• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Bana Ne Yapti

Evet bende iyle düşünüyorum zaten beni sevmediğini biliyorum ilişki hep uzaktan yurutuldu haliyle beni gormedi benim başta profil fotom yoktu sonraları aşırı güzel olan bi arkadaşımla foto koydum o arkadaşımı ben sanmıştı benden foto felan da istemiyordu ben dış görünüşe önem vermem seni karakterinle sevdim diyordu sonra iste yanlış kisiyi ben sandığını anladım sevgili olunca oldu bu duzelttim ben buyum dedim hep bana o arkadaşın çok güzel diyor hayal kırıklığına uğradığını da anladım geçen gün ona söyledim sen beni değil onu begendin beni sevmiyorsun dedim ben bunu kanıtlamak için ugrasamam dedi

bence sızı begenmıyor. bosverın arkadasınıza bıle goz koymus kısıden bır cacık olmaz

Herşeyi geçtim bir kez görüşüp nasıl bu kadar aşık oldunuz?
Kucuk yaslarda oluyor bana da olmuştu. Tamamen sevme sevilme ihtiyacı, kendini kandırma. Ben çok utangaç bir kızdım birinden hoslaninca nedense kaciyordum. Pek arkadasim da yoktu.Gercek hayatta düzgün ilişkileri olanlar şansla bu kadar baglanmazlar.

Kucuk yaslarda oluyor bana da olmuştu. Tamamen sevme sevilme ihtiyacı, kendini kandırma. Ben çok utangaç bir kızdım birinden hoslaninca nedense kaciyordum. Pek arkadasim da yoktu.Gercek hayatta düzgün ilişkileri olanlar şansla bu kadar baglanmazlar.

Anladım.
Gerçekle yüzleşmesi lazım aslında.
Kendi hayallerinde oluşturduğu birine aşık.
Adamın yüz yüze belki hareketlerinden iğrenir.

Anladım.
Gerçekle yüzleşmesi lazım aslında.
Kendi hayallerinde oluşturduğu birine aşık.
Adamın yüz yüze belki hareketlerinden iğrenir.
Çok haklısınız aslında olay tamamen su zor zamanımda tanıştık bana yardımcı oluyordu hiç Kimsem yokken o benim herşeyim oldu yanlizligim gitti ama bazı huyları hiç hoşuma gitmiyor çok patavatsiz karşı çıkınca da sen sakadan anlamiyorsun diyor

Canım birincisi hayatının merkezine kendini koy.
Söylemesi kolay biliyorum ama seni değiştirmeye çalışan adam sevmiyordur.
Sen kendine değer ver ki karsındaki de versin.
Bu öneriyi artık uygulamanın vakti gelfi çünkü o dahil ailem dahi kimse bana değer vermiyor o da sevmiyor zaten dış gorunusumden dolayı bunu hissediyorum seven insan arar sorar hiç aramıyor sormuyor

Bazı üyeler merak etme ayrilinca bulursun yeni birisini instadan demiş kız burda derdini anlatıyor siz onu salak saçma yerden vurmaya calisiyorsunuz koskoca kadinlar yazik !
Kız ayrıldığı donemde konuşmuş ilişkisinin kesin bittiğini düşündüğü icin demek ki adam kesin bittiğine dair sözler sarfetmis kız bariscaklarini dusunmemis yapmış bir hata siz ama seviyorsan konusmucaktin bla bla çok bilmiş tavirlar.
Kız kafa dagitmak üzüntüsünü hafifletmek zaman geçirmek istemiş bunu yaparken de bariscaklarini hic düşünmemiş.
Bacım sende madem baristin tekrar konuşmaları sevgiline niye okuttun?

Zaten şuan sevgili değilsiniz bitmiş.
İşin işine başkaları girdiği an biter. İlişki 2 kişiliktir

97 liysen 16 yasindasin
Bu hayattan ne gordunki beni ayakta tutan onun sevgisi diyorsun
Sosyalde tanistigin biriyle ne paylastinki cok asiksin
Gidenlere bu kadar bel baglamayin
Seviyorsada kiymetsiz oluyorsunuz
Sogukmu duruyor hadi gule gule diyeceksin
97liyse 21 yaşında ne 16sı :)

Bu öneriyi artık uygulamanın vakti gelfi çünkü o dahil ailem dahi kimse bana değer vermiyor o da sevmiyor zaten dış gorunusumden dolayı bunu hissediyorum seven insan arar sorar hiç aramıyor sormuyor

Sende sevme değer verme ona.
İnan bana aşk sevgi bu değil.
Gerçek aşkı bulunca ne dediğimi anlayacaksın.
Şimdi bu sürüngenden kurtul.
Hatta yerinde olsam ararsa acmam mesajlarına cevap bile vermem.
Senden ayrılıyorum bile deme o adam kılıklıya.

İki yılda sadece bir kere görüştüğünüz kişi sevgiliniz olmaz ki.
Sanırım yalnız olduğunuz için fazla büyüttünüz onu gözünüz de.
Kim bilir kaç kişi girmiştir iki yılda onun hayatına
Boş verin, gençsiniz de . Kendinize meşgaleler bulun, sınava hazırlanın. Kendinize değer verin.

Yaklaşık iki yıl önce wp grubunda tanıştık zamanla ondan hoslandim ve ona söyledim o da boş olmadığını söyledi bir defa reelde buluştuk .Son bir aydır benimle konuşmuyor arıyorum ya kapatıyor ya da başka bahane buluyor usteletince aramasan arama senin kaprislerini crkemem diyor .Bunların sebebi ise ayrılık döneminde instagramdan bi başkasıyla konuşmam sen sadakataizsin diyor ama o da başka kızlara baktı eminim konuştu da ben ona ispat edemedim konuyu da buyutmezdim.Büyük ihtimalle beni bırakacak çünkü hiç aramıyor sormuyor ben arayinca zorla konuşup kapatıyor canım çok yanıyor beni ayakta tutan onun sevgisi idi şimdi ben ne yapacagim
2 senede bir kere görüstügün kisiyi nasil seveniliyorsun..

Şimdi ki gençlere akıl sır ermiyor..
Gençliğinin en güzel zamanında nedir bu oydu beni ayakta tutan,onsuz ne yaparım halleri Allah aşkına??
Suan senin geleceğini düşünmen,gezip tozman,bugünleri zevkle yaşaman lazım..
Nasıl sana değer vermeyen bir erkek için böyle şeyler düşünüp,kendine yakıştirirsin bu halleri??
Silkelenip kendine gelmen dileğiyle..
Not:Hayatında kimseye sana verdiği değerden fazlasını verme..

1- Hayatinizin merkezine neden onu koyuyorsun ki.
2- Ayrilinca olunmuyor aaksine boyle tiplerden ayrilinca gucleniyorsun.
3- sana deger vermeyen birine baglanman ne kadar saglikli ?
4- simdi ne yapacagim diye bisey yok toparlanip onune bakacaksin.

İki yılda sadece bir kere görüştüğünüz kişi sevgiliniz olmaz ki.
Sanırım yalnız olduğunuz için fazla büyüttünüz onu gözünüz de.
Kim bilir kaç kişi girmiştir iki yılda onun hayatına
Boş verin, gençsiniz de . Kendinize meşgaleler bulun, sınava hazırlanın. Kendinize değer verin.
Evet yanlız olduğum için onu gözümde buyutuum değer verdim .bence aşk ona göre dokunmak hep diyorfu aynı şehirde değiliz niye sevgili olduk seni görmeye geldim sadece tokalastik felan sınava tekrar hazırlanıyorum zaten

Bazı üyeler merak etme ayrilinca bulursun yeni birisini instadan demiş kız burda derdini anlatıyor siz onu salak saçma yerden vurmaya calisiyorsunuz koskoca kadinlar yazik !
Kız ayrıldığı donemde konuşmuş ilişkisinin kesin bittiğini düşündüğü icin demek ki adam kesin bittiğine dair sözler sarfetmis kız bariscaklarini dusunmemis yapmış bir hata siz ama seviyorsan konusmucaktin bla bla çok bilmiş tavirlar.
Kız kafa dagitmak üzüntüsünü hafifletmek zaman geçirmek istemiş bunu yaparken de bariscaklarini hic düşünmemiş.
Bacım sende madem baristin tekrar konuşmaları sevgiline niye okuttun?
Abla aynen yazdığın gibi herşey tekrar okutmam su ben kafam değilsin diye konuştum sonra dayanamadım yarıda kestim engelledim o bana baya yükseldi bende al oku dedim ben devamını getiremedim diye

Back
X