• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim Bana Ne Yapti

Bazı üyeler merak etme ayrilinca bulursun yeni birisini instadan demiş kız burda derdini anlatıyor siz onu salak saçma yerden vurmaya calisiyorsunuz koskoca kadinlar yazik !
Kız ayrıldığı donemde konuşmuş ilişkisinin kesin bittiğini düşündüğü icin demek ki adam kesin bittiğine dair sözler sarfetmis kız bariscaklarini dusunmemis yapmış bir hata siz ama seviyorsan konusmucaktin bla bla çok bilmiş tavirlar.
Kız kafa dagitmak üzüntüsünü hafifletmek zaman geçirmek istemiş bunu yaparken de bariscaklarini hic düşünmemiş.
Bacım sende madem baristin tekrar konuşmaları sevgiline niye okuttun?
Abla aynen yazdığın gibi herşey tekrar okutmam su ben kafam değilsin diye konuştum sonra dayanamadım yarıda kestim engelledim o bana baya yükseldi bende al oku dedim ben devamını getiremedim diye

Şimdi ki gençlere akıl sır ermiyor..
Gençliğinin en güzel zamanında nedir bu oydu beni ayakta tutan,onsuz ne yaparım halleri Allah aşkına??
Suan senin geleceğini düşünmen,gezip tozman,bugünleri zevkle yaşaman lazım..
Nasıl sana değer vermeyen bir erkek için böyle şeyler düşünüp,kendine yakıştirirsin bu halleri??
Silkelenip kendine gelmen dileğiyle..
Not:Hayatında kimseye sana verdiği değerden fazlasını verme..
Bende buna yanıyorum zaten yaş oldu 21 taşıtların gezip taşarken ben ve ailemin kötü durumuna üzülüyorum annem babam başlanacak hem de üniversite bıraktım yeniden hazırlanıyorum hiç arkadaşım cevrem de yok tüm gün evde oturuyorum boş bos hayatımı kökten değiştirmek istiyorum ama para olmayınca olmuyor çünkü hem bedenen hem ruhen değişmek istiyorum vakti geldi

Canım ne durumdasın merak ettim seni.
Merak için teşekkürler mesaj atıp aramıyorum duygusal şarkı dinleyince kötü oluyorum ama kararlıyım ona donmicem onun da döneceği yok zaten bazen asiri kötü oluyorum hasta da olduğum için fenalasacak gibi yani aileme de anlatıp açıklayamam bu durumu asla

Bende buna yanıyorum zaten yaş oldu 21 taşıtların gezip taşarken ben ve ailemin kötü durumuna üzülüyorum annem babam başlanacak hem de üniversite bıraktım yeniden hazırlanıyorum hiç arkadaşım cevrem de yok tüm gün evde oturuyorum boş bos hayatımı kökten değiştirmek istiyorum ama para olmayınca olmuyor çünkü hem bedenen hem ruhen değişmek istiyorum vakti geldi
Emin ol insanın dünyaya ne açıdan baktığı
Hayata bakış açını değiştirerek başla o zaman işe..
Hepimiz az ya da çok bir imtihanın içindeyiz,herkesin zor günleri,geçmez dediği saatleri var malesef..
Ama geçmeyen ne acı var,ne gün,ne saat..
Anne babası ayrılan tek sen değilsin,son kişi de sen olmayacaksın..
Tek aşk acısı çeken de sen değilsin..
Herşey olur hayatta,kötü duygular olmasa iyiler de anlamını yitirir..
Hayata neresinden bakarsan oradan görürsün,sen boşu değil doluyu gör lütfen..

Back
X