önceden ben ona kızınca küfrediyodum baktım bu tuhaf bi hal aldı ben kestim küfürleri yakıştıramadım kendime şimdi o bana neler diyo orspsn,lan kahpe,kaltk.. neler neler( çok kötü oluyorum artık onca yaşanmış ilişkimiz var.. hem öncesi ben ettiğim için şimdi ona tam anlamıyla rest çekemiorum nolur yardım
Saygı yok ilişkinizde tatlım ve saygı yoksa ilişkide yok olmaya mahkumdur(
ilk başta siz alıştırmışşınız küfüre bence hiç hoş değil ne size ne arkadaşınıza yakışmamış.kullanılan kelimeler küçültüçü kelimeler bence. kendisine saygısı olan insan ne kendisi küfür eder ne kendisine küfür ettirir.sözüm meclisten dışarı ama bana babamın oğlu bile küfür edemez müsade etmem.başta kendime olan saygım aşağılanmış olur kabul edilemez bişey bu benim için.sizin ilişki kalıcı değil bu gidişle saygı yok çünki.
çok sevıyesız bı ılışkı
ne demek o... ka....
sızı hala onunla beraber olmaya tutan ne? Daha fazla küfür duymak değıl demı
hayır işte anlamadıgınız şey biz cinsellik olarak bişeyler yaşadık tam anlamıyla olmasada yaşadık ve ayrılamıyorum bu yüzden,seviyorum da tabi ama bu laflar ağrıma gidiyo..
Nıye ayrılamıyorsunuz???
Madem ayrılamam düşüncesı var nıye yaptınız?
Herşeyıne eyvallah demek zorunda değılsınız unutmayın
ayrılmak istemiyorum yani sonuçta ilk başlarda da ben ona küfür ettim.. ama akıllandım şimdi ona diyorum bak söyleme kırılıyorum diye anlamıyor.. sen getirdin bu hale beni diyor.. çok zor durumdayım aslında..
önceden ben ona kızınca küfrediyodum baktım bu tuhaf bi hal aldı ben kestim küfürleri yakıştıramadım kendime şimdi o bana neler diyo orspsn,lan kahpe,kaltk.. neler neler( çok kötü oluyorum artık onca yaşanmış ilişkimiz var.. hem öncesi ben ettiğim için şimdi ona tam anlamıyla rest çekemiorum nolur yardım
hayır işte anlamadıgınız şey biz cinsellik olarak bişeyler yaşadık tam anlamıyla olmasada yaşadık ve ayrılamıyorum bu yüzden,seviyorum da tabi ama bu laflar ağrıma gidiyo..
Diğer mesajları şimdi okudum. Demek ki o da bu mecburiyetinizi biliyor. Bu yüzden dolayı ağzına geleni söyleyebiliyor. İlişki de saygı olmadığı sürece zaten o ilişkinin ömrü uzun olmaz. Yani bu gidişle zaten ayrılacaksınız. Gerçi seviyorum da diyorsunuz ama... Neyse işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?