tabiki zor bi durum miskacım öle durup dururken al karsına konuş diyemem sana
ama beni öperken birden geri çekiliyo duraksıyo dediğin noktalarda konuya girebilirsin
kastettiğin durumun bu oldugu söleyebilirsin bi düşün derim en azından önünü görmüş olursun
arkadasında desteklemiş seni karar senin tabi canım
mesela gectigimiz hafta bende kaldiginda uyumasaydi, yine once opup sonra kendini cekseydi konuscaktim gercekten.
yine boyle bir an kollamam lazim :)
sadece sebebini ogrensem yeter, gelecek endiselerim yatisacak boylece...
cok guzel konusmus...haa siz bi de seyi bilmiyosunuz.. o gun arkadasimla bulustum, onun yengesi olanla. dedi ki bana, kizim sizin iliskinizin boyutu ne yaa, biz cok merak ediyoruz, hic anlatmiyosun dedi. ben de anlattim bastan sona acik acik. zaten biliyodu da, detaylarla anlatinca o da cok sasirdi. yok, hic normal degil dedi. kesin bir problemi var, bu cunku normal bi davranis degl dedi. sizin burda soylediklerinizin nerdeyse hepsini o da dusundu tek tek, her ihtimali :)) konus bence dedi en sonunda. al karsina dedi acik acik, bi iliskinin 3 ayagi vardir, biri sevgi, biri guven, biri cinsellik, bunlar iliskiyi iliski yapar. bizimkinde bir ayak eksik ve ben bunun sebebini bilmek istiyorum, bilmek benim hakkim de dedi. beni mi cekici bulmuyorsun, icinden mi gelmiyor, erken oldugunu mu dusunuyorsun? her ne ise, sebebini bana soylemek zorundasin, bu benim de iliskim de dedi.
ya beni yanlis anlarsa, hakkimda kotu dusunurse falan diye tedirgin oldum ben tabi. birak dedi ne dusunurse dusunsun. olmadigin biri gibi davranmakla, mutlu olmadigin bir iliskiyi itelemekle nereye kadar dayanabileceksin ki, eninde sonunda bitireceksin dedi. o da seni yadirgayacaksa, ayiplayacaksa, gitsin kendisi gibi dusunen bir kadin bulsun, onla birlikte olsun, senin de yolunu tikamasin dedi...
bunu konusmaya cesaret edemem sanirim
haa siz bi de seyi bilmiyosunuz.. o gun arkadasimla bulustum, onun yengesi olanla. dedi ki bana, kizim sizin iliskinizin boyutu ne yaa, biz cok merak ediyoruz, hic anlatmiyosun dedi. ben de anlattim bastan sona acik acik. zaten biliyodu da, detaylarla anlatinca o da cok sasirdi. yok, hic normal degil dedi. kesin bir problemi var, bu cunku normal bi davranis degl dedi. sizin burda soylediklerinizin nerdeyse hepsini o da dusundu tek tek, her ihtimali :)) konus bence dedi en sonunda. al karsina dedi acik acik, bi iliskinin 3 ayagi vardir, biri sevgi, biri guven, biri cinsellik, bunlar iliskiyi iliski yapar. bizimkinde bir ayak eksik ve ben bunun sebebini bilmek istiyorum, bilmek benim hakkim de dedi. beni mi cekici bulmuyorsun, icinden mi gelmiyor, erken oldugunu mu dusunuyorsun? her ne ise, sebebini bana soylemek zorundasin, bu benim de iliskim de dedi.
ya beni yanlis anlarsa, hakkimda kotu dusunurse falan diye tedirgin oldum ben tabi. birak dedi ne dusunurse dusunsun. olmadigin biri gibi davranmakla, mutlu olmadigin bir iliskiyi itelemekle nereye kadar dayanabileceksin ki, eninde sonunda bitireceksin dedi. o da seni yadirgayacaksa, ayiplayacaksa, gitsin kendisi gibi dusunen bir kadin bulsun, onla birlikte olsun, senin de yolunu tikamasin dedi...
yaklaşık 3 aydır biriyle birlikteyim. en yakın arkadaşımın kocasının kardeşi. çok düzgün bir insan ve ben ona gerçekten değer veriyorum. evlenmeyi düşünebileceğim bi insan. ama bi sorun var ki işin içinden çıkamıyorum. el ele tutuşuyoruz ya da sarılıyoruz ama beni hiç öpmüyor! hatta haftasonu başka bi şehre gitmek durumunda kaldık, aynı yatakta uyuduk otelde, yüzünü bile dönmedi bana, uyudu öyle!!!
ya sebebi ne olabilir, çok fena taktım bu duruma... ileri gitmeye kalksın demiyorum ama ben 26 yaşındayım, o 31, normal mi hiç öpmemesi bile? lütfen yorummm
ÖNEMLİ NOT: Sadece sorunun sebebiyle ve/veya çözümüyle ilgili bir fikri olan ve bunu paylaşmak isteyenler yazsın! Ahlak dersi vermeye kalkan kimseden ne fikir ne de yorum istemiyorum, lütfen topiği terketsinler.
haa siz bi de seyi bilmiyosunuz.. o gun arkadasimla bulustum, onun yengesi olanla. dedi ki bana, kizim sizin iliskinizin boyutu ne yaa, biz cok merak ediyoruz, hic anlatmiyosun dedi. ben de anlattim bastan sona acik acik. zaten biliyodu da, detaylarla anlatinca o da cok sasirdi. yok, hic normal degil dedi. kesin bir problemi var, bu cunku normal bi davranis degl dedi. sizin burda soylediklerinizin nerdeyse hepsini o da dusundu tek tek, her ihtimali :)) konus bence dedi en sonunda. al karsina dedi acik acik, bi iliskinin 3 ayagi vardir, biri sevgi, biri guven, biri cinsellik, bunlar iliskiyi iliski yapar. bizimkinde bir ayak eksik ve ben bunun sebebini bilmek istiyorum, bilmek benim hakkim de dedi. beni mi cekici bulmuyorsun, icinden mi gelmiyor, erken oldugunu mu dusunuyorsun? her ne ise, sebebini bana soylemek zorundasin, bu benim de iliskim de dedi.
miska sen bunu samimi olduğun erkek bi kuzen akraba falan varsa (yani senden hoşlanma ihtimali sıfır olan ve iyiliğini isteyen birine) anlatsan da ondan fikir alsan bence. en doğru cevabı bi erkek verebilir gibi geliyo bana.
uqruna sayfalarca care aranmıs bı konu....Ben de sandım bunlar ya evlı ya bı kac yıldır beraber..Ey ecdadım gor halımızı!Namahrem tenıne dokunmuyo dıye dert eden torunlarını bı gor....Hey gıdı heyy
cok yakin bi arkadasimin kocasina anlattim, kocasi da benim cok yakin arkadasim, kardesim gibi. Tabi size anlattigim gibi acik acik degil de, konuyu anlamasini saglayacak kadar bahsettim. Hic normal olmadigini, mutlaka bi problemi oldugunu dusundugunu soyledi o da...
evet biliyor. daha dogrusu soyle, biz 6 kisi (3 cift) gidiyoruz ve hepimiz bizde kalicaz. o dedi ki, ben rahat edemem sizde kalmasam dedi, ben de sen nasil rahat edeceksen dedim. aksama kadar birlikte oluruz, ben gece baska bi yere giderim dedi, ben de olur dedim. yani ozel bir tanisma degil :)
uqruna sayfalarca care aranmıs bı konu....Ben de sandım bunlar ya evlı ya bı kac yıldır beraber..Ey ecdadım gor halımızı!Namahrem tenıne dokunmuyo dıye dert eden torunlarını bı gor....Hey gıdı heyy
Umarım ekmez.
Arkadaşım ecdadımızdaki erkekler böyle miydi, alacaksa alır almayacaksa yanına bile yaklaşmazdı, tek taraflı oluşmuyor sorunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?