeyi çok düşündüm ama cesaret bulamadım. iş yerimiz evlerimiz çok yakınlarda. bütün çevremiz ortak. onu seviyorken bu kadar yakın ama uzak kalma fikriyle yapabilir miyim bilmiyorum.. ya bitsin peki derse..

görücü usulü değil tabiki.. kendimiz tanıştık hatta başta üstüme düşerdi.. zamanla bu hale geldik..

bunu hiç düşünmemiştim. haklısın belki ona yardım etmemi onu sevmemi seviyordur..:2:

biliyorum evlendikten sonra mutsuz olma ihtimali var ama ayrılamıyorum da.. seviyorum.. çok yakın yerlerdeyiz. ortak arkadaşlarla çalışıyoruz.. uzakta olsak belki kolay olurdu ama bu şekilde cesaret edemiyorum..

oğlak burcu canım.

Çevremden izlediğim kadarıyla erkekler her derdinde, mutsuzluğunda yanında olan sevgililerine aşktan çok sevgiyle bağlanıyorlar.
Aksine bunun aşkı güçlendirmesi gerekir ya neyse...
Ama bence sen sevgiline maddi anlamda bile yardım ettiğin için nasılsa beni seviyor, her daim yanımda olur edasıyla işi şımarıklığa taşımış.
Görünen köy klavuz istemez beni değiştiremezsin de demiş.
Böyle bir insandan hiç bir şey beklemem, yanımda olsun yeter dersen buyur evlen,
Biz kadınlar sevilmek, ilgi görmek, mutlu edilmek isteriz.
Sen onu hep mutlu etmeye çabalayacaksın ama beyefendi hiç birşey yapmayacak çok yıpranırsın...
Sıradan bir evlilik seni ne kadar tatmin eder bilemem tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…