- 1 Eylül 2023
- 180
- 303
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Sen de onu eleştir, bakalım hoşuna gidiyor mu.İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Bende açık sözlülük ile patavatsızlığı karıştıranları sevmiyorum deseydin , herkes zayıf/balık etli sever sevmez bu saygı duyulması gereken konu ama kırıcı bir şekilde söylenmesi hiç doğru değilİyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Kesinlikle var. Hiçbir arkadaşım, ailem yanıma yakıştırmaz mesela ama o da beni yakıştırmayacak nerdeyseSen de onu eleştir, bakalım hoşuna gidiyor mu.
Eminim vardır fiziksel olarak rahatsız olduğun bir tarafı.
Göbeği önden gidenler dergisiO zaman seni sevmiyor
senin dötünü oranı buranı seviyor
O sanki hangi dergi kapağından fırlamış acaba
Bence sen de bunu onun yüzüne söyle, çünkü hakediyor.Kesinlikle var. Hiçbir arkadaşım, ailem yanıma yakıştırmaz mesela ama o da beni yakıştırmayacak nerdeyse
Işte bunu bize değil ona demelisinGöbeği önden gidenler dergisi
İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Işte bunu bize değil ona demelisin
Sende bu göbek mi bebek mi de
Çünkü açıksözlü değil boş boğazAyrılsın gitsin o zaman ne beğeniyorsa onu bulsunzorla değil ya, insan neden gelip sevgilisine seni beğenmiyorum der
İlk sevgili olduğumuz zamanla şu an arasında 2 kilo fark var, kendisi ve ailesi zayıf yapılı bu yüzden beni gözünde büyütüyor olabilirSizi zayıf sevmişse değişmeniz dikkatini çekmiştir üslup yanlış tabi ki seven insan çok hoş görür netice de tatlı dille söyleyebilirdi.
Abartı kg alıyorsanız durdurmakta fayda görmüş olabilir başta söyleyerek bilemedim yani.
Sevgisine eminliği sizin görebileceğiniz bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?