Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
offf yine namus timsalleri dolusmus buraya laflara gel ne kadar dokunaklı ve ayar verici yazmışlar...

neyse onları bosver de miska naapiyo senin vajinismus oglan takip edemedim bi süredir

baştan sona okumadım konuyu ama bu topiğin 130 sayfa gitmesi ne kadar garipse sizin bu yorumu yapmanız da o kadar garip. yatak benim eşimin- sevgilimin yatağı olmadıkça kimin ne zaman nerde hangi yatağa girdiği beni ilgilendirmez, sizi de ilgilendirmemeli bence. topiği açan da ben 2 aydır tanıdığım kişiyle beraber yattım doğrumu sizce dememiş - adam bana dokunmadı olabilir mi böyle demiş. sizin verdiğiniz cevap konuyla alakalı değil. bize ne efendim hanım güvenmiş sevmiş, beraber olmak niyetiyle girmemiş ya da o niyetle girmiş sonunda pişman olmayacak... komşumuzun hayatına karışalım derken kendi hayatlarımız gidiyor, en sinir olduğum mevzu. size de cevap vermek bana düşmezdi ama dayanamadım.

madem mesaj yazdık konuya da cevap vermek gerekirse, 130 sayfadır sevgiliniz size dokunmuyorsa gerçekten de sorun vardır çok üzgünüm ki. ben ilişki danışmanı falan değilim ancak, etrafta orda burda gördüğüm ilişkilere bakılırsa cinsel çekimin olmadığı ilişkilerin sonu belli. ben de izmirliyim alsancakta rahat bir semtte oturuyorum ama narliderede sahil kenarında epeeeeyce görmüşümdür muhafazakar olsa bile kuytu bi parkta kolkola sevgililer yani:)

benim sevgilim de bana dokunmasaydı ben de sizin izlediğiniz yolları dener ama hiiç birşey görmüyorsam vazgeçerdim gene de umarım sonunda mutluuu mesut olursunuz

olmadı bi yerlerden tanıdık çıkar kendisi belki dünya küçük isim verin araştıralım eski sevgilileriyle nasılmış diye izmirdeki hanımlar olarak

offf yine namus timsalleri dolusmus buraya laflara gel ne kadar dokunaklı ve ayar verici yazmışlar...

neyse onları bosver de miska naapiyo senin vajinismus oglan takip edemedim bi süredir

ısınıze mı gelmedı hanfendı?Hıc bı genc kız kendını kmseye kullandırmasın aklı olan da boyle yapar.Gercekten su dusuncelerınızı anlayamıyorum ya bı batılılasma cabası .....

katılıyorum biz eşimle iki sene nişanlı kaldık ve bir defa bile elimi tutmadı ama eşim çok dindar bir erkektir ki böyle olmasına rağmen beni üstü kapalı da olsa arzuladığını belli ederdi ben böyle olduğunu bildiğim için rahattım ama çevremde ki insanlar bana sorunu mu var diye çok soruyorlardı ki çevremdekilerde gayet dindar insanlar ben ciddi bir cinsel sorunu olduğunu ve bunu size söylemeye korktuğunu düşünüyorum

ısınıze mı gelmedı hanfendı?Hıc bı genc kız kendını kmseye kullandırmasın aklı olan da boyle yapar.Gercekten su dusuncelerınızı anlayamıyorum ya bı batılılasma cabası .....

bende sizin düşüncenizi anlamadım bu ne saçmalık ya? şimdi diyelim bu adamda sorun var arkadas hiç böyle şeyleri yaşamayıp evlenseydi iyimi olacaktı o evlilikten ne hayır gelir sonra? bence aşın artık bunları . konu sahibide ergen değilki akıl veriyorsunuz.. benle neden birlikte olmuyor, niye cinsel anlamda bişeler yaşamıyoruz demiyor ki dese bile burda yargılamak yerine çözüm yolu aramak en iyisi bence..

en azından kendinizi biliyorsunuz.... evet ben de size katılıyorum: yobazsınız...

arkadasin derdi kendine dokunmamasi degilki, daha once kac kere sinemada bilmem nerde saatlerce opustuklerini yazmisti, isin daha ileri gitmesini istiyor, ee hepimizde burdan yorum yaziyoruz, isler ayna cal cal oyna, ne gunlere kaldik, diyecek hic bir sey bulamiyorum

Arkadaşlar konuyu tartışmaya çevirmeyin 130 sayfalık fenomen bir topiği kapattıracaksınız.:82:

Tartışmaya neden olabilecek cümleler ve kelimeler kullanmayın lütfen.
Birbirinizin düşüncelerini eleştirmek yerine konuyla ilgili yorumlar yapmanızı ve konuyla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.

belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok

erken oldugunu dusunseydı veya muhafazakar olsaydı aynı yatakta da yatmazdı. ayrı bi oda tutardı bence saglık sorunu olabilir veya kıyamıyodur. kontrolu kaybedip yanlıs bişi yapacagından korkuyodur

baştan sona okumadım ama,

muhafazakar olmakla ilgisi yok, aynı odada aynı yatakta yatıp da samimi davranmayıp, arkasını dönüp yatan erkek için huzursuz olmak da haklısınız bence. 19 20 yaşında değilsiniz ki, o da 31 yaşında bir adammış, bence bunu ''seviyor, dokunmaya kıyamıyor'' şeklinde açıklamak fazla iyimser bir düşünce.

bilmiyorum elbette, hayırlısı olsun

Son düzenleme:
miska son durumdan haberdar etmeyecekmisin..bizler de merak edıyoruz. umarım hersey yolundadır

Son düzenleme:

:d :90::90: buna guldum ya açıldı mı durmayabılır evet erkek milleti ne de olsa :dd:

Son düzenleme:
konu yine dağilmiş gitmiş.
sorulan soruyla verilen cevaplar ne saçma
bi kere neden dini karıştırıyosunuzki bu konuyo
soran kişinin hangi dinden olduğunu dahi bilmeden......
size günah sevap doğru yanlış sorulmamış ki...
sonra güya günahı anlatacam derken islamdan soğutuyosunuz insanları...böyle bağıra çağıra anlatılmazki hem....
hiç yeri değil burası
bu konun başlığı yla alakalıd değil..
yok eğer illa ki bi tavsiye vereceksen özelden yaz tartişma çıkmasın...
neyse konunun cevabına gelince
ya kendne hakim olamaktan korkuyor
ya sizden bi adım bekliyor utanıyor veya gurur yapıyor
yada kesin bi sorunu var
ki bnce erkekler ilk adımı atmakta sabırsız olurlar
aynı yatakta olup arkasını dönmesi hayli ilginç.

evlilik disi cinsellik yasayanlarin hepsi kendini kullandirmak icin kimseyle sevismiyor
farkindamisin bilmiyorum ama herkes senin gibi dusunecek hali yok
nikahsizda cinsellik yasayabilir orgazm olabilir haz alabilir bir kadin
bir kadin veya genc kiz ne zaman kendini kullandirir biliyormusun
karsisindaki erkek cinsellik yasadigi bayani eglenecek bayan olarak gordugu zaman
ama emin ol bakireliligi yada evlenmeden once cinsellik yasamis kadinlari
senin gibi genis mideli olarak gormeyen cok erkek var..
gerci hos dar midelilerin gorevi kadinlik gorevini evlendikten sonra
sadece eslerinin tatmin olmasi gibi goruyorlar :)
bu yuzden dar mideli ve tatminsiz bayanlar gergin olabilip mutsuz bir toplum
olusturuyor..

neler yazıldı neler tartışıldı okumadım
bende eşimle evlenmeden önce bi gece birlikte yattım, aynen arkasını dönüp uyudu
benim tedirgin olmamam içindi ama biliyordum
hiç öyle dert etmedim bu durumu, ben ona sarıldım hatta sırtından elimi tuttu oda öyle uyuduk benim bi adım atmam sayesinde =)
şimdi evliyiz hiç bi sorun yok.
ama bence sizin asıl sorununuz iletişim eksikliği ve bu durum hep mi var yani o gece dışında da? o zaman gercekten enteresan

diğer arkadaslar neden konuyu bu kadar dağıtmaya meyillisiniz ki? ne alakası var bunlarla şimdi? ne evlilik dışı ilişki yaşayan kadının midesi geniştir, ne de böyle bi kadınla evlenen erkeğin mezhebi geniştir. bence sadece sizin ömrünüzde bi kere bile ucundan köşesinden yakalayamadığınız aşkı tatmışlardır sadece, bu yüzden yaşamayan anlayamıyor.
bide bunun bi ihtiyac oldugunu kabul etmeyip tabulaştırdıkça tabulaştıran zihniyet var, valla farklı dünyaların insanlarıyız anlayamıyorum ben. umarım böyle yüksekten atıp tutup konuşanların kızının başına falan gelmez aynı durum, veya oğulları öyle bi kadınla evlenmek istemez, umarım allah sizi böyle sınamaz yani yaptıklarınızdan dolayı, büyük konuşmamak gerekir sonucta di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…