Sevgilim başka kız için kavga etmiş !

sevgilinize aferin yapılması gerekeni yapmış.şöyle düşünün yolun ortasında kızın birisine tecavüz edilse kimse birşey yapmadan geçmelimi yok tanımıyorum boşvrmi demeli bu tacizde tecavüzle aynı bence sapık aynı sapıktır.insanlık yapmış duyarlı biri tebrikler helal olsun aferin kısknma(birde neyi kıskanıyorsun tacize uğrayanı mı ) gurur duy
birde yanlış yapmışsınız bende bir ekek için kavga etsem falan diyerek bunlar erkeklere söylenecek en son sözlerden biri iyi kavga çıkarıp olayı büyütmemiş dikkatli olun.

doğru tabi madur durumda olan birine el uzatmak gerekli aslında , ama ben genelde hep , ben olsam napardın diye girerim olaylara ve oda öyle düşününce anlıyor genelde yoksa benim lafım olmasa empati kuramaz çoğu zaman ama dediğim gibi ben kendimi örnek vererek açııkladığım zaman anlayabiliyor bazı şeyleri o yüzden 4 senedir ben örnek vere vere gidiyoruz :)

sorun yoksa Allah mutluluğunuzu daim etsin

Bencede doğru olanı yapmış, bu zamanda böyle birini bulduğun için ve davranışından dolayı mutlu olmalısın bence...

Ben olsaydım napardın yaklaşımı iyidir karşı tarafındakini düşündürmek adına ama her konuda işlemez bu.Her konuda işlemeyen örneklerden biri de senin yaşadığın olay.Tacizci bi adamın kızlara yaptığı tacizle, tacizci bi kadının erkeğe yapacağı taciz aynı şey mi de ben olsam erkekle kavga etsem napardın diyosun. Çok yanlış düşünmüşsün. Bayanlar bu konuda daha korumasızdır ve bi bayan olarak senin bunu anlaman gerekirdi.Kaldı ki sevgilin çok çok yerinde ve çok doğru bi davranışta bulunmuş.Sevgiline böyle hayal kırıklığı yaşattığın için özür dilemelisin bence.

bence kızmak yerine tebrik etmelisiniz. Bu devirde böyle delikanlı erkekler kalmadı siz neye bozuluyorsunuz ki

özür dilememi gerektircek bişey kalmadı zaten canım kapandı konu , ayrıca bende kızın erkeği taciz ettiği durumu kast etmedim örnek verirken, sadece herhangi bir sebeple erkeği koruyan bir tartışmada olsam hoşuna gidip gitmiceğini sormuştum

Duyarlı bir vatandaşmış...
Sizin başınıza da gelebileceğini düşünmüş ve size söylemiş , kız için değil hemcinsinin yaptığı çirkin davranışa müdahale etmiş. Kızılacak birşey yok bence.

haklısın canım kız için yapsa bana söylemez ama bende fevri davranıp işte sinirlendim ilk anda mantılı düşünemiyorum maalesf , senin başına gelenede üzüldüm geçmiş olsn cnmmmm

Çok teşekkür ederim...

Erkek arkadaşınıza da ilk anda mantıklı düşünemediğinizi söylersiniz sizi anlıycağını umuyorum.
Farklı bir pencereden bakınca sizde o an kendinize göre haklısınız sonuçta... gönlünü alırsınız tatlıya bağlanır inşallah

geçmiş sayfalarda yazmıştım zaten canım çözdük olayı teşekkürler iyi dileklerin için :)

aloohhaa :):) sevgılını sıkı sıkı tut ! aman ayrılmayın.. Maşallah.. Çok şanslısın..Kıymetini bil..

Ya bunu görüpte ses çıkarmaması onunda böyle şeyler yapabilecek karekterde olduğunu gösterir
çok duyarlı bir şekilde tepki göstermiş.
Ben sokağın ortasında yaşlı bir adamdan sözlü iğrenç bir tacize uğradım bağırdım çağırdım
etrafımda adamlarda vardı ses çıkarmayışları beni erkeklerden okadar soğutmuştu ki sinirimden ağlamıştım
birtane delikanlı çıkıpta bişi demezmi diye...
Kıskanın ama içinizden tartışma konusu yapılcak mesele değil canım.

Herkes sevgiliniz kadar duyarlı olsa bu dünyadaki pisliklerin kökü kazınır. Tebrik etmek lazım kendisini. Ayrıca kıskanmanıza hiç gerek yok, tam tersi gurur duymalısınız, hiç tanımadığı insanları bile koruyor. Bu zamanda mumla arasanız zor bulursunuz böyle özellikte birini. Malum herkes bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın derdinde.

benım kocam olsa oda aynı seyı yaardı oda cok duyarlıdır böle seylere yanı ama kız acık sacıksa davet cıkartıyorsa kılını bıle kıpırdatmaz... ha ben gibi kapalı önüne bakan tedirginlik duydugunu hıssederse maruz kalan kızın o zaman o adamı pencereden tutup dısarı bile atar atsında madur duruma düşen bır bayan varsa o adamı pencereden atsın benım basıma gelse gercı ben kımseye bırakmam adamı parcalarım...

Kıskançlık yapmak yerine ne kadar onurlu bir sevgiliniz olduğunu düşünmelisiniz bence....

Gördüğü pisliğe sessiz kalmayan, aman bana dokunmayan bin yıl yaşasın mantığıyla yaşamayan ender insanlardan biri.

seyirci mi kalsaydı yaşanan pisliğe

tebrik etmen gerekirken anlamsız bir kıskançlık yapıyorsun

aynı şey senin başına gelse böyle düşün bir de ?
sevgilin kötü birşey yapmamış ki. doğru olanı yapmış. böyle duyarlı bir sevgilin var ne güzel.
sende kızsın anlaman gerekiyor bazı şeylerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…