sevgilim bana kanka muhabbeti yapıyorsun diyor

sevgilinizle başbaşa kaldığınızda yakınlaşmalarınız oldu mu aranızda böyle şeyler yaşayıpta sonra ayrı kaldıysanız bencede cinsellikle alakalı şeyler konuşmanızı istiyor olabilir....
benim arkadaşım sevgilisiyle her gün mutlaka telefonda o tür şeyler konuştuklarını söylerlerdi şimdi evlendiler ama o zamanlar resmen telefonda seviştiklerini söylerdi nasıl oluyo bilmiyorumdaha açık konuşamayacağım ama sevgilisi her gün mutlaka istermiş işteee...ay gülmeyin valla kızcağızda çok sıkılırdı ama napsınnn neyse evlendilerde kurtulmuştur artıkk

bencede..soguksun kanaka gibisin dedigine göre..yakinlik gösterip hayallerini paylasmani istiyordur..
belliki kendiside ilka adimi atmak istemiyor ve senden bekliyor. Ayrilmak icin sebep degil bence fantazilerini duymak istiyor belliki:52: hele yakin olduysaniz daha önce birbirinize özlem arzu vardir haliyle :61::16:
ama asil sorun bence.. hani sIkIntisinizi derdinizi bile dinlemek istememesi.. diger havadan sudan muhabbetleri anlarim gereksiz gelir bazen..

evlilikten konusmuyor, havadan suda konusmuyor, derdini dinlemiyor, kendi derdini anlatmıyor...
valla ben sevgilimle konusurken bi seni seviyorum muhabbetine gireriz 10dk çıkamayız:69:
sonra okul muhabbet,ne gireriz ordan da 10dk çıkamayız...
birbiriyle konusmaktan zevk alan insanlar genelde böyle olur.
belli ki sevgilin fantazi peşinde:31::31:
ben de tanımıştım böyle birini:23:

sevgilinizle başbaşa kaldığınızda yakınlaşmalarınız oldu mu aranızda böyle şeyler yaşayıpta sonra ayrı kaldıysanız bencede cinsellikle alakalı şeyler konuşmanızı istiyor olabilir....
benim arkadaşım sevgilisiyle her gün mutlaka telefonda o tür şeyler konuştuklarını söylerlerdi şimdi evlendiler ama o zamanlar resmen telefonda seviştiklerini söylerdi nasıl oluyo bilmiyorumdaha açık konuşamayacağım ama sevgilisi her gün mutlaka istermiş işteee...ay gülmeyin valla kızcağızda çok sıkılırdı ama napsınnn neyse evlendilerde kurtulmuştur artıkk

aaaaaaaaa yok şekerim ben buna gelemem keyfi bilir

kızlar sevgilimi öldürsem ne olur?Şimdi de nelerden konuşmak istersen konuş sıkılmam diyor.Çift kişilikli mi acaba?:18:

eğer sevgilinle bi kız arkadaşınla konuşuyomuş gibi konuşuyorsan skılır bencede...yanii ona başkalarından söz etme sakın...şu şöyle yaptı bu böyle dedi bu şunu yaptıı....bunlar her insanı sıkarr....ikinizle alakalı şeylerden bahsetmeye çalışşş

demekki degisik seyler hakkinda konusmak istiyor arkadaslarin dedigi gibi.
ben sevgilimle konusurken bile ufacik bir "bitanem" desem hemen duygulanir, cok ozledigini soyleyip üzülur.. Ama seninkini tam anlamadim canim ya.. :(

surekli romantik muhabbetlere girmek istiyor olabilir.
veya ne bileyim.. simdi yanimda olsaydin sana soyle bi sarilirdim vs gibi hayal gucunuzu kullanarak biraz fantazi bilmem ne :D hahaha
katılıyorum daha romantik daha sıcak konuşmanı bekliyor olabilir. sık sık aşkım canım gibi sözler duymak istiyor olabilir. bilmiyorum söylüyor musun ama

madem begenmiyor o zaman o acsin konu böylelikle sohbet edip cözümde bulunur böyleilikle sende zamanla kendiliginden acarsin iliskinizle alakali konulari

bence sizinle cinsellikle ilgili muhabbetler etmek istiyor konuyu kendisi açamıyor çünkü ne tepki vereceğinizi bilemiyor sizden bekliyor diye düşünüyorum :27:

galiba ben yanlış anlamışım biraz.konuşma demiyormuş.Daha ayrıntılı konuşmamı iatiyormuş.Ben ayrıntı verme özürlüsü olduğum için beni geçiştiriyorsun gibi geliyor dedi.Bunca zaman da söylemiyor.O söyledikten sonra bir kıymeti kalmazmış.Ay her ayrıntıyı soruyor bana da bundan gına geliyor haliyle bende az anlatınca buna bozuluyormuş.

Artık sebebini anladım konuşmaya çalışıyorum.Bazen baygınlık geliyor ama neden bu kadar çok meraklı ya.gerçi ayrı şehirlerde olmanın da etkisi var herhaldde yanımda olsa bu kadar merak eder mi acaba herşeyi?

Back
X