Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

gulbelalidir

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
180
303
23
30
İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……

Sen de onu eleştir, bakalım hoşuna gidiyor mu.
Eminim vardır fiziksel olarak rahatsız olduğun bir tarafı.

Bende açık sözlülük ile patavatsızlığı karıştıranları sevmiyorum deseydin , herkes zayıf/balık etli sever sevmez bu saygı duyulması gereken konu ama kırıcı bir şekilde söylenmesi hiç doğru değil

O zaman seni sevmiyor

O sanki hangi dergi kapağından fırlamış acaba

Son düzenleme:
Evet bozulmakta haklısınız ama ben bir yerde doğru buluyorum böyle konuşmaları. Ben eski sevgilime derdim omuzlarin biraz geniş olsa daha iyi olur, biraz göbeğin çıktı bu ara vs. Diye. O da saçın bu renkte çok olmadı, kolların kalınlaştı derdi birlikte spor yapar fikir alışverişinde bulunurduk. Alinmazdim çünkü ben de biliyordum aldığım kilo kollarıma gidiyor çünkü. Siz memnunsaniz ve sizi değiştirmeye çalışıyorsa orası ayrı tabi.

İnsan gerçekten seviyorsa sizi her halinizle sever. Pijamalarla da kilolu veya zayıf halinizle de... Dahası insan evlilikte eşini her halde görecek hamileliği loğusalığı var hastalığı saglığı temizlik yaparken ki eski kıyafetleriyle ....bunlar bahane. Kendileride Brad Pitt sanki allahın uyuzları

Sizi zayıf sevmişse değişmeniz dikkatini çekmiştir üslup yanlış tabi ki seven insan çok hoş görür netice de tatlı dille söyleyebilirdi.
Abartı kg alıyorsanız durdurmakta fayda görmüş olabilir başta söyleyerek bilemedim yani.
Sevgisine eminlik, sizin görebileceğiniz bir durum. Ne desek boş.

Bencede ayrilmalisin seven insan her türlü yanında olur. Şimdiden böyleyse evlendikten sonra herseye laf eder patavatsız kendi çirkindir egosunu senin üstünden tatmin ediyordur terbiyesizlik yapmis

İlk sevgili olduğumuz zamanla şu an arasında 2 kilo fark var, kendisi ve ailesi zayıf yapılı bu yüzden beni gözünde büyütüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…