• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim bana seni beğenmedim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Durubeyazx

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2023
169
67
18
28
6 aydır konuştuğum çocuk bana telefonda ilk başta seni beğenmemistim ama sevdikçe artık gözüme güzel geliyorsun dedi. Açıkçası ben çok sinirlendim ve soğudum bir anda. Siz olsanız ne yapardınız

6 aydır konuştuğum çocuk bana telefonda ilk başta seni beğenmemistim ama sevdikçe artık gözüme güzel geliyorsun dedi. Açıkçası ben çok sinirlendim ve soğudum bir anda. Siz olsanız ne yapardınız

Daha önceki konunuzda bahsettiğiniz 23 yaşındaki mükemmel çocuk mu bu ?

Bunda ne var ki gönül sevdi güzel odur.

Mesela ben güzel bir kadin değilim ama bulunduğum ortamda sevilirim kanı şirin derler var mıdır sizde o laf bilmiyorum.

Bazı kadinlar çok güzel olduklarını bilir ve cirkinlikle alakalı en ufak bir şeye katlanamaz eğer sizde çok güzelseniz ve farkındaysanız bu laf ağır gelmiştir.

Bir de eğer daha şimdiden lafları can sikiyorsa hiç uğraşmayın biri gider biri gelir kimse için üzülmeye değmez

Bunda ne var ki gönül sevdi güzel odur.

Mesela ben güzel bir kadin değilim ama bulunduğum ortamda sevilirim kanı şirin derler var mıdır sizde o laf bilmiyorum.

Bazı kadinlar çok güzel olduklarını bilir ve cirkinlikle alakalı en ufak bir şeye katlanamaz eğer sizde çok güzelseniz ve farkındaysanız bu laf ağır gelmiştir.

Bir de eğer daha şimdiden lafları can sikiyorsa hiç uğraşmayın biri gider biri gelir kimse için üzülmeye değmez
Sevgi aşk bir yere kadar yarın bi gün evlenince vs beğenmediği yerlerim daha çok gözüme batar bence. Ve dediğiniz gibi sinir oldum hem bunu bana demesine hemde beğenmediysen niye konuştun yani

Genellikle bunu elde tutmak öz güven düşürmek için söylerler sen de aynı şekilde davran
Ben direk soğudum bi anda bitti içimde. Bide alakasız olacak ama burda birinin eski açtığı konuları nasıl görüyoruz acaba. Herkes önceden şu konuyu açmışsın diyorda nerden gördüklerini merak ettim 🤣🤣

Evet hazır konuyuda biliyorsunuz bi akılda verin. Sinirlenmekte haklı değil miyim

5 yıllık ilişkinizi bitirmiştiniz ancak diğer adam bekle beni geri geleceğim diyordu. Diğer adamla dürüstçe konuşup, artık hayatınızda ona yer vermek istemediğinizi, ilişkinizin tamamen bittiğini söylediniz mi ?

2 şubat konunuzda, 5 yıllık ilişkinizi 3 ay önce bitirdiğinizi söylemiştiniz. Şu an 22 şubattayız ve 23 yaşındaki sizin deyiminizle "mükemmel insanla" 6 aydır konuşuyormuşsunuz. Sizin verdiğiniz tarih ve zaman aralıklarına göre, 5 yıldır devam eden ilişkiniz sırasında bir başka erkekle görüşmeye başlamışsınız.

Sevgi aşk bir yere kadar yarın bi gün evlenince vs beğenmediği yerlerim daha çok gözüme batar bence. Ve dediğiniz gibi sinir oldum hem bunu bana demesine hemde beğenmediysen niye konuştun yani
O kişiye göre değişiyor ama tecrübe ettikçe anlıyorsunuz. İnsan sevince alışkanlığa dönünce gözüne batmıyor. Gözüne batması için üzmesi lazım huyunun kötü olup can sıkması lazım. Can sıkıldıkça dertler azsa bile buyur.

Boşverin sinir olduysanız atın gitsin başınızdan, biriyle dertleşecek kadar canınız sıkıldıysa ne gerek var ki 6 ay öncesine kadar hayatınızda olmayan biri için üzülmeye

5 yıllık ilişkinizi bitirmiştiniz ancak diğer adam bekle beni geri geleceğim diyordu. Diğer adamla dürüstçe konuşup, artık hayatınızda ona yer vermek istemediğinizi, ilişkinizin tamamen bittiğini söylediniz mi ?

2 şubat konunuzda, 5 yıllık ilişkinizi 3 ay önce bitirdiğinizi söylemiştiniz. Şu an 22 şubattayız ve 23 yaşındaki sizin deyiminizle "mükemmel insanla" 6 aydır konuşuyormuşsunuz. Sizin verdiğiniz tarih ve zaman aralıklarına göre, 5 yıldır devam eden ilişkiniz sırasında bir başka erkekle görüşmeye başlamışsı

2 şubat konunuzda, 5 yıllık ilişkinizi 3 ay önce bitirdiğinizi söylemiştiniz. Şu an 22 şubattayız ve 23 yaşındaki sizin deyiminizle "mükemmel insanla" 6 aydır konuşuyormuşsunuz. Sizin verdiğiniz tarih ve zaman aralıklarına göre, 5 yıldır devam eden ilişkiniz sırasında bir başka erkekle görüşmeye başlamışsınız.
Aynı zamanda 1 yıldır konuştuğum başka biri daha var

İyi niyetli söylemiş olabilir.Alinacagini dusunememistir.

Ya kadına sinir oldum onun için öyle bi yorum yaptım. Boş boş bilmeden etmeden konuşuyor 2 kişiyi birden idare ettiğim yok

2 şubat konunuzda, 3 ay önce 5 yıllık ilişkinizi bitirdiğinizi yazmıştınız. Aradan sadece 20 gün geçti.Bu çocukla 6 aydır konuşuyorsanız, bu ne anlama geliyor sizce ? Bu kadar basit bir matematik hesabı için,matematik dehası olmaya gerek olmadığını sanıyorum.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X