Sevgilim bana dokunmuyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi miska
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mesela gectigimiz hafta bende kaldiginda uyumasaydi, yine once opup sonra kendini cekseydi konuscaktim gercekten.
yine boyle bir an kollamam lazim :)
sadece sebebini ogrensem yeter, gelecek endiselerim yatisacak boylece...

mesela gectigimiz hafta bende kaldiginda uyumasaydi, yine once opup sonra kendini cekseydi konuscaktim gercekten.
yine boyle bir an kollamam lazim :)
sadece sebebini ogrensem yeter, gelecek endiselerim yatisacak boylece...

işte canım yine böle bian oldugunda bu soruyu sormanda gayet dogal olur
yani artık sonuclandırmalısın bence yoksa böle sorular omu bumu böle mi şölemi
derken iyice bağlanacaksın ve iş içinden cıkılmaz bi hal alıcak

cok guzel konusmus...

ya ben senin sevgilini çözemedim canım ya, o attığı mesaj rüyalar bulutlar güneşler falan benim kocamın aklına hayatta gelmez :))) ben ona senin attığın mesajı atsam cevap olarak "canım bende seni gördüm çok güzel bir gece geçirdik" falan derdi heralde dümdüz.. seninki fazla romantik, hassas bi çocukmu acaba?? o yüzden mi dokunmuyo sana kıyamıyo dersin..? bence bu arkadaşının tavsiyesi çok yerinde, sevgiline kibar bir dille, onu incitmeden sorabilirsin.. bide bunu sorarken asla adamın işlevsel problemi mi var acaba diye düşündüğünü anlmamalı :)) bu ters tepebilir ve erkeklik gururu bilirsin aman kırma

haklısın..senin niyetin zaten sadece yüzüne bile bakmamasından kaynaklanıyor başka anlamda değil anlaşılıor o yüzden haklısın düşüncende..en azından yüzyüze önemli şeyler konuşup vakit geçiebilirdiniz..daha evlenmeden arkasını dönüysa oo..biliyorum ama huyu kötü geldi bana(ayrıl diyemem belki seviyosun çok ama ayrıl:)..yani bu tüple ömürmü geçer..

aa ''bu tüple'' yazmışım..hakaret etmek değildi niyetim..yanlış olmuş ''bu tiple'' olcaktı yani huyu kötü davranışı kasteddmiştim...tüp demişim yavv:)))

arkadasin cok dogru konusmus. bence de konusman lazim artik. kendini kasa kasa bi yere yere kadar gider. inceldigi yerden kopsun bari eger niyeti yoksa, yoksa sen daha cok yipranacaksin.

miska sen bunu samimi olduğun erkek bi kuzen akraba falan varsa (yani senden hoşlanma ihtimali sıfır olan ve iyiliğini isteyen birine) anlatsan da ondan fikir alsan bence. en doğru cevabı bi erkek verebilir gibi geliyo bana.

Biz erkek arkadasımla 2. ayımzda otelde kalmştık ilk arkadaslarla tatile gitmiştik bizim aramızda da cinsel anlamda birşey olmadı... Bu da erkek arkadasımın bana saygısından kaynaklanıyordu. Hanı daha ilişkimizin nereye gideceği belli değil die.. Ama sarılıp uyuduk o ayrı... bnce de konuşmalısın. Ama garibime giden yanı seni cok seviyorum diyorsa seven insanın içinden öpmek falan gelır diye düşünüyorum... Arkasını dönüp uyumasını dert etme ama bence bazı insan rahat edemez yanı sarılınca ben de rahat uyuyamıyorum

uqruna sayfalarca care aranmıs bı konu....Ben de sandım bunlar ya evlı ya bı kac yıldır beraber..Ey ecdadım gor halımızı!Namahrem tenıne dokunmuyo dıye dert eden torunlarını bı gor....Hey gıdı heyy

Cinsel bişey düşünmemiş olması aslında biz bayanları mutluda edebiliyor öyle değilmi?Saygıdan sevgiden kaynaklandığını düşünürüz...Çokta güzel duygudur kanımca.Fakat düşünüyorum da aynı yatakta,arada duygusal bağlar mevcutken en azından insan sarılır yüzyüze uyur..Bu bile bi çok şeyden çok daha değerli ve güzel bence.Şimdi senin durum direkt soru işareti oluşturuyo.Neden? diye.. Bu noktada yorum yapamıyorum ilginç gerçekten.

çok doğru söylemiş canım yaa
sanırım mutluluğun için bunu yapmalısın

miska sen bunu samimi olduğun erkek bi kuzen akraba falan varsa (yani senden hoşlanma ihtimali sıfır olan ve iyiliğini isteyen birine) anlatsan da ondan fikir alsan bence. en doğru cevabı bi erkek verebilir gibi geliyo bana.

cok yakin bi arkadasimin kocasina anlattim, kocasi da benim cok yakin arkadasim, kardesim gibi. tabi size anlattigim gibi acik acik degil de, konuyu anlamasini saglayacak kadar bahsettim. hic normal olmadigini, mutlaka bi problemi oldugunu dusundugunu soyledi o da...

cnm bnmde en baştan beri sölediğim bu sana başka türlü bi yere varamassn hemde çok yıpranırsın topla cesaretiini ve konuş..

omg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Umarım ekmez.

Arkadaşım ecdadımızdaki erkekler böyle miydi, alacaksa alır almayacaksa yanına bile yaklaşmazdı, tek taraflı oluşmuyor sorunlar.

Umarım ekmez.

Arkadaşım ecdadımızdaki erkekler böyle miydi, alacaksa alır almayacaksa yanına bile yaklaşmazdı, tek taraflı oluşmuyor sorunlar.

ALacaklarını nıkahlar oyle alırlardı bence sorun sende k.bakma ama bıkac ay tanıdıgın addamla aynı yataga nasıl yatıyosun!YA kusura bakma ama nasıl mıden kaldırıyo?BElkı ılerde ayrılıcaksın.ILerde evlendıgın adamın yuzune nasıl bakıcaksın...SEn bana dokunmadı zarar vermedı dıye dua edecegıne buralarda topık acıyosun!Heee bununn adı yobazlıksa evet YoBaZIMM bence bı genc kız ne olursa olsun yabancı bı erkekle aynı yatagı paylasmamalı....Cok garıp gercekten.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…