- 3 Nisan 2023
- 2.379
- 4.725
- 63
- 25
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
İlk sevgili olduğumuz zamanla şu an arasında 2 kilo fark var, kendisi ve ailesi zayıf yapılı bu yüzden beni gözünde büyütüyor olabilir
Ama ben böyle mutluyumAslında bazı eleştiriler faydalı olabiliyo esim 5 senedir zayifken daha güzel saglikliydn diye diye beni bekarlık kiloma döndürdü sağolsun hırs yaptım yoksa saldım çayıra yemeye devam ediyodum
Buna katılmıyorum açıkçası ya. Verdiğiniz örnekler çok uç hamilelik, lohusalık vs. Onlar apayrı istisna.İnsan gerçekten seviyorsa sizi her halinizle sever. Pijamalarla da kilolu veya zayıf halinizle de... Dahası insan evlilikte eşini her halde görecek hamileliği loğusalığı var hastalığı saglığı temizlik yaparken ki eski kıyafetleriyle ....bunlar bahane. Kendileride Brad Pitt sanki allahın uyuzları
Ama gerçekten kiloluk ve yağlanma iyi bir şey değil ileride çok sıkıntısını çekebilirsin hele ki hamilelik ve doğumdan sonra kilolar yapışıyor kilo almanı istiyorum dese kızabilirdim ama zayıflamak kendi sağlığın içinde önemliAma ben böyle mutluyum
Zayıf yapılı deme sen de ona tıfıl deİlk sevgili olduğumuz zamanla şu an arasında 2 kilo fark var, kendisi ve ailesi zayıf yapılı bu yüzden beni gözünde büyütüyor olabilir
Vücudunuz gevşek ise balık etli görünüyor olabilirsiniz60 kiloyum kızlar boy 1.64 balık etlilik anlayışımız bu, bu arada
Boyunuz uzun değil, kilonuz da az değil. Bana göre de balık etli olabilirsiniz60 kiloyum kızlar boy 1.64 balık etlilik anlayışımız bu, bu arada
Evet bu bir balık et kilosu. Bazı hatunlarda çok güzel duruyor ama.60 kiloyum kızlar boy 1.64 balık etlilik anlayışımız bu, bu arada
Zayıf yapılı deme sen de ona tıfıl dedi
Başka çare bırakmadıZayıf yapılı deme sen de ona tıfıl de
Kimi arkadaşlar çok çok kiloluyum sanmış ondan yazdımEvet bu bir balık et kilosu. Bazı hatunlarda çok güzel duruyor ama.
Balık et kilosu için en az 66 67 görmesi lazım.Evet bu bir balık et kilosu. Bazı hatunlarda çok güzel duruyor ama.
Evet sanırım alt bölgeye toplandığı için rahatsız oluyorBoyunuz uzun değil, kilonuz da az değil. Bana göre de balık etli olabilirsinizkilonuzun nereye toplandığı da önemli tabi. Siz basenlerim genişliyor demişsiniz, belki de orantılı kilo almadığıniz için gözüne batmaya başladı.
Çok kilonuz yok ama sporsuz bir vücut gevşek oluyor yağın toplandığı yer balık et görüntüsü oluşturuyorKimi arkadaşlar çok çok kiloluyum sanmış ondan yazdım
Vücut kitle indeksi balık et bence ya. Ama diri bir vücutsa çok güzel görünebilir.Balık et kilosu için en az 66 67 görmesi lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?