Sevgilim bana özentisin dedi 🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
fazla mı dikkate almaya başladınız acaba o hesapları yada dikkate alıp yapmaya..

Hanımlar sevgilim instagram hikayelerimin özentice olduğunu söyledi.
Fenomen kadınları biliyorsunuz onlara özeniyormuşum...Resmen özentisin dedi
Çok sinirlerim bozuldu çok da kalbimi kırdı böyle demesi ne diyeceğimi bilmiyorum 🙄
Yanlışın var onlar bana özeniyor der geçerim.. Paylaşmaya değer gördüğünüz beğendiğiniz şeyleri eleştirmek kimsenin haddi değil beğenmiyorsa takip etmeyebilir 😇

Instagram biraz da hayali bir dünya ordaki influcerların çogu bir cok seyi reklam icin paylasıyor. Eger bunun ayrımindaysanız canınızın istedigi seyi zaten paylaşırsıniz. Güzel anilarınızı istediginiz sekilde paylasabilirsiniz. Bu bir ozentilik değil

Asıl sinirimi bozan da kadının kadına düşman olması....
İyi ki bir laf duymuşsunuz 🤗 aldığı cevap işine gelmeyen yazıyor bunu.

Sevgiliniz hakli olabilir belkide etkisinde kalıyorsunuz yok hayır kalmadığınizi düşünüyorsanız çokta dert edilecek birşey yok, sevgili hemcinsim.

Derken? Özentilik yaptığımı düşünmüyorum hemcinsinize karşı ne bu nefret ne bu öfke ???

bir şey dememiş ki konuyu anlamaya çalışmış. Mesela bize de gösterin paylaşımlarınızı biz de ona göre yorum yapalım. Bence ilişkide bu tarz rahatsız olduğumuz şeyleri söyleyebilmeliyiz.

İyi ki bir laf duymuşsunuz 🤗 aldığı cevap işine gelmeyen yazıyor bunu.

Sevgiliniz hakli olabilir belkide etkisinde kalıyorsunuz yok hayır kalmadığınizi düşünüyorsanız çokta dert edilecek birşey yok, sevgili hemcinsim.
farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.

farkında değilsiniz ama ben sinirimi bozduğu için gelmişim danışmışım gelip de dikkate alıp almadığımı sorsun diye değil demek ki dikkate almıyorum ki soruyorum.
Ama işte konuya sadece sizin istediğiniz cevaplar gelmeyebilir değil mi?
Düzgünce sorulan bir soruyu kadın düşmanlığına getirmeniz irrite edici fazlasıyla. Neyse.

Asıl sinirimi bozan da kadının kadına düşman olması....
Yaf ne alaka? Kadın seni yerin dibine mi soktu ne yaptı düşman belledin hemen
Bi kere sosyal medyada zaten özentilik var bunu inkar etmemekle başla ok? Cok az kişi kendinden birşey katabiliyor orda
Eğer kendini farklı görüyorsan yemişim sevgiliyi devam et geç...

Kimin haklı olduğunu anlamaya çalışıyoruz diyelim.
Belki senin kendinde farketmediğin düzeltmen gereken şeyler vardır.

Muayyen gününüzdesiniz herhalde. Gelene geçene çatıyorsunuz. Bir sakin olun. İçeriğin ne olduğunu bilmeden kimse size burada haklı ya da haksızsınız diyemez, yorum yapamaz.

Objektif bak kendine... Belki de öylesin ama farkedemiyorsundur. Bizim sulalenin gelinleri de yediğini, giydiğini, evine aldığı her incigi cincigi, paylaşıyor. Korkarım yakında nasıl s.çtiklarinida paylaşacaklar.

Tabi onlar bile bile yapıyor. Hepsi birbiriyle yarışıyor. Nispet pesindeler.

Biz de kuzenlerle gülüyoruz hallerine😬😬

Benim çevremde 1-2 öyle tanıdığım oldu ve bastı beni her yerden sildim.

Yani anlatmak istediğim kendisini olduğundan yükseklerde gösterme çabası her haltı instaya atmalar ve özellikle marka takıldığını göstermeye çalışan kişiler gibi.

Bilmiyorum öyle misiniz ama öyleyseniz inanın dışardan hoş gözükmüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X