Sevgilim bana küfrediyor:((

jekide

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
58
0
16
İzmir
önceden ben ona kızınca küfrediyodum baktım bu tuhaf bi hal aldı ben kestim küfürleri yakıştıramadım kendime şimdi o bana neler diyo orspsn,lan kahpe,kaltk.. neler neler( çok kötü oluyorum artık onca yaşanmış ilişkimiz var.. hem öncesi ben ettiğim için şimdi ona tam anlamıyla rest çekemiorum nolur yardım

size de ona da yakıştıramadım, nasıl bir ilişki bu böyle...

Saygı yok ilişkinizde tatlım ve saygı yoksa ilişkide yok olmaya mahkumdur(

Saygı yok ilişkinizde tatlım ve saygı yoksa ilişkide yok olmaya mahkumdur(

evet bunu fark ettiğim anda kestim ben bunu onu kırmamaya başladım ama bu sefer o ağza alınmıcak şeyler ediyo.. sinirden nefret ediyorum ondan ama arada yaşadığımız cinsellik var(

ilk başta siz alıştırmışşınız küfüre bence hiç hoş değil ne size ne arkadaşınıza yakışmamış.kullanılan kelimeler küçültüçü kelimeler bence. kendisine saygısı olan insan ne kendisi küfür eder ne kendisine küfür ettirir.sözüm meclisten dışarı ama bana babamın oğlu bile küfür edemez müsade etmem.başta kendime olan saygım aşağılanmış olur kabul edilemez bişey bu benim için.sizin ilişki kalıcı değil bu gidişle saygı yok çünki.

evet ama şimdi pişmanım.. en azından ben bu küfürler için ondan sonrası özür diliyodum onda o bile yok... kırmış etmiş hiç bişey bile demiyo..

çok sevıyesız bı ılışkı
ne demek o... ka....

sızı hala onunla beraber olmaya tutan ne? Daha fazla küfür duymak değıl demı

çok sevıyesız bı ılışkı
ne demek o... ka....

sızı hala onunla beraber olmaya tutan ne? Daha fazla küfür duymak değıl demı

hayır işte anlamadıgınız şey biz cinsellik olarak bişeyler yaşadık tam anlamıyla olmasada yaşadık ve ayrılamıyorum bu yüzden,seviyorum da tabi ama bu laflar ağrıma gidiyo..

hayır işte anlamadıgınız şey biz cinsellik olarak bişeyler yaşadık tam anlamıyla olmasada yaşadık ve ayrılamıyorum bu yüzden,seviyorum da tabi ama bu laflar ağrıma gidiyo..

Nıye ayrılamıyorsunuz???
Madem ayrılamam düşüncesı var nıye yaptınız?
Herşeyıne eyvallah demek zorunda değılsınız unutmayın

Nıye ayrılamıyorsunuz???
Madem ayrılamam düşüncesı var nıye yaptınız?
Herşeyıne eyvallah demek zorunda değılsınız unutmayın

ayrılmak istemiyorum yani sonuçta ilk başlarda da ben ona küfür ettim.. ama akıllandım şimdi ona diyorum bak söyleme kırılıyorum diye anlamıyor.. sen getirdin bu hale beni diyor.. çok zor durumdayım aslında..

Tövbe estagfurullah ne olacak bu gencligin hali yarabbim...

En büyük hata zaten bastan küfürle baslamissiniz nasil baslamissa öylede gider....

Nisanli degil sözlü degil sadece berabersiniz nasil böyle hatalar yapiyorsunuz anlam veremiyorum

Hadi onuda gectim bugün sana daha aranizda resmi birsey yokken böyle yapan yarin birgün ne yapar düsünmek dahi istemiyorum....

Allah kimseyi sasirtmasin hakkinda en hayirlisini versin insallah.... her ne yasanmissa yasanmis ben yerinde olsam iyi düsünürdüm ne yapicam diye...

valla söylıcek söz bırakmadın
ozaman madem o küfür edıyor, sende et
anlaşıp gıdın, sürdürün bu sevıyesız ılışkıyı
canı küfür etmek ıstıyorda, sende yaptın bahanesının arkasına saklanıyor

hem lütfen sırf cınsel anlamda bırşeyler yaşadınız dıye
senı ezmesıne, küfür etmesın ızın verme,
ne bıçım ış anlamadım gıttı

Tek yolu onunla konuşman... Bu durumdan rahatsız olduğunu söyle... Ha olmadı. Ayrıl gitsin... Bunu kolay kolay söyleyebiliyorum çünkü yerinde olsam 2 dakika katlanmazdım. Küfür edene tahammülüm yoktur! Üstelik kullandığı küfürler çok ağır.

Seni gerçekten sevse bu şekilde ağır küfürler edemez mümkünatı yok

Diğer mesajları şimdi okudum. Demek ki o da bu mecburiyetinizi biliyor. Bu yüzden dolayı ağzına geleni söyleyebiliyor. İlişki de saygı olmadığı sürece zaten o ilişkinin ömrü uzun olmaz. Yani bu gidişle zaten ayrılacaksınız. Gerçi seviyorum da diyorsunuz ama... Neyse işte...

saygının olmadığı yerde sevgi olamaz...bu nasıl bir ilişki böyle ?şimdi böyleyse ilerisini düşünemiyorum malesef

bu iliskide bir hayir göremiyorum ben, öteki konunuda okudum az önce... ikinizde yollarinizi ayirmalisiniz....

etme bulma dunyasi...

Gozunde kufredebilecegi bi insan olduktan sonra o imaji degistirmeniz cok zor. Kolay gelsin

aynen öyle yapıyor.. ve bende inan anlamıyorum böyle küfredip arkasından bişey yok gibi mesaj atıyo benim tavır yapmamı bıle anlamıyor.. zaten bitti artık ilişki.. sevmiyorum artık zorla mı dedi.. bitti herşey.. bende bittim yıkıldım ama sevmiyosa zorla olmuyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…