sevgilim bana aşık değil..

Aşk tutku olmadan cinsellik ne derece olur? O evlilik nasıl olur? Sen kadınsın sen ince ruhlusun ilgi bekliyceksin özen istiyceksin. Aşık olmayan bir adam sana bunları veremez.. Ben olsam çok iyi düşünürdüm. Aşk evlendikten sonra yerini sevgie bırakmaz mı? Ama şimdiden aşk yok diyor. Çok düşündürücü

haklısın.. bende düşün düşün çıkamadım işin içinden..

walla benim erkek arkadaşım beni ilk tanışmamızda ve çıktığımız zamanların başında çok sevdiğini ama sonra beraber vakit geçirdikçe beni daha iyi tanıdıkça aşık olduğunu söyler...yani bizde ilk önce sevgi, sonra aşk ve tutku oluştu...kimi ilişkilerde ise önce aşk oluyor aşk sonra yavaş yavaş durulup sevgiye dönüşüyor...

benimki de bi kere böyle bir şeyler söylemişti. zaman zaman seni çok daha seviyorum özlüyorum diye. o yüzden seviyor diye düşünürüm ama gösterememesi üzüyor.. sözle olmaz ki davranışla olur bence.. şimdi aradı hiç bir şey olmamış gibi napıyorsun falan diyor.. çok içerledim aşık değilim sözüne halbuki.. o tutkuyu hissetmiyor. belki de bir arkadaşın dediği gibi her zor gününde yanında olmamı bana güvenmesini seviyor. her konuda çok güvenir bana..

bence onu kendine bağlamak aşık etmek senin elinde olan bir şey. sana karşı tamamen boş olsaydı evlenmek istemezdi. Bence evlilik bambaşka bir şey aşk gelip geçici önemli olan anlaşabilmek birlikte güzel vakit geçirebilmek. Erkeği evlilikte bağlamak sevgililikten çok daha kolymış bunu çevremdeki insanlardan da biliyorum bence önemli olan senin duygularından emin ve kararlı olman

erkeğin bir kadını arzulaması için illa aşık olması gerekmez .cinsel anlamda sorun olmayabilir fakat başka şeylerde sorun çıkar .

Herkesin yaşadığı aşk bir değildir ki aşkı tanımlama biçimlerimiz bile farklıyken herkesin aynı tutkuyu aynı heyecanı yaşamasını beklemek ne kadar doğru? Ondan daha yoğun yaşadığınızı bilemezsiniz siz sadece kendi aşkınızı bilebilirsiniz belki sizden çok daha yoğun hisler içerisinde ama bunu gözünüze sokamıyor buda olabilir. Yani o onun kişiliği ve aşkı tanımlayıp yaşama biçimiyle alakalı. Tabii ki insan ister sevdiceği göstersin ona aşkını sevgisini ama bundan daha önemli olan şey size değer verip bunu farkettirmesi. Aşk olduğu halde gösterilemeyebilir ama değer varsa gösterilemeden durulamaz. Tek sorun buysa bence dert etme ama tabii ki iyice düşün aşkı bu şekilde yaşayan biriyle olmak ya da olmamak istediğini seni mutsuz edebilir bu durum.

birlikte güzel vakit geçirebiliyoruz ama bazen bir bakıyorum kanka gibiyiz. gülüp eğlenmek iyi de azıcık da duygusallık gösterse.. el ele bile gezmiyoruz yani.. duygularını ortaya çıkarmasını nasıl sağlayabilirim bilmiyorum. sanırım bu imkansız. onun istekli olması lazım. sırf ben mutlu olayım diye iki güzel laf söyle diyorum yalandan söyle ya ben sevinirim diyorum çok dürüst paşam ama yapamıyor. ben anlamam böyle şeylerden deyip işin içinden çıkıyor..

erkeğin bir kadını arzulaması için illa aşık olması gerekmez .cinsel anlamda sorun olmayabilir fakat başka şeylerde sorun çıkar .

kesinlikle..

kişiliği böyle sanırım. ben zaten sürprizler beklemiyorum ki.. ne istediğimi beklediğimi açık açık söylüyorum ama onu da yapmaması üzüyor.. bunu da sevmiyor mu acaba yeterince olarak yorumluyorum..

Peki genel anlamda nasıl bir ilişkiniz var.. Yani sana bu lafı demediğini varsayalım.. Nasıldır üzer mi genelde.. Huzur mu verir.. Merak eder mi yoksa tam bir odun gibi mi davranır?

kişiliği böyle sanırım. ben zaten sürprizler beklemiyorum ki.. ne istediğimi beklediğimi açık açık söylüyorum ama onu da yapmaması üzüyor.. bunu da sevmiyor mu acaba yeterince olarak yorumluyorum..

Yeterince sevmekten kastın nedir? Belki bilenler vardır ama bir şiirden alıntı yapacağım herkes kendinden sorumludur aşkta. Ayrıca açık açık söylediğin bir şeyleri yapsa nasıl mutlu olacaksın? Bir mutlu olursun iki mutlu olursun üçüncüde dersin ki ittire kaktıra bu ilişkiyi sürdürüyorum bu seferde bunu düşünüceksin. Hem bu insan hep böyle değilmiydi böyle sevip kabullendiysen şimdi değiştirme çaban neden? Ama yok yeni yeni böyle davranıyosa o zaman işi nasılsa hep benimle beni bırakmazın rahatlığına vurmuş o durumda haklısın.

Peki genel anlamda nasıl bir ilişkiniz var.. Yani sana bu lafı demediğini varsayalım.. Nasıldır üzer mi genelde.. Huzur mu verir.. Merak eder mi yoksa tam bir odun gibi mi davranır?

bu lafı dışında genel anlamda kötü biri değildir zaten. iş yerlerimiz evlerimiz yakın. sık sık görüşürüz. evet merak eder arar sorar. sakin bi yapısı vardır öyle bağırıp çağırmaz ama sözleriyle kırabilir. yine de bazen 10 yıllık evli gibi hissediyorum. canım dışında bir hitap kullanmaz pek. ben sormadan beni sevdiğini özlediğini çok çok nadir söyler. bazen bencil olabiliyor. benim başım ağrıyor desem benimki de çok kötü der. hani ne oldu bi ilaç al falan aklına gelmez. özel günlerde baya odun. söylene söylene bi iki kutlamayı yaptık. onu da sırf ben söylenmeyim diye yaptı zaten. ben isterdim ki beni mutlu görmek için yapsın. ama orda da kendini düşünüyor sonradan başını ağrıtmayayım diye.. böyle işte..

ama ben bilmem öyle şeyler diyor. anlamam hayatımda doğum günü kutlamadım diyor mesela. ben de söylüyorum şunu yapalım şuraya gidelim bana şöyle davransan mutlu olurum diye. başta böyle değildi tabi. özel günler konusunda en baştan beri böyle. ama duygusallık konusunda zamanla odunlaştı. bi de benim sinirim anlıktır. parlar sönerim. biliyor. lethem kızar kızar hiç bişi olmamış gibi gelir ertesi gün diyordur..

erkekler flört döneminde bal, şeker olur
evlenince odun olur genelde

flört döneminde bile odun olandan
ne bekliyosun?

madem birlikte olduğun adamın sana aşkla bakmasını istiyosun
işe sevgilinde hemen ayrılıp
kendine yeni aşklar bulmakla başlamalısın

Yanlış anlamayın ama sizin bence gerçek bir sevginizde yok ve bunu siz yapmışsınız.

Yani nerdeyse 1 yıldır aktif olarak şu forumdayım, kadınların, erkeklerin yapması gereken görevleri üstlendikleri zaman, yada ay aşkım aç mısın tok musun paran var mı vs gibi laflarla onların etrafında 4 döndüklerinde, gördüm ki o adam (erkek işte bencil) o kadının kıymetini bilmiyor.

Elbette siz kötü birşey yapmamışsınız, aksine keşke yaptıklarınızın sonucu farklı olsa ama, siz etrafında dönünce, onun sizinle olduğunu iyice benimsemiş. Halbuki gene burda öğrendiğim birşey var, erkeğe evlensen çocuğun bile olsa ben seninim mantığını benimsetmiceksin, bugün seninim yarın bilemem diceksin. Yardıma mı ihtiyacın var, gene biliyorum yanlış gibi duruyor ama, sen erkeksin yaparsın benim aklım ermez gibi davranırsan inan valla senden kıymetlisi olmuyor.

Bu derece yanında yakınında bu kada onunla olunca, adamın sende keşfedecği birşey kalmıyor heyecan bitiyor. Bak ben size söyleyeyim, bu adam size şu an seni ne kadar seviyorum dese de, siz evlenene kadar karşısında merak uyandıran ilgi uyandıran bir kadın çıkarsa 2 3 bakmada gider ona aşık olur ve anında sizi bırakır. Şimdi diyeceksiniz ki beni sevgilimi tanımadan nerden biliyorsun? Tıpatıp aynısıııı ablamın başına geldi. Ha elbette herkes bir değil, elbette bunun kıymetini bilen, karılarının üzerine titreyen adamlarda var ama, bulabilene... (ki ben bulamadım :) )

Yani sonuç olarak bu durum size ayrılmaya değer gelmeyecektir, hele de başka sorununuz yoksa, ona bunu anlatsanız bile seviyorum seni saçmalama deyince kapatıp konuyu evlilik hazırlıklarına girişeceksiniz. Ama bilesiniz ki, bu tehlike her zaman olacak. Her an, evlendikten sonrada eşinin ilgi duyabileceği bir kadın çıktığında yada bu ihtimali kafanda kurduğunuzda kendinizi yersiniz. Hakkında hayırlısı olsun ikiniz içinde

Son düzenleme:

evet çok haklısın adamın bende keşfedeceği bir şey kalmadı belki bu yüzden heyecanı yok

peki onun ilgisini uyandırabilecek merakını çelecek bir şey yapamaz mıyım çok mu geç fikir verin lütfen..

ben bırlıkte oldugunuz ınsanı cok durust buldum,ne ınsanlar bılırım ben evlenene kadar cok romantık sevgı dolu evlenınce tam kutuk olanlar var evlendıklerı ınsanı soka ugratıp bunalıma sokuyorlar sıznınkı durustmus takdır ettım

lethem,
aynı bizim durumumuzu anlatmışsın. ben ondan 10 yaş küçüğüm ve aşkı nerdeyse hayatımda hiç yaşamadım ve yaşaamk istiyorum ama onun bütün derdi evlenmek bir yuva kurmak. ve bana geçenlerde sana aşık değilim ama seviyorum dedi.
konuşmalarımızda sürekli ben bişeylerden bahsederim o dinler. bazen yorum bile yapmaz. ben mesaj atmadan mesaj atmaz. atsa bile napıyosun der o kadar.
fazla ilgi karşı tarafı bunaltıyo gerçekten, arkadaşlara katılıyorum.
eski sevgilimden de bu yüzden ayrılmıştım. biz de hoşlanmıyoruz fazla ilgiden aslında.

o yüzden şimdi karar verdim buradaki taktikleri uygulucam
arayıp sormucam, o ararsa meşgulum işim var dicem. bakalım 2-3 gün sonra neler olduğunu seninle paylaşırım.
bence sende bugünden itibaren başla bunu yapmaya.
eğer bu yöntem de işe yaramzsa sevmediğini anlayıp ayrılcam ben. çünkü evlenmek için tek kriterim sevilmek. bunu karşı taraftan alamazsam mutlu olamam biliyorum, kendimi tanıyorum.

senin de ihtiyacın sevilmekse, bu taktikler de işe yaramzsa ayrıl bence yol yakınken.

ben yalnız değilim demek bu konuda. teşekkürler canım paylaşım için.
ben de sevildiğimi hissetmek istiyorum. sözlerle değil ama davranışlarla. aynen canım konuyu açtığımdan beri arayıp sormadım. 2 kere aradı beni soğuk konuştum. uzanıyorum dedim. hep derim hayırlısı neyse o olsun. illa onunla olsun demiyorum ilerde mutsuz olacaksan olmasın tabi. buraya yazalım canım taktikler işe yaradı mı. bazı kızlara bayılıyorum walla nasıl davranıyorlar ne yapıyorlar adamlar peşlerinde dönüyor. sanırım FOTOSENTEZ arkadaşın dediği gibi merak uyandırmıyorum..

evet dürüst biri ama işte sevgisini hissedemiyorum. çabasını göremiyorum..

benim tanıdğım,yaşı da epeyce olan bir abim,'çocuklar da olmasa bir erkeğin kahrı çekilmez 'der hep.yani evlilik zaten insana yüklediği sorumlukluklar ititbariyle zor.
buna sevgi ve ilginin yokluğunu da eklersek,neden evleniyoruz ki? çocuklarımız olsun diye mi.
aşk olunca insan az buçuk gözünü karartıyor da evleniyor.oda olmazsa,nasıl çekilir bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…