Sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor

Ne yapmalıyım?

• Ankete Katılan
    77
  • Anket Kapalı .
Sayıyo ,sövüyo ,pislik gibi davranıyo ama seviyodum, evlenicektik erkek kıtlığıı yok şu dünyada artık bir ayılın.
Şu kızlara evlilik deyince herşey toz pembe oluyo şaşırıyorum.Evlenince erkeklerin içinden melek çıkmıyo, tam tersi fidanlar ağaç, ağaçlar kütük oluyor.

bende böyle alttan alıyorum banada hakaretler edildi bende çok seviyorum ailem istemedi diye onların yüzünü görmek istemiyorum onlar benim için yok dedi ben ise herşeye rağmen seninleyim dedim ama bana seni seviyorum yanındayım diyemedi ve demiyecekte biliyorum...Hayaller kurmaktan vazgeç önce biz kadınlar bence sevgiyi ilgiyi sahiplenilmeyi hakediyoruz hakareti ilgisizliği vurdumduymazlığı değil gururumdan bende aramıyorum aramayacağımda bizde çok hayaller kurduk ama gerçek farklı ve bizimde gerçek hayata ayak uydurmamız gerekiyor ve son söz size sıradan biriymiş gibi davranan hiç kimseyi sevmeyin

Ilişkiniz miadını doldurmuş. Sevgi, saygı, anlayış.. Hiçbiri kalmamış. Daha fazla yıpratma kendini. Hayatta en önce kendine değer ver. O zaman seni haketmediğini görebilirsin ve bazı şeyleri bitirmek daha kolay olur..

Allah askina sizi tutan ne var? Bu kadar mi deger vermiyorsunuz kendinize. O kim ki aptal salak diyebiliyor asagilayabiliyor sizi? Bulunmaz hint kumasimi kendileri? Yol verin gitsin. Insanlara gerektiginden fazla deger vermeyin.

Sevgi neydi? Sevgi emekti..

Seviyorsan emek ver, yeri geldimi hakaret işit, yeri geldi mi psikolojik şiddet gör, aşağılan, hor görül ama önemli olan bunlara aşk için sevgi için göğüs germek. İlk salak aptal sözünde kaçıp gitmek biz kadın kişilere yakışmaz. Erkek dediğin döverde, sever de, azına bişey yaparda, kadın dediğin her koşulda ona bağlılığını göstermeli.

Böyle devam...

bide hala soruyosun ya ona şaşıyorum,bu adamla evlenmek demek bile bile lades demek,
sonra başını duvarlara vurmaya bile hakkın olmaz arkadaşım,kendinin kıymetini bil sal gitsin,dünyada seni mutlu edebilecek adammı kalmadı?

Bir de anket yapmışsın ama soru şeklinde, ayrılmalımıyım seçeneğini işaretlesek ne olacak? Evet ayrılı mı işaretlemiş olacağız hayır ayrılma'yı mı?

Cumartesi görüşelim demişti. Bence konumuz bu olacak ya da olacaktı. Hala görüşecekmiyiz bilmiyorum. Kendimi tutuyorum aramamam ve mesaj atmamam için. Kendime en azından bu iyiliği yapıyorum.
cumartesi gitmezdim ben olsam. Çat diye keserdim bu ne ya evli olsan bile katlanmamalisin kaldi ki erkek arkadaş derdi mi cekeceksin. Ne hakki varmış senin uzerinde pardon? Eskiden boyle degildi şuydu buydu geç bence bitmis işte seni eziyor aklinca elindesin diye düşünüyor kes tum irtibatı. Unutulmayan insan yok.

su ankette "seviyorsan ayrilma !!!!! " sonucu ciksa ayrilmayacakmisiniz Allah askina !
bizim soylememize gerek var mi ?
peki hala su gereksizin nesini seviyorsunuz onu cok merak ettim

bizim klavyelerde tüy bittiğiyle kalıyor olaylar. yapan yapacağını yapıyor, dayak yiyende asla ayrılmıyor. kim ne hali varsa görsün ya. ne desek takmıyolar bi de

Bitti. Tatile gidiyorum 5 gün uzaklaşacagım herşeyden. Onun için feda ettiğim hiçbirşeyi geri kazanamayacagım belki ama gururum benimle. O bana yeter. Artık bundan sonra üzülen değil üzen olacağım. Şimdi peşimden koşuyor ama artık çok geç. Söz bitti.
Not: Bunu söylemezsem içimde kalır. Bana ettiği hakaretleri aynen ona söyledim hatta daha ağırlarını. Nasıl dolmuşsam artkk. Artık içimde sevgi diye birşey bırakmadı Ona ait. zamanla nefret etmemeyide öğreneceğim. Artık o da herkes gibi benim için.

Sende arayıp sorma böyle bir insanın peşinden niye koşuyorsun ki ?
O ayrılsın ben yapamam demişsin asıl senin koşarak kaçman lazım ondan.

Sevmiyor seni.
Başka bi açıklaması olabilirmi sence.
Yazdıklarını başkasının yazısını okuyormuş gibi bir okusana

Hiçbir sevgi izzet nefsin den daha önemli değildir

yok ya devam et nickinin hakkını ver huniyi başına tak

koşarak uzaklaş.

Anketinizdeki ikinci seçeneğin "acı çekmeye devam" kelimelerini barındırdığının farkındasınız değil mi? Hala anket yapıyor olmanıza şaşırdım doğrusu.

Hayatta en sevdiğin insanı düşün , yazdıklarını sana anlatıyor. Senin öğüdün ne olurdu? Ona göre devam et..

insan gibi birine yelken açmak verken niye çekesin bu pisliği kuzum

Evlen bence canim..

Ne olursa olsun hiçbir kadın bu tarz davranışları haketmez.. Hele ki seviyorsa erkeğini gerçekten.. Ömür boyu ağlayacağına bir süre ağlarsın söylemesi kolay ama... Canım benim üzme kendini...

Böyle konular devamlı açılıyor burada .

Ve ben her defasında , bu kadar olaydan sonra " ayrılmalı mıyım ? " diye soran akla şaşıyorum. !

evlen çok mutlu olursun!

Bitti. Tatile gidiyorum 5 gün uzaklaşacagım herşeyden. Onun için feda ettiğim hiçbirşeyi geri kazanamayacagım belki ama gururum benimle. O bana yeter. Artık bundan sonra üzülen değil üzen olacağım. Şimdi peşimden koşuyor ama artık çok geç. Söz bitti.
Not: Bunu söylemezsem içimde kalır. Bana ettiği hakaretleri aynen ona söyledim hatta daha ağırlarını. Nasıl dolmuşsam artkk. Artık içimde sevgi diye birşey bırakmadı Ona ait. zamanla nefret etmemeyide öğreneceğim. Artık o da herkes gibi benim için.

Seviyosun diye acı cek boyle bi iliskiye deger yaniii

oyumu değiştiriyorum ben de. acıya devam

ayrılma gibi bi secenegin var, biliyosun dmi?

Ve sen o mahlukata hâlâ sevgilim diyorsun ilginç.acıdan haz alma gibi mazoşist eğilimleriniz varsa durmayın devam edin bu sadist adam seni çok mutlu eder.

Ya sen kendine saygi duymuyosun ki kufre hakarete bas egiyosun, baskalari niye saygi duysun ki sana normal yani

Aaaaaaaa ayrılınır mı hiç saçmalama daha çekecek güzel acıların var.

Mesela neler yemen icmen yasak en cok bunu merak ettim bi insan bu konuda neden karışır ki ? Hala devam etmek istemen ezilmekten hoslanmandan ileri geliyor heral.

Akillari calismiyor ya resmen calismiyor . Icimi sisirdiler yeminle

Bitmis tükenmiş bir iliski

Yok yok Burada bir akılliya rastlamayacagiz psikolojimize yazık

Gercekten artik tahammul edemiyorum bu kadar akilsiz olamazlar bence alay ediyolar bizle

iyimserlik değil seninki canım eziklik, adamın saygısı kalmamış sana hala anlamıyor musun, iki gün aramıyor senin aramanı bekliyor, kendine saygın yoksa devam et

Bunları okudukça çok korkmaya başladım.kizlarimizi akıllı yetistirmeliyiz

Kk da ki bunca aci tecrubemizden sonra iyi yetistiririz herhalde

Bazen diyorum bu hikâyeleri onlara da okutmaliyiz

evlat olsa sevilmez

Kendine değer ver , önce kendini sev sonra başkasından seni sevmesini bekle. Sen kendini bu kadar ezersen başkaları ne yapmasın. Hala bu çocuktan ayrılmalımıyım diye sorma zaten eğer kendine saygın varsa.
Anket şaka gibi olmuş. Ben de ona göre oy kullandım.
:)
Ciddiye alınacak gibi değil napayım...

Başlıkta bile sevgilim bana bir pislikmişim gibi davranıyor diye yazmışsın ötesi varmı tabi ki ayrılmalısın hayat geçmez böyle azıcık kendine değer ver

Sevgiliyken böyle davranan..
Evlenince tekme tokat dayak atar...

Sen hala Ayrilmalimiyim diyosun iyimisin?

Ayrıl ve kendine bir iyilik et ..

Böylesine kestiğim küçük tırnağımın parçasını bile vermem.Kaldı ki gönlümü vereceğim.
Hıh kimse kusura bakmasın kendi de 9 aylık sende 9 aylıksın.
Yolarım la ben bu adamı.

ayrıca azıcık gururun varsa o ayrılmadan sen ayrıl. o ayrılırsa emin ol daha çok üzülürsün.

"Böyle değildi, bu o değil" gibi cümlelere sığınmaktan vazgeçin. Bugün o adam "böyle" ama napalım?.. Kendinize değer verin o insanı hayatunızdan çıkarın.

Hala dermanı var mı diyorsun ya arkana bakmadan çek git bu ne yaa sevdiğin insanda adam olsa barii..

Allah askina sizi tutan ne var? Bu kadar mi deger vermiyorsunuz kendinize. O kim ki aptal salak diyebiliyor asagilayabiliyor sizi? Bulunmaz hint kumasimi kendileri? Yol verin gitsin. Insanlara gerektiginden fazla deger vermeyin.

Bir de anket yapmışsın ama soru şeklinde, ayrılmalımıyım seçeneğini işaretlesek ne olacak? Evet ayrılı mı işaretlemiş olacağız hayır ayrılma'yı mı?

su ankette "seviyorsan ayrilma !!!!! " sonucu ciksa ayrilmayacakmisiniz Allah askina !
bizim soylememize gerek var mi ?
peki hala su gereksizin nesini seviyorsunuz onu cok merak ettim

bizim klavyelerde tüy bittiğiyle kalıyor olaylar. yapan yapacağını yapıyor, dayak yiyende asla ayrılmıyor. kim ne hali varsa görsün ya. ne desek takmıyolar bi de

Hakkında hayırlısı olsun.
Artık seçimlerine dikkat edip sana değer verecek insanlarla olmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…