- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Sevgiliyle yiyip içilenin hesabı tutulacaksa ohooo.
İç çamaşırını ona mı aldın kendine mi?
Bu detay neden var
Kimsenin görmesini istemiyoruz diye evde kaldı o , kahvaltılık parası değil de o geliyor diye ben masrafa giriyorum ama o beş TL lik çıkolata alamamışFarklı şehirlerde misiniz? Niye eve takılıp peynir sucuk partisi yaptınız ki? Kahvaltılık parasının hesabı mı yapılırmış?
İç çamaşırı ne alaka?
Nasıl bir ilişki içerisindesiniz ki peynirin sucuğun hesabını yapıyorsunuz? İlla siz de ona gidiyorsunuzdur eşitleniyordur. Sizin 400 TL'nin hesabını yapacağınızı, gelirken hesabı eşitlemesinin gerektiğinin farkında değildir muhtemelen..Masrafların parasını vermek istedi ancak ben kabul etmedim, 400 TL tuttu aldıklarım işte peynirdir ekmektir sucuk salam gibi şeyler
Aynen bende onu isterdim çiçek alamazdı belki uzak yoldan geldi ama bi çikolata yeterdiEvime davet ettiysem beklentim olmaz ama çiçek vs gibi şeyler şık hareket olur.
Normal bence. Gelirken illa ki birsey getirmek zorunda mı?Ben neden böylelerini çekiyorum anlamış değilim , şimdi ona mesaj atacağım . Neden elin boş geldin diye ? Olay şu: zaten bi önceki erkek arkadaşım ile ayrılmamın nedeni benden geçinmesiydi , altı aydır yeni sevgilim var, her şey mükemmel gidiyor , bana ilk evime gelişinde bi tane hediye bere getirdi . İkinci kez geldiğinde hiç bi şey getirmemişti , üç gün birlikte kaldık . Masrafların parasını vermek istedi ancak ben kabul etmedim, 400 TL tuttu aldıklarım işte peynirdir ekmektir sucuk salam gibi şeyler bide penti den iç çamasırı aldım . Oda bana para vermek istedi kendini böyle yük hissediyormuş ya gelirken eli boş geldi şimdi aklıma geldi, erkek arkadaşların eli boş gelmesi normal mi
Yani ben o geliyor diye iç çamaşırıma kadar özen gösteriyorum anlamındaMarket harcamanızda iç çamaşırı mı var sahiden?
Neden bir beklenti içindesiniz? Madem aranızda teklif yok, gelirken lazım olan şeyleri getirmesini isteseydiniz mesela? Ufak tefek şeylerden söz ediyorum. Kahve, şeker vs.
Ayy kendine aldığın çamaşırdan adama ne. Sex yapacağiz bak senin için aldım iması ne kötü.kendime aldım oda bi çıkolata alıp gelebilirdi bu kadar mı zor ya
Apartı ben tutmadım o olay olmadı valla bakKendini getirmiş ya zorunlu aşk olsun. Hediye olarak o yeter sana.
Onun yanına gidince aparti da sen tutuyorsun, adam niye elini cebine atsın?
Bende aklıma takıldı madem sıkıntı yapmayayımİç çamaşırına kadar ciddiydim iç çamaşırında patladımadam karşılamak istemiş izin vermemişsin ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?