Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Of Allahım of aşkk neden bu kadar krocasın

Böyle tipler takıntılı oluyorlar. Daha sevgililik döneminde alınan iki kiloya patavatsızca laf ediyorsa bunun devamı gelir. Petek dinçöz can tanrıyardan ayrılırken demiştiki adam meğerse beni evde bile sahne kıyafetlerimle gezdiğimi zannediyormuş ben kışlık ev botlarımı ve pijamalarımı giyince sinirleniyordu diye.

Olduğun gibi sevsin bak her zaman ne beğeniyorsa zıttı bulurlar sonra

Doğru boy 165 -175 arası kadınlar 60 - 75 kg arası balık etlidir.
Hiç olduğu gibi sevemem eşim göbek yaptı geçen takım elbise giydi ceketi çıkardı göbek pırtliyor eve dönünce dedim hiç hoşuma gitmedi göbeğini denk al

Burda geçen bir konuda erkek arkadaşım kilo aldı nasıl söylemeliyim isimli konuya kırk tane şöyle söyle böyle söyle diyen oldu. Ama şimdi karşı taraf söylemiş diye kınanıyor, garip.

Konu sahibi kilo yorumu insanın canını acıtan bir şey evet ama eğer haklılık payı varsa sağlığın için dikkat edebilirsin.

Açık sözlülük böyle bir şey değil, patavatsız bey deseydiniz.

Evet çok fazla eleştiri yapıyo sadece bana değil tüm çevresine. Bu huyunu törpülemesi gerektiğini söyledim daha önce de ona

Kilo vb konularda teşvik edici konuşmaların daha doğru olduğunu düşünüyorum. "Ben böyle beğenmiyorum." minvalindeki söylemleri sevmiyorum, bana inanılmaz itici geliyor -bunu söyleyen erkeklerin de çoğunun fiziki anlamda iyi olmadığını düşünürsek bir de- Üslup bence önemli. Kaldı ki 2 kilodan bahsediyorsunuz..

Yorum yapabilir tamam ama daha önce de ben halimden memnunum dememe rağmen bu şekilde apaçık konuşmasına bozuldum yoksa eleştiriye yoruma açık biriyimdir

Hiç olduğu gibi sevemem eşim göbek yaptı geçen takım elbise giydi ceketi çıkardı göbek pırtliyor eve dönünce dedim hiç hoşuma gitmedi göbeğini denk al

abartı kilosu yok kızın adam anormal 2 kg almış sevgili olduklarından beri sanki 20 kg almış gibi davranıyor nilocum 2 kg ayrıca vücutta çok belli olmaz bile. En az 5 ve üstü alacaksın ki dişe geçen bir hee kilo almışsın dersin dikkatini çeker.

Evet 2 3 kilo fazlası var ama sanırım çevresinde adam hep S beden gördü ki hatun balık etli geldi gözüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…