ALacaklarını nıkahlar oyle alırlardı bence sorun sende k.bakma ama bıkac ay tanıdıgın addamla aynı yataga nasıl yatıyosun!YA kusura bakma ama nasıl mıden kaldırıyo?BElkı ılerde ayrılıcaksın.ILerde evlendıgın adamın yuzune nasıl bakıcaksın...SEn bana dokunmadı zarar vermedı dıye dua edecegıne buralarda topık acıyosun!Heee bununn adı yobazlıksa evet YoBaZIMM bence bı genc kız ne olursa olsun yabancı bı erkekle aynı yatagı paylasmamalı....Cok garıp gercekten.....
offf yine namus timsalleri dolusmus buraya laflara gel ne kadar dokunaklı ve ayar verici yazmışlar...
neyse onları bosver de miska naapiyo senin vajinismus oglan takip edemedim bi süredir
miskacım yapılan espiriler bir yana ben de cinsel problemi olabileceği kanısındayım..
insanlar ilişkilerini farklı yaşarlar elbetteki ama benim birlikte olduğum adam da 31 yaşında ve yan yanayken dayanamıyorum hiç birşey yapmasan bile tenin tenime değmeli deyip sırnaşıyor bana telefonda sürekli imalarda bulunuyor üstü kapalıda olsa beni isteyip arzuladığını devamlı hissettiriyor.. diyeceğim o ki aynı yatağı paylaşıpta yakınlaşmadan dayanabilecek erkeklerin kendilerine güven sorunları olduğunu düşünüyorum ben.
ısınıze mı gelmedı hanfendı?Hıc bı genc kız kendını kmseye kullandırmasın aklı olan da boyle yapar.Gercekten su dusuncelerınızı anlayamıyorum ya bı batılılasma cabası .....
ALacaklarını nıkahlar oyle alırlardı bence sorun sende k.bakma ama bıkac ay tanıdıgın addamla aynı yataga nasıl yatıyosun!YA kusura bakma ama nasıl mıden kaldırıyo?BElkı ılerde ayrılıcaksın.ILerde evlendıgın adamın yuzune nasıl bakıcaksın...SEn bana dokunmadı zarar vermedı dıye dua edecegıne buralarda topık acıyosun!Heee bununn adı yobazlıksa evet YoBaZIMM bence bı genc kız ne olursa olsun yabancı bı erkekle aynı yatagı paylasmamalı....Cok garıp gercekten.....
bende sizin düşüncenizi anlamadım bu ne saçmalık ya? şimdi diyelim bu adamda sorun var arkadas hiç böyle şeyleri yaşamayıp evlenseydi iyimi olacaktı o evlilikten ne hayır gelir sonra? bence aşın artık bunları . konu sahibide ergen değilki akıl veriyorsunuz.. benle neden birlikte olmuyor, niye cinsel anlamda bişeler yaşamıyoruz demiyor ki dese bile burda yargılamak yerine çözüm yolu aramak en iyisi bence..
belki erken olduğunu düşünüyordur çünkü muhafazakar erkek çok
en azından kendinizi biliyorsunuz.... evet ben de size katılıyorum: yobazsınız...
sessiz atın tekmesi pek olur
bnm arkadaşım svgilisiyle bir yıl hiç öpüşmedi hatta bi kere çocuk yanlışlıkla öpmüş özür dilemişti
ama şmdi tam tersi dha fazla açmıym knuyunyse bi kere açıldımı durmayablr
şaka bi yana eleştirenler olmuş pardon ama kim sevdigini öpmek koklamak istemez .. yda erkek ister kız naz yapar azck adam istemiyo sorun var tbiki
ısınıze mı gelmedı hanfendı?Hıc bı genc kız kendını kmseye kullandırmasın aklı olan da boyle yapar.Gercekten su dusuncelerınızı anlayamıyorum ya bı batılılasma cabası .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?