Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Ben de açık sözlüyüm, hadi sana güle güle diyemedin mi?

Ben şu insan severse her haliyle sever olayına inanmıyorum ne yazık ki.
Evet elinizde olmayan talihsiz bir olay yaşarsınız biyerinize bi şey olur bu sizin elinizde değildir, o zaman irade dışı bi sebep vardır ortada ve sevgi korunabilir.
Ama metabolik veya endokrin bir hastalığınız yoksa yediklerinize dikkat etmek tamamen sizin elinizde olan bir durum. İrade meselesi.
O yüzden bi insan şişman da sevebilir, zayıf da sevebilir, bu esmer sevmek sarışın veya kumral sevmekten farksız bence. Sizi o şekilde beğenmiyorsa ayrılabilirsiniz ama onu eleştirme veya kırılma hakkınız olmaz.

Kendisi kiloluysa sizden zayıflık bekleme hakkı yok. Kusura bakmayın ama suçlu sizsiniz. Çok yüz vermişsiniz. Yoksa böyle laflar edemezdi. Sen çok mu zayıfsın şişko diyemediniz mi?

Doğrucu başı geldi haanım 1,64'e 60 kilo balık etli olmaz bacım o bildiğin kiloludur... Ben 1,78'e 74'ken bile kilolu duruyorsam o 60 kilo 164'te balık etli olmaz önce orda bir anlaşalım... Ama o öküz sevgilini de bu hiiiiiiiç ilgilendirmez. sana insan gibi der ki G gulbelalidir kilon aldı başını gidiyo yavrum sen dikkat etmiyorsun kendine bu ara bence sağlık açısından iyi değil bak bi de daha gencizz cart curt bi kılıf bulur söyler. o ne öyle hayvan gibi ben sevmem demek. biz de bayılıyoruz zaten sizin her zerrenize !

Ayrıl abla her halinle sevmiyorsa kimsenin kalıbına girecek değilsin ya

Valla begenmeyen sey yapmaz yani anladiniz siz .her kilo aldigi izda boyle baski yaoacaksa bye bye .

Sizin BKİ 23,36
Obez dediğiniz 1,64 mt 60 kglik kişininki ise 22,31.

63 olması lazım ki BKİ açısından size denk olsun.

Şimdi 3 kilo belli mi eder dersiniz. Bizim boylarımızda 1 kilo bile fark ediyor.

Beğenmiş ya inanmayın. G.tü düşmüş hatta. Kıskandığından diline vurmuş. Bunların kafası buna basıyor anca. Sizi zayıflatacak dışarda kazan gibi kalçalara kafam kadar memelere bakacak. Oyuna gelmeyin kadınlar.

kesinlikle
hamilelik, lohusalık, sağlık sorunu yüzünden ilaç kullanmak zorunda kalarak kg alma vs bunlar başka durumlar
keyfi kg almakla bunları kıyaslamak imkansız
hemcinslerimiz kendini avutmak için bu örnekleri verip seven her halimizle sever diyorda o iş öyle değil
niye boğazına hakim olmadığı için kg alan adamı beğenmek zorundayım ki ben ?
hastadır dönemseldir bişiler olmuştur, aldığı gibi vereceğini bilirim dert etmem o başka
ama sırf keyfi için kg almışsa ve beni her halimle seversin zaten kafasındaysa güle güle

Doğrucu başı geldi haanım 1,64'e 60 kilo balık etli olmaz bacım o bildiğin kiloludur... Ben 1,78'e 74'ken bile kilolu duruyorsam o 60 kilo 164'te balık etli olmaz önce orda bir anlaşalım...
Kendi vücudunuzla konu sahibinin vücudu bir değil. Herkesin bedeni farklı, kas ve yağ kütle hacimleri aynı değildir.
Bir insan 70 kiloyken incecik görünebilir çünkü sırf kastır.
Başka biri 70 kilo yarım dünya gibi yuvarlanır, çünkü sırf yağdır.

Bu nasıl bir bilgi kirliliği..
164 boy Vücut Yüzey Alanı 1.66 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 47 kg
İdeal Kilo- 55
Vücut Kitle Endeksi (BMI): 23.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilo tamamen normal.
Bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu diyebilirim kemik yapısı da insanı kalın yada ince gösterir sizin yapınız ile herkesin bir değil.
Balık etli ve gerçekten kilolu insan ayırımı bile yapamıyorsunuz kalkmış kilolusun diye yorum yapıyorsunuz komik vallahi.

İdeal kilo da bana göre düşük. Ergenken neyse de şu anda bu kiloya düşsem zayıf gösteririm, kemiklerim batar.

E Güle güle o zaman deseydiniz. Madem açık sözlü söylediklerinin gereklerini yerine getirip balık etli olmayan sevgililer diyarına kanatlanabilir.

İdeal kilo da bana göre düşük. Ergenken neyse de şu anda bu kiloya düşsem zayıf gösteririm, kemiklerim batar.

Evet ama boya göre hesaplanınca sonuç o
164 boyunda mesela 55-60 arası kg ideal zaten ve zayıf gözükürler 54den aşağısın da kemik yapısı da kalın değilse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…