Aşk tutku olmadan cinsellik ne derece olur? O evlilik nasıl olur? Sen kadınsın sen ince ruhlusun ilgi bekliyceksin özen istiyceksin. Aşık olmayan bir adam sana bunları veremez.. Ben olsam çok iyi düşünürdüm. Aşk evlendikten sonra yerini sevgie bırakmaz mı? Ama şimdiden aşk yok diyor. Çok düşündürücü
walla benim erkek arkadaşım beni ilk tanışmamızda ve çıktığımız zamanların başında çok sevdiğini ama sonra beraber vakit geçirdikçe beni daha iyi tanıdıkça aşık olduğunu söyler...yani bizde ilk önce sevgi, sonra aşk ve tutku oluştu...kimi ilişkilerde ise önce aşk oluyor aşk sonra yavaş yavaş durulup sevgiye dönüşüyor...
Aşk tutku olmadan cinsellik ne derece olur? O evlilik nasıl olur? Sen kadınsın sen ince ruhlusun ilgi bekliyceksin özen istiyceksin. Aşık olmayan bir adam sana bunları veremez.. Ben olsam çok iyi düşünürdüm. Aşk evlendikten sonra yerini sevgie bırakmaz mı? Ama şimdiden aşk yok diyor. Çok düşündürücü
bence onu kendine bağlamak aşık etmek senin elinde olan bir şey. sana karşı tamamen boş olsaydı evlenmek istemezdi. Bence evlilik bambaşka bir şey aşk gelip geçici önemli olan anlaşabilmek birlikte güzel vakit geçirebilmek. Erkeği evlilikte bağlamak sevgililikten çok daha kolymış bunu çevremdeki insanlardan da biliyorum bence önemli olan senin duygularından emin ve kararlı olman
erkeğin bir kadını arzulaması için illa aşık olması gerekmez .cinsel anlamda sorun olmayabilir fakat başka şeylerde sorun çıkar .
Herkesin yaşadığı aşk bir değildir ki aşkı tanımlama biçimlerimiz bile farklıyken herkesin aynı tutkuyu aynı heyecanı yaşamasını beklemek ne kadar doğru? Ondan daha yoğun yaşadığınızı bilemezsiniz siz sadece kendi aşkınızı bilebilirsiniz belki sizden çok daha yoğun hisler içerisinde ama bunu gözünüze sokamıyor buda olabilir. Yani o onun kişiliği ve aşkı tanımlayıp yaşama biçimiyle alakalı. Tabii ki insan ister sevdiceği göstersin ona aşkını sevgisini ama bundan daha önemli olan şey size değer verip bunu farkettirmesi. Aşk olduğu halde gösterilemeyebilir ama değer varsa gösterilemeden durulamaz. Tek sorun buysa bence dert etme ama tabii ki iyice düşün aşkı bu şekilde yaşayan biriyle olmak ya da olmamak istediğini seni mutsuz edebilir bu durum.
kişiliği böyle sanırım. ben zaten sürprizler beklemiyorum ki.. ne istediğimi beklediğimi açık açık söylüyorum ama onu da yapmaması üzüyor.. bunu da sevmiyor mu acaba yeterince olarak yorumluyorum..
Peki genel anlamda nasıl bir ilişkiniz var.. Yani sana bu lafı demediğini varsayalım.. Nasıldır üzer mi genelde.. Huzur mu verir.. Merak eder mi yoksa tam bir odun gibi mi davranır?
Yeterince sevmekten kastın nedir? Belki bilenler vardır ama bir şiirden alıntı yapacağım herkes kendinden sorumludur aşkta. Ayrıca açık açık söylediğin bir şeyleri yapsa nasıl mutlu olacaksın? Bir mutlu olursun iki mutlu olursun üçüncüde dersin ki ittire kaktıra bu ilişkiyi sürdürüyorum bu seferde bunu düşünüceksin. Hem bu insan hep böyle değilmiydi böyle sevip kabullendiysen şimdi değiştirme çaban neden? Ama yok yeni yeni böyle davranıyosa o zaman işi nasılsa hep benimle beni bırakmazın rahatlığına vurmuş o durumda haklısın.
Yanlış anlamayın ama sizin bence gerçek bir sevginizde yok ve bunu siz yapmışsınız.
Yani nerdeyse 1 yıldır aktif olarak şu forumdayım, kadınların, erkeklerin yapması gereken görevleri üstlendikleri zaman, yada ay aşkım aç mısın tok musun paran var mı vs gibi laflarla onların etrafında 4 döndüklerinde, gördüm ki o adam (erkek işte bencil) o kadının kıymetini bilmiyor.
Elbette siz kötü birşey yapmamışsınız, aksine keşke yaptıklarınızın sonucu farklı olsa ama, siz etrafında dönünce, onun sizinle olduğunu iyice benimsemiş. Halbuki gene burda öğrendiğim birşey var, erkeğe evlensen çocuğun bile olsa ben seninim mantığını benimsetmiceksin, bugün seninim yarın bilemem diceksin. Yardıma mı ihtiyacın var, gene biliyorum yanlış gibi duruyor ama, sen erkeksin yaparsın benim aklım ermez gibi davranırsan inan valla senden kıymetlisi olmuyor.
Bu derece yanında yakınında bu kada onunla olunca, adamın sende keşfedecği birşey kalmıyor heyecan bitiyor. Bak ben size söyleyeyim, bu adam size şu an seni ne kadar seviyorum dese de, siz evlenene kadar karşısında merak uyandıran ilgi uyandıran bir kadın çıkarsa 2 3 bakmada gider ona aşık olur ve anında sizi bırakır. Şimdi diyeceksiniz ki beni sevgilimi tanımadan nerden biliyorsun? Tıpatıp aynısıııı ablamın başına geldi. Ha elbette herkes bir değil, elbette bunun kıymetini bilen, karılarının üzerine titreyen adamlarda var ama, bulabilene... (ki ben bulamadım :) )
Yani sonuç olarak bu durum size ayrılmaya değer gelmeyecektir, hele de başka sorununuz yoksa, ona bunu anlatsanız bile seviyorum seni saçmalama deyince kapatıp konuyu evlilik hazırlıklarına girişeceksiniz. Ama bilesiniz ki, bu tehlike her zaman olacak. Her an, evlendikten sonrada eşinin ilgi duyabileceği bir kadın çıktığında yada bu ihtimali kafanda kurduğunuzda kendinizi yersiniz. Hakkında hayırlısı olsun ikiniz içinde
lethem,
aynı bizim durumumuzu anlatmışsın. ben ondan 10 yaş küçüğüm ve aşkı nerdeyse hayatımda hiç yaşamadım ve yaşaamk istiyorum ama onun bütün derdi evlenmek bir yuva kurmak. ve bana geçenlerde sana aşık değilim ama seviyorum dedi.
konuşmalarımızda sürekli ben bişeylerden bahsederim o dinler. bazen yorum bile yapmaz. ben mesaj atmadan mesaj atmaz. atsa bile napıyosun der o kadar.
fazla ilgi karşı tarafı bunaltıyo gerçekten, arkadaşlara katılıyorum.
eski sevgilimden de bu yüzden ayrılmıştım. biz de hoşlanmıyoruz fazla ilgiden aslında.
o yüzden şimdi karar verdim buradaki taktikleri uygulucam
arayıp sormucam, o ararsa meşgulum işim var dicem. bakalım 2-3 gün sonra neler olduğunu seninle paylaşırım.
bence sende bugünden itibaren başla bunu yapmaya.
eğer bu yöntem de işe yaramzsa sevmediğini anlayıp ayrılcam ben. çünkü evlenmek için tek kriterim sevilmek. bunu karşı taraftan alamazsam mutlu olamam biliyorum, kendimi tanıyorum.
senin de ihtiyacın sevilmekse, bu taktikler de işe yaramzsa ayrıl bence yol yakınken.
ben bırlıkte oldugunuz ınsanı cok durust buldum,ne ınsanlar bılırım ben evlenene kadar cok romantık sevgı dolu evlenınce tam kutuk olanlar var evlendıklerı ınsanı soka ugratıp bunalıma sokuyorlar sıznınkı durustmus takdır ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?