miskacım gizemli çok uzun. CEM ,ALİ,KAAN gibi kısa isimler olsun bence.hem daha gerçekçi olur:)ama tabiiki sen bilirsin.
[video=youtube;WIHAkqCls4A]http://www.youtube.com/watch?v=WIHAkqCls4A[/video]
bu arada var mı bir gelişme.. konunu merakla ve zevkle takip ediyorum :)
su an yurtdisinda canim, haftasonu da ben yokum, ailemi ziyarete gidiyorum, yetisebilirse o da gelecek :))
hadi bakalım... merakla bekliyoruz gelişmeleri :) ama bence sorun edeceğin birşey olduğunu sanmıyorum.. biraz kontrollü senin erkek arkadaşın o kadar.. zaman ve senin çabaların buz dağını eritecek inanıyorum ben :):)
[video=youtube;WIHAkqCls4A]http://www.youtube.com/watch?v=WIHAkqCls4A[/video]
Annenle tanışacağını biliyor mu miska?
evet biliyor. daha dogrusu soyle, biz 6 kisi (3 cift) gidiyoruz ve hepimiz bizde kalicaz. o dedi ki, ben rahat edemem sizde kalmasam dedi, ben de sen nasil rahat edeceksen dedim. aksama kadar birlikte oluruz, ben gece baska bi yere giderim dedi, ben de olur dedim. yani ozel bir tanisma degil :)
kizlar, cok mutlu oldum, size de soyleyim dedim :)
dun gece yatarken (o uyuyodu), dusundum baya... ozledigimi hissettim, buruldum biraz. ben de mesaj attim (normalde asla atmam boyle mesajlar ona).
"askim, askimdan uykularin kacsa keske... karnina agrilar girse, bana dokunmadigin her an eziyet olsa sana! keske seni daha erken tanimis olsam... ruyanda beni gor.." yazdim.
Sabahki cevabini yaziyorum size
" Sevgilim, dun gece gordum seni ruyamda, uzaniyorduk yildizlara... sonra birden gokyuzu aydinlandi ve gunes dedi ki bize; siz hep benimle olun size ruyalar haksizlik! kalbimin en guzel haline sahipsin... "
ay sey oldum yaa
bak beni mutlu etmek ne kolay akilsiz adam :78:
kizlar, cok mutlu oldum, size de soyleyim dedim :)
dun gece yatarken (o uyuyodu), dusundum baya... ozledigimi hissettim, buruldum biraz. ben de mesaj attim (normalde asla atmam boyle mesajlar ona).
"askim, askimdan uykularin kacsa keske... karnina agrilar girse, bana dokunmadigin her an eziyet olsa sana! keske seni daha erken tanimis olsam... ruyanda beni gor.." yazdim.
Sabahki cevabini yaziyorum size
" Sevgilim, dun gece gordum seni ruyamda, uzaniyorduk yildizlara... sonra birden gokyuzu aydinlandi ve gunes dedi ki bize; siz hep benimle olun size ruyalar haksizlik! kalbimin en guzel haline sahipsin... "
ay sey oldum yaa
bak beni mutlu etmek ne kolay akilsiz adam :78:
haa siz bi de seyi bilmiyosunuz.. o gun arkadasimla bulustum, onun yengesi olanla. dedi ki bana, kizim sizin iliskinizin boyutu ne yaa, biz cok merak ediyoruz, hic anlatmiyosun dedi. ben de anlattim bastan sona acik acik. zaten biliyodu da, detaylarla anlatinca o da cok sasirdi. yok, hic normal degil dedi. kesin bir problemi var, bu cunku normal bi davranis degl dedi. sizin burda soylediklerinizin nerdeyse hepsini o da dusundu tek tek, her ihtimali :)) konus bence dedi en sonunda. al karsina dedi acik acik, bi iliskinin 3 ayagi vardir, biri sevgi, biri guven, biri cinsellik, bunlar iliskiyi iliski yapar. bizimkinde bir ayak eksik ve ben bunun sebebini bilmek istiyorum, bilmek benim hakkim de dedi. beni mi cekici bulmuyorsun, icinden mi gelmiyor, erken oldugunu mu dusunuyorsun? her ne ise, sebebini bana soylemek zorundasin, bu benim de iliskim de dedi.
ya beni yanlis anlarsa, hakkimda kotu dusunurse falan diye tedirgin oldum ben tabi. birak dedi ne dusunurse dusunsun. olmadigin biri gibi davranmakla, mutlu olmadigin bir iliskiyi itelemekle nereye kadar dayanabileceksin ki, eninde sonunda bitireceksin dedi. o da seni yadirgayacaksa, ayiplayacaksa, gitsin kendisi gibi dusunen bir kadin bulsun, onla birlikte olsun, senin de yolunu tikamasin dedi...
bunu konusmaya cesaret edemem sanirim
Miska arkadaşın doğru söylemiş ama sen mutluysan zamana bırak.Önemli olan senin mutlu olman,ne hissettiğin.Oldukça güzel bir mesaj yazmış sana belkide cinsel bir eksiklikten değil de kişilik yapısı nedeni ile böyledirhaa siz bi de seyi bilmiyosunuz.. o gun arkadasimla bulustum, onun yengesi olanla. dedi ki bana, kizim sizin iliskinizin boyutu ne yaa, biz cok merak ediyoruz, hic anlatmiyosun dedi. ben de anlattim bastan sona acik acik. zaten biliyodu da, detaylarla anlatinca o da cok sasirdi. yok, hic normal degil dedi. kesin bir problemi var, bu cunku normal bi davranis degl dedi. sizin burda soylediklerinizin nerdeyse hepsini o da dusundu tek tek, her ihtimali :)) konus bence dedi en sonunda. al karsina dedi acik acik, bi iliskinin 3 ayagi vardir, biri sevgi, biri guven, biri cinsellik, bunlar iliskiyi iliski yapar. bizimkinde bir ayak eksik ve ben bunun sebebini bilmek istiyorum, bilmek benim hakkim de dedi. beni mi cekici bulmuyorsun, icinden mi gelmiyor, erken oldugunu mu dusunuyorsun? her ne ise, sebebini bana soylemek zorundasin, bu benim de iliskim de dedi.
ya beni yanlis anlarsa, hakkimda kotu dusunurse falan diye tedirgin oldum ben tabi. birak dedi ne dusunurse dusunsun. olmadigin biri gibi davranmakla, mutlu olmadigin bir iliskiyi itelemekle nereye kadar dayanabileceksin ki, eninde sonunda bitireceksin dedi. o da seni yadirgayacaksa, ayiplayacaksa, gitsin kendisi gibi dusunen bir kadin bulsun, onla birlikte olsun, senin de yolunu tikamasin dedi...
bunu konusmaya cesaret edemem sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?