- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
bende böyle alttan alıyorum banada hakaretler edildi bende çok seviyorum ailem istemedi diye onların yüzünü görmek istemiyorum onlar benim için yok dedi ben ise herşeye rağmen seninleyim dedim ama bana seni seviyorum yanındayım diyemedi ve demiyecekte biliyorum...Hayaller kurmaktan vazgeç önce biz kadınlar bence sevgiyi ilgiyi sahiplenilmeyi hakediyoruz hakareti ilgisizliği vurdumduymazlığı değil gururumdan bende aramıyorum aramayacağımda bizde çok hayaller kurduk ama gerçek farklı ve bizimde gerçek hayata ayak uydurmamız gerekiyor ve son söz size sıradan biriymiş gibi davranan hiç kimseyi sevmeyinBenim sevgilim yani hala sevgilimmi bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyor. Bana karşı hiç sabrı kalmadı. En ufak bir durumda haklı olmamın bile bir önemi yok. Sonuçta suçlu ben oluyor bağırışmaları ve hakaretlerini yiyorum. Düşünebiliyor musunuz bana gerizekalı salak aptal bile dedi. Doktora gittim neyin varmış doktor ne dedi diye bile sormadı. Bunun için sitemde bulunmama ise insan olsaydın yanıtını verdi. Ailem yüzünden ondan yaklaşık 1 sene önce ayrılmıştım. Sonra onun seni deliler gibi seviyorum ayrılma demesine ragmen bir başka kızla sevgili olduklarını gördüm. Bende bir ilişkiye başladım ama yapamadım ve onu aradım. Tekrardan barışmıştık. Ama hala benim başka bir erkekle sevgili olmuş olmamdan bahsedip duruyor ama kendi başka bir kadınla sevgili olduğunu söylediğimde benle sen bir değilsin senin durum farklı diyor. Kıyafetlerime, arkadaşlarıma ve hatta yediğime içtiğime bile karışıyor. 2 gündür ne arıyor ne soruyor. Benden bekliyor mesaj atmamı aramamı ama aradığımda pislikmişim gibi konuşuyor benimle. Evlenecektik biz... Hayaller hayatlar diyorum siz anlayın. Ben ne yapayım. Dermanı olan var mı?
Benim sevgilim yani hala sevgilimmi bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyor. Bana karşı hiç sabrı kalmadı. En ufak bir durumda haklı olmamın bile bir önemi yok. Sonuçta suçlu ben oluyor bağırışmaları ve hakaretlerini yiyorum. Düşünebiliyor musunuz bana gerizekalı salak aptal bile dedi. Doktora gittim neyin varmış doktor ne dedi diye bile sormadı. Bunun için sitemde bulunmama ise insan olsaydın yanıtını verdi. Ailem yüzünden ondan yaklaşık 1 sene önce ayrılmıştım. Sonra onun seni deliler gibi seviyorum ayrılma demesine ragmen bir başka kızla sevgili olduklarını gördüm. Bende bir ilişkiye başladım ama yapamadım ve onu aradım. Tekrardan barışmıştık. Ama hala benim başka bir erkekle sevgili olmuş olmamdan bahsedip duruyor ama kendi başka bir kadınla sevgili olduğunu söylediğimde benle sen bir değilsin senin durum farklı diyor. Kıyafetlerime, arkadaşlarıma ve hatta yediğime içtiğime bile karışıyor. 2 gündür ne arıyor ne soruyor. Benden bekliyor mesaj atmamı aramamı ama aradığımda pislikmişim gibi konuşuyor benimle. Evlenecektik biz... Hayaller hayatlar diyorum siz anlayın. Ben ne yapayım. Dermanı olan var mı?
bide hala soruyosun ya ona şaşıyorum,bu adamla evlenmek demek bile bile lades demek,Benim sevgilim yani hala sevgilimmi bilmiyorum ama bana çok kötü davranıyor. Bana karşı hiç sabrı kalmadı. En ufak bir durumda haklı olmamın bile bir önemi yok. Sonuçta suçlu ben oluyor bağırışmaları ve hakaretlerini yiyorum. Düşünebiliyor musunuz bana gerizekalı salak aptal bile dedi. Doktora gittim neyin varmış doktor ne dedi diye bile sormadı. Bunun için sitemde bulunmama ise insan olsaydın yanıtını verdi. Ailem yüzünden ondan yaklaşık 1 sene önce ayrılmıştım. Sonra onun seni deliler gibi seviyorum ayrılma demesine ragmen bir başka kızla sevgili olduklarını gördüm. Bende bir ilişkiye başladım ama yapamadım ve onu aradım. Tekrardan barışmıştık. Ama hala benim başka bir erkekle sevgili olmuş olmamdan bahsedip duruyor ama kendi başka bir kadınla sevgili olduğunu söylediğimde benle sen bir değilsin senin durum farklı diyor. Kıyafetlerime, arkadaşlarıma ve hatta yediğime içtiğime bile karışıyor. 2 gündür ne arıyor ne soruyor. Benden bekliyor mesaj atmamı aramamı ama aradığımda pislikmişim gibi konuşuyor benimle. Evlenecektik biz... Hayaller hayatlar diyorum siz anlayın. Ben ne yapayım. Dermanı olan var mı?
cumartesi gitmezdim ben olsam. Çat diye keserdim bu ne ya evli olsan bile katlanmamalisin kaldi ki erkek arkadaş derdi mi cekeceksin. Ne hakki varmış senin uzerinde pardon? Eskiden boyle degildi şuydu buydu geç bence bitmis işte seni eziyor aklinca elindesin diye düşünüyor kes tum irtibatı. Unutulmayan insan yok.Cumartesi görüşelim demişti. Bence konumuz bu olacak ya da olacaktı. Hala görüşecekmiyiz bilmiyorum. Kendimi tutuyorum aramamam ve mesaj atmamam için. Kendime en azından bu iyiliği yapıyorum.
Sende arayıp sorma böyle bir insanın peşinden niye koşuyorsun ki ?
O ayrılsın ben yapamam demişsin asıl senin koşarak kaçman lazım ondan.
Yok artıkk.
Hala nasıl dayanıyorsun böyle bir şeye?
İnsan eşinden boşanıyor, o senin sevgilin ve hiç bir şekilde sana böyle davranmaya hakkı yok.
Bence bu adamı bir dk bile çekme gençliğine yazık etme
Sana kendini değersiz hissettiren bir insanla vakit kaybetmene değmez
Sevmiyor seni.
Başka bi açıklaması olabilirmi sence.
Yazdıklarını başkasının yazısını okuyormuş gibi bir okusana
Hiçbir sevgi izzet nefsin den daha önemli değildir
Ayrıl, ayrıl, ayrıl... Koşarak uzaklaş... Merhametsiz... O hastalansa için acır ama di mi? Bırakmaman hata. Ve bence neden bimiyorum ama bu KK sayesinde hislerim kuvvetlendi, ayrlmayacaksın. Yine bir konu açacaksın bu kez daha da üzgün olarak. Neden biliyor musun? Değmeyecek birisini hayatında sevgili diye yük ediyorsun. Ama o 'deli gibi seviyor' olduğu için başka birisiyle de ilişkiye başlamış ve muhtemelen kıza da aynı şeyleri yaşatıp tekmeyi yediği için sana dönmüştür. Böyle birisini çekemez çünkü sanırım senden başkası.
yok ya devam et nickinin hakkını ver huniyi başına tak
koşarak uzaklaş.
Anketinizdeki ikinci seçeneğin "acı çekmeye devam" kelimelerini barındırdığının farkındasınız değil mi? Hala anket yapıyor olmanıza şaşırdım doğrusu.
Hayatta en sevdiğin insanı düşün , yazdıklarını sana anlatıyor. Senin öğüdün ne olurdu? Ona göre devam et..
insan gibi birine yelken açmak verken niye çekesin bu pisliği kuzum
Evlen bence canim..
Konu başlığında bile bir acizlik var. Sevgilinizin size böyle söylemesini ve düşündürmesini kendinize yakıştırıyorsanız buyrun devam edin.
Ben şaşırıyorum artık bu sevgiliş, kocişlerde ne var? Bu kadar kadınlar paspas olmalarına rağmen ses çıkarmıyorlar.
Bu kadar net bir durum aşık olunca çok karmaşık duruyor sanırım.
Neden bana bunu yapıyor diye diye neden niçin ama nasıl diye diye sanki çok cetrefilli bir durummus gibi yaşıyorsunuz.
Size böyle davranan kişi zaten "sevgi"li değilken ayrilmamak neden?
Bence anket tek seçenekli olmalıydı.
Ayrılmalısın.
Var mı burda devam et diyen üye bilmiyorum ama.
Ben bir hemcinsimin böyle ezilmesinden nefret ederim.
Üzülüyorsan üzülürsün, ayrılmayıp böyle devam edersen de uzuluyorsun zaten.
Klasik söylev, dünyada milyarlarca erkek var neden bir tane kalmış gibi davranalım da kendimizi ezdirelim ki?
Ne olursa olsun hiçbir kadın bu tarz davranışları haketmez.. Hele ki seviyorsa erkeğini gerçekten.. Ömür boyu ağlayacağına bir süre ağlarsın söylemesi kolay ama... Canım benim üzme kendini...
Böyle konular devamlı açılıyor burada .
Ve ben her defasında , bu kadar olaydan sonra " ayrılmalı mıyım ? " diye soran akla şaşıyorum. !
Gururunuzu ayaklar altına almayın.
Size saygısı olmayan bir adamdan hiçbir şey beklemeyin.
Eğer gururunuzu ayaklar altına alıp bu ilişkiye devam ederseniz size müstehaktır.
Zira yok bana "Salak,aptal vs." hakaret eden bir insanın kendisine bile saygısı yoktur.
evlen çok mutlu olursun!
Seviyosun diye acı cekboyle bi iliskiye deger yaniii
aşkla bağımlılığı ayıramayan bir ülke olup çıktık. verin böyle manyaklara malzemeyi. ananız babanız yapsa evden kaçarsınız. erkeklere de sahibiniz muamelesi. sonrada neden kadına şiddet neden cinayet. ruh hastalarına seviyorum diye çanak tutarsanız çok normal.
oyumu değiştiriyorum ben de. acıya devam
Senin gözün kör olmuş... Ama ben biliyorum bu durumu ben de yasamıştım, bana ağır küfürler eden birine aşık oldugumu zannediyordum bi zamanlar. Bu sadece bir takıntı ve alışkanlık... Aşk degil! Kendinize gelin.
Merhaba yazinizi okudum ve öyle tanıdık geldi ki bana. Ayni durumlari yadayan biri olarak şunu soylemek isterim. Kesinlikle uzak kalin. Ne ara ne sor ne mesaj at ne kiskan. Elini ayagini cek. Seviyor mu deger veriyor mu ozaman belli olur. Bir dene ben her erkekte işe yarayacagini dusunuyorum bunun. Bazen bunaliyor bazen sıkıliyorlar kafa dinlemeye ihtiyaclari var. Uzak kal uzakligin onda panik yaratip senin ustune titremeye baslarsa deger veriyordur.
ayrılma gibi bi secenegin var, biliyosun dmi?
Ve sen o mahlukata hâlâ sevgilim diyorsun ilginç.acıdan haz alma gibi mazoşist eğilimleriniz varsa durmayın devam edin bu sadist adam seni çok mutlu eder.
Ya sen kendine saygi duymuyosun ki kufre hakarete bas egiyosun, baskalari niye saygi duysun ki sana normal yani
ilk hakarette olumune tepki gosterseydin simdi sikardi biraz tabi sevseydi...
ama zaten ayrilmak isteyen bi adam var senden bekliyo salla gitsin yaa donmesin de geri sana boyle davranan bir erkegi napcan ki yedi 24 hakaret asagilama mi dinlicen..
hi bide sakin geri donulmez yollara girme bu adamla pisman olursun bak...
Kendini bugüne dek ezdirmişsin. Kusura bakma ama onun gözünde şuan ezik domates gibisin.Ben gerçekten anlamıyorum bu kızlar hakaret, küfür yemeyi çok mu seviyor? Tuhafsınız. Yolu ver gitsin hala düşünüyor olman komik
Aaaaaaaa ayrılınır mı hiç saçmalama daha çekecek güzel acıların var.
Afferim sana. Dunyada baska erkek kalmadi ya koş pesinden. Boyle bi adami nerden bulucan bi daha.
Sana pislikmissin gibi davranan, kadin erkegi esit gormeyen, boyle karaktersiz "kaliteli" adami bulamazsin. Hemen evlen. Evlenki hayatin moka dönsün.
Ya bu kizlarin akli nasil calisiyo anlamadim.
Mesela neler yemen icmen yasak en cok bunu merak ettim bi insan bu konuda neden karışır ki ? Hala devam etmek istemen ezilmekten hoslanmandan ileri geliyor heral.
Sevmek ne demek onu bile bilmiyosunuzki. Sadece bu konunun sahibi degil. Bir cok konu sahibi koru korune sevdigini iddia ediyor. Ama hicbiri sevmek ne demek bilmiyor. Insan ezilirken asagilanirken hatta siddet gorurken sevmez sevemez yok oyle birsey. Bos bos yasiyorsunuz valla
Ben artık şaşırma boyutunj geçtim, cidden çok sinirleniyorum. Bu genç kızlarımızın nasıl bir düşünce yapısı var anlamayı bıraktım. Bir insan kendini, ailesini bu kadar değersizleştirir mi aklım almıyor.
Konu sahibi başlığına bir bak istersen. Sen kendine değer vermezsen daha böyle çok hissedersin...
Akillari calismiyor ya resmen calismiyor . Icimi sisirdiler yeminle
Anketteki secenekleri yazacak akla sahipsin ama ayrilmayi beceremiyosun oyle mi. yok ben yapamam o ayrilsin. Hasta misin Allah askina. Aci cekmekten zevk mi aliyosun. Asagilanmak hosuna mi gidiyor.Belli gidiyor.O yuzden bizim dediklerimize de alinmiyorsundur. Degisiksiniz valla cok degisik
Bitmis tükenmiş bir iliski
Yok yok Burada bir akılliya rastlamayacagiz psikolojimize yazık
Gercekten artik tahammul edemiyorum bu kadar akilsiz olamazlar bence alay ediyolar bizle
Evlen, 2 de cocuk yap. Kesin duzelir.
Buradaki herkesin kocalari,sevgilileri ayni davraniyor. Sakin ayrilma,deli misin. Koca bulmak kolay mi.
Hersey bulunur koca bulunmaz,hele boylesi. Mesaleyle arasan bulamazsin. Sakin ayrilma.
Ankette ,ayrilma devam et diyenlerden biri de benim. Oyle yaptim secimimi.
Hayirli olsun simdiden. Cok mitlu oluyorum boyle itaatkar,kanaatkar kadinlarimizi kizlarimizi gorunce. O dedigin aldatma falan erkegin elinin kiri. Sakin yargilama yadirgama. Bunun icin sevgili terk edilmez. Hastaneye gitmissin,sormamis neyin var diye.. Allah askina sorsun da sana hastaligini mi hatirlatsin. Seni uzmeye kiyamamis belliki ...
Seni dusunmus adam. Daha ne istiyosun. Aah ah bu kizlarimiz buluyolar da,bunuyolar...
iyimserlik değil seninki canım eziklik, adamın saygısı kalmamış sana hala anlamıyor musun, iki gün aramıyor senin aramanı bekliyor, kendine saygın yoksa devam et
Bunları okudukça çok korkmaya başladım.kizlarimizi akıllı yetistirmeliyiz
Kk da ki bunca aci tecrubemizden sonra iyi yetistiririz herhalde
Bazen diyorum bu hikâyeleri onlara da okutmaliyiz
Yoksa seviyorum diye acı çekmeye devam mı edeyim?
Buna oy veren var mı gerçekten..
Belli ki makaraya almışlar, yoksa deli olmalı bir insan ..
Ne demek sewiyorum acı çekmeye razıyım!
Biraz insan kendini sewmeli değer vermeli...
Sorun sende bence cunku gozun kör olmus su yazdigin seylerden sonra devam ettigine gore ezilmeyi hakereti terslenmeyi seviyosun demekki biraz mantikli olsan boyle bi adamla devam edilmeyecegini sonun olmayacagini bilirdin allah insana akil vermis yani insan kendini esek yerine koydurursa semer vuran tabiki olucak ozellikle sert yazdim silkelen ve kendine gel ac gozunu yoluna bak gec olmadan..
evlat olsa sevilmez
Kendine değer ver , önce kendini sev sonra başkasından seni sevmesini bekle. Sen kendini bu kadar ezersen başkaları ne yapmasın. Hala bu çocuktan ayrılmalımıyım diye sorma zaten eğer kendine saygın varsa.
Anket şaka gibi olmuş. Ben de ona göre oy kullandım.
:)
Ciddiye alınacak gibi değil napayım...
Başlıkta bile sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor diye yazmışsın ötesi varmı tabi ki ayrılmalısın hayat geçmez böyle azıcık kendine değer ver
Sevgiliyken böyle davranan..
Evlenince tekme tokat dayak atar...
Sen hala Ayrilmalimiyim diyosun iyimisin?
Ayrıl ve kendine bir iyilik et ..
Böylesine kestiğim küçük tırnağımın parçasını bile vermem.Kaldı ki gönlümü vereceğim.
Hıh kimse kusura bakmasın kendi de 9 aylık sende 9 aylıksın.
Yolarım la ben bu adamı.
1 sene önce ayrılıp, başkasıyla çıkıp sonra tekrar ona dönmüşsün. sebep ister aile ister başka birşey olsun ayrıldıktan sonra barışmak akıl işi değil çok yıpratır insanı. ayrıca onun için bıraktığın çocuktan da büyük bir ah almış olabilirsin. tekrar barışarak kendin kaşınmışın yani. bence daha fazla uzatmadan bitir bu ilişkiyi, sonra daha çok üzülürsün. bu tipten eş falan olmaz.
ayrıca azıcık gururun varsa o ayrılmadan sen ayrıl. o ayrılırsa emin ol daha çok üzülürsün.
İyi oluyor size ya. Valla erkeklere kızmıyorum ben. Hakediyorsunuz.
Ayrılmışsın bidaha ne diye dönüyorsun. Sanki sevgi oturulup yenen birşey onun sevgisi olmadn olmuyor
Dediğim gibi devam edin biraz daha hayatınızı mahvetsin siz biraz daha aşık olun sonra anlarsınız
Ayrılamam dediğine göre sana müstahak. Bu adam seni aldatsın, hakaret etmeye devam etsin, aşağılasın, kötü davransın. Senin layığın da bu çünkü. Kendini ezdirmeye devam etmelisin bence, hoşuna gidiyor.
"Böyle değildi, bu o değil" gibi cümlelere sığınmaktan vazgeçin. Bugün o adam "böyle" ama napalım?.. Kendinize değer verin o insanı hayatunızdan çıkarın.
Benımde buna benzer bır hıkayem oldu.. Bana hıc pıslıkmısım gıbı davranmadı ve o gıdıp baskasıyla olmadı. ama enınde sonunda ayrılık yasadık..Bızım ılıskımız tamamen bıtınce bende yenı hayata Merhaba demıstım.. Yine yolumuz kesişmisşti ama ... Erkekler unutmuyorlar.. Bana hep derdı sana sonsuz sevgım var ama unutamıyorum dıye.. Zorlama bence..
Sayıyo ,sövüyo ,pislik gibi davranıyo ama seviyodum, evlenicektik erkek kıtlığıı yok şu dünyada artık bir ayılın.
Şu kızlara evlilik deyince herşey toz pembe oluyo şaşırıyorum.Evlenince erkeklerin içinden melek çıkmıyo, tam tersi fidanlar ağaç, ağaçlar kütük oluyor.
bende böyle alttan alıyorum banada hakaretler edildi bende çok seviyorum ailem istemedi diye onların yüzünü görmek istemiyorum onlar benim için yok dedi ben ise herşeye rağmen seninleyim dedim ama bana seni seviyorum yanındayım diyemedi ve demiyecekte biliyorum...Hayaller kurmaktan vazgeç önce biz kadınlar bence sevgiyi ilgiyi sahiplenilmeyi hakediyoruz hakareti ilgisizliği vurdumduymazlığı değil gururumdan bende aramıyorum aramayacağımda bizde çok hayaller kurduk ama gerçek farklı ve bizimde gerçek hayata ayak uydurmamız gerekiyor ve son söz size sıradan biriymiş gibi davranan hiç kimseyi sevmeyin
Hala dermanı var mı diyorsun ya arkana bakmadan çek git bu ne yaa sevdiğin insanda adam olsa barii..
Ilişkiniz miadını doldurmuş. Sevgi, saygı, anlayış.. Hiçbiri kalmamış. Daha fazla yıpratma kendini. Hayatta en önce kendine değer ver. O zaman seni haketmediğini görebilirsin ve bazı şeyleri bitirmek daha kolay olur..
Allah askina sizi tutan ne var? Bu kadar mi deger vermiyorsunuz kendinize. O kim ki aptal salak diyebiliyor asagilayabiliyor sizi? Bulunmaz hint kumasimi kendileri? Yol verin gitsin. Insanlara gerektiginden fazla deger vermeyin.
Sevgi neydi? Sevgi emekti..
Seviyorsan emek ver, yeri geldimi hakaret işit, yeri geldi mi psikolojik şiddet gör, aşağılan, hor görül ama önemli olan bunlara aşk için sevgi için göğüs germek. İlk salak aptal sözünde kaçıp gitmek biz kadın kişilere yakışmaz. Erkek dediğin döverde, sever de, azına bişey yaparda, kadın dediğin her koşulda ona bağlılığını göstermeli.
Böyle devam...
bide hala soruyosun ya ona şaşıyorum,bu adamla evlenmek demek bile bile lades demek,
sonra başını duvarlara vurmaya bile hakkın olmaz arkadaşım,kendinin kıymetini bil sal gitsin,dünyada seni mutlu edebilecek adammı kalmadı?
Bir de anket yapmışsın ama soru şeklinde, ayrılmalımıyım seçeneğini işaretlesek ne olacak? Evet ayrılı mı işaretlemiş olacağız hayır ayrılma'yı mı?
cumartesi gitmezdim ben olsam. Çat diye keserdim bu ne ya evli olsan bile katlanmamalisin kaldi ki erkek arkadaş derdi mi cekeceksin. Ne hakki varmış senin uzerinde pardon? Eskiden boyle degildi şuydu buydu geç bence bitmis işte seni eziyor aklinca elindesin diye düşünüyor kes tum irtibatı. Unutulmayan insan yok.
su ankette "seviyorsan ayrilma !!!!! " sonucu ciksa ayrilmayacakmisiniz Allah askina !
bizim soylememize gerek var mi ?
peki hala su gereksizin nesini seviyorsunuz onu cok merak ettim
bizim klavyelerde tüy bittiğiyle kalıyor olaylar. yapan yapacağını yapıyor, dayak yiyende asla ayrılmıyor. kim ne hali varsa görsün ya. ne desek takmıyolar bi de
Sende ona b*ka bakar gibi bak ve sonra ayrıl. Net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?