- 23 Ocak 2016
- 34.607
- 50.568
- 598
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Sendebalık etli oldun farkında mısın” dedi
Of Allahım of aşkk neden bu kadar krocasınYani uyarabilir de , aman aman bi kilo değil ben balıketli sevmem diye kırıcı konuşmayı gerektirecek kadar. Daha fazla alma böyle iyisin falan diyebilirdi belki durdurma amaçlı. Siz de tehlike çanları çalıyor diye düşünüp bir iki kilo verip kendinizi daha iyi hissederdiniz enazından. Amaan ne bilim işte
Balık et kilosu için en az 66 67 görmesi lazım.
Böyle tipler takıntılı oluyorlar. Daha sevgililik döneminde alınan iki kiloya patavatsızca laf ediyorsa bunun devamı gelir. Petek dinçöz can tanrıyardan ayrılırken demiştiki adam meğerse beni evde bile sahne kıyafetlerimle gezdiğimi zannediyormuş ben kışlık ev botlarımı ve pijamalarımı giyince sinirleniyordu diye.Buna katılmıyorum açıkçası ya. Verdiğiniz örnekler çok uç hamilelik, lohusalık vs. Onlar apayrı istisna.
Adamin hanzoluguna yorum yapmayacağım ve adam gibi bir dille bunu söylemiş olsaydı sıkıntı yoktu. Zira kimse kimseyi her haliyle sevmek zorunda değil.
Diyemedim diyemediiiimSendeoldun farkinda misin diyemedin mi yani
nasıl balık et kız bu balıksa et nerde et buysa balık nerde bildiğin zayıfEvet bu bir balık et kilosu. Bazı hatunlarda çok güzel duruyor ama.
Amaan boşver beOf Allahım of aşkk neden bu kadar krocasın
Hiç olduğu gibi sevemem eşim göbek yaptı geçen takım elbise giydi ceketi çıkardı göbek pırtliyor eve dönünce dedim hiç hoşuma gitmedi göbeğini denk alOlduğun gibi sevsin bak her zaman ne beğeniyorsa zıttı bulurlar sonra
Doğru boy 165 -175 arası kadınlar 60 - 75 kg arası balık etlidir.
Açık sözlülük böyle bir şey değil, patavatsız bey deseydiniz.İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Evet çok fazla eleştiri yapıyo sadece bana değil tüm çevresine. Bu huyunu törpülemesi gerektiğini söyledim daha önce de onaBöyle tipler takıntılı oluyorlar. Daha sevgililik döneminde alınan iki kiloya patavatsızca laf ediyorsa bunun devamı gelir. Petek dinçöz can tanrıyardan ayrılırken demiştiki adam meğerse beni evde bile sahne kıyafetlerimle gezdiğimi zannediyormuş ben kışlık ev botlarımı ve pijamalarımı giyince sinirleniyordu diye.
Ben 1.62 ye 48 imnasıl balık et kız bu balıksa et nerde et buysa balık nerde bildiğin zayıf
Yorum yapabilir tamam ama daha önce de ben halimden memnunum dememe rağmen bu şekilde apaçık konuşmasına bozuldum yoksa eleştiriye yoruma açık biriyimdirBurda geçen bir konuda erkek arkadaşım kilo aldı nasıl söylemeliyim isimli konuya kırk tane şöyle söyle böyle söyle diyen oldu. Ama şimdi karşı taraf söylemiş diye kınanıyor, garip.
Konu sahibi kilo yorumu insanın canını acıtan bir şey evet ama eğer haklılık payı varsa sağlığın için dikkat edebilirsin.
Yahu millet gogsum yok totom yok diye konu aciyor seninki de baliketli sevmiyorum diyor millet siyirdi iyice son zamanlardaDiyemedim diyemediiiim
Hiç olduğu gibi sevemem eşim göbek yaptı geçen takım elbise giydi ceketi çıkardı göbek pırtliyor eve dönünce dedim hiç hoşuma gitmedi göbeğini denk al
Sen S bedensin ben evlendiğimde böyleydim şuan diyet topiklerinde cirit atıyorumBen 1.62 ye 48 imbana göre herkeşler balık etli.
Ben 1.62 ye 48 imbana göre herkeşler balık etli.
Evet 2 3 kilo fazlası var ama sanırım çevresinde adam hep S beden gördü ki hatun balık etli geldi gözüneabartı kilosu yok kızın adam anormal 2 kg almış sevgili olduklarından beri sanki 20 kg almış gibi davranıyor nilocum 2 kg ayrıca vücutta çok belli olmaz bile. En az 5 üstü alacaksın ki dişe geçen bir hee kilo almışsın dersin hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?