• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Bana Ne Yapti

dreams_97

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
56
11
3
28
Yaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim

Çok kopuk anlatmışsınız. Ama sadakatsizlik muhabbeti geçmiş aranuzda. E siz o da sadık kalmadı diyosunuz. Adam size mesafe koymuş ayrılmışsınız nerdeyse halbuki sizin de aynısını yapmanız gerekirdi. Enteresan..

Bence bir erkeği bu kadar hayatının merkezine koyma biri gider biri gelir hep ilk acıyla öyle hissedersin ama geçer şuanda bunu yapan evlenince daha çok başına kalkar seni aldatsa sebep bile onu gösterir ve sana öyle diyen bi insanı neden arıyorsunki ozman dahada soğur bnce ezik görür seni bence kendini ağırdan sat

Yaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim
İnstadan yeni birini bulabilirsin.

Madem onun sevgisiydi ayakta tutan güzel arkadaşım , ne diye başkasına ilgi duydun yönelip konuştun...
Birde kesin o da konuştu ama ispatlayamadım diyosun . Başından beri problemli görünüyor mesele. Yakalanmayıp devam etseydiniz heriey yolunda ilerlemiş mi olacaktı?
Boşver bnce artık , kafanı dağıt başka şeylerle ilgilen...olan olmuş.

Niye seni ayakta tutan onun sevgisiymis?
Kac yasindasin sen?
2 gunde nasil baglaniyorsunuz boyle.?

Adam mi cocuk mu neyse istemiyor seni.

Okuyorsan derslerine bak.
Calisiyorsan isine bak.

Yaşamak için ona ihtiyacın yok o senin aşın ekmeğin suyun değil. Bu kadar saygısız bir insanla zaten ömür geçmez.

Bu adam ne zaman sevgilin oldu. Ne zaman ayrildiniz?! Iliskinizin cogunu sosyal medyadan mi yürütüyorsunuz artik? Ben anlamiyorum,bu nasil sevgi? Dogru dürüst iliskiler kurun. Bu adamda sizi istemiyor. Kabullenmen lazim

Kaç yasindasin ?? Sen şimdi ilgilenmiyor diye istiyorsun. Eğer isteseydin gerçekten aşık olsaydın başkalarına bakmazdin

Konu başlığını görünce
Eyvah dedim.
Herhalde kız sevgilisiyle içti içti gerisini hatırlamıyor.

Aklıma gelene bak bi de konuna bak konu sahibi.
Fazla üzülme yani.
Zaten kabahatin çoğu sendeymiş.

Back
X