Güvenip güvenmemesi konu sahibinin tercihi ne demek kendinize kufrettirmissiniz. İstediği yere gitmekte özgür kadın sevgilisi sadece gitmemesini rica edebilir gerisi onu ilgilendirmez.Çok özür dilerek söylüyorum ama adam bal gibi de haklı. Kendinize küfrettirmişsiniz adeta.. Netten bulduğunuz bir yere ne derecede güvenebilirsiniz. Ay lütfen aklınızı başınıza toplayın.
Konu sahibi arkadaşlar ile tatile çıkacağız sevgilim istemedi küfretti yazsaydı bu konu konu sahibine ayrıl ondan sana ne hakla karışıyor nidaları ile dolardı.insanlar haketmissin kotu soz duymaya demisler...ne olursa olsun oyle konusmamali..boyle eger guvenilir saygin ve huzur veren yerlerse niye gitmeyesiniz..sizin dini inancinizi yasamaya kimsenin kisitlamaya hakki yok esiniz bile olsa..ozgurluk ozgurluk diyenler simdi niye dar dusunuyorsunuz.
bu arada sadece internetten bulup gitmenizi iyice arastirmadan gidecem de gidecem diye tutturmaniz da yanlis tutum..
dimi arkadasimKonu sahibi arkadaşlar ile tatile çıkacağız sevgilim istemedi küfretti yazsaydı bu konu konu sahibine ayrıl ondan sana ne hakla karışıyor nidaları ile dolardı.
Özgürlük kavramını çok yanlış anlamış olabilirsiniz. Soruyu dikkatlice okudum ve ona göre cevabımı yazdım. Kendisine açık ve net küfrettirmiş bu aşikar. Küfür etmesi hiç hoş değil özellikle o cümle. Adam diyor ki, araştırayım, soruşturayım, edeyim. Yok oralı bile olmuyor "Gideceğim de gideceğim." naraları atıyor. Ben burada küfürü değil, adamı haklı buldum.Güvenip güvenmemesi konu sahibinin tercihi ne demek kendinize kufrettirmissiniz. İstediği yere gitmekte özgür kadın sevgilisi sadece gitmemesini rica edebilir gerisi onu ilgilendirmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?