- 18 Şubat 2018
- 13.164
- En iyi cevaplar
- 2
- 60.358
- 598
- 44
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Ben de açık sözlüyüm, hadi sana güle güle diyemedin mi?İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Ayrıl abla her halinle sevmiyorsa kimsenin kalıbına girecek değilsin yaİyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Beraber zayifliyicizzz dersin haydi diyete senleGöbeği önden gidenler dergisi
Valla begenmeyen sey yapmaz yani anladiniz siz .her kilo aldigi izda boyle baski yaoacaksa bye bye .İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Sizin BKİ 23,36Doğrucu başı geldi haanım1,64'e 60 kilo balık etli olmaz bacım o bildiğin kiloludur... Ben 1,78'e 74'ken bile kilolu duruyorsam o 60 kilo 164'te balık etli olmaz önce orda bir anlaşalım... Ama o öküz sevgilini de bu hiiiiiiiç ilgilendirmez. sana insan gibi der ki G gulbelalidir kilon aldı başını gidiyo yavrum sen dikkat etmiyorsun kendine bu ara bence sağlık açısından iyi değil bak bi de daha gencizz cart curt bi kılıf bulur söyler. o ne öyle hayvan gibi ben sevmem demek. biz de bayılıyoruz zaten sizin her zerrenize !
Beğenmiş ya inanmayın. G.tü düşmüş hatta. Kıskandığından diline vurmuş. Bunların kafası buna basıyor anca. Sizi zayıflatacak dışarda kazan gibi kalçalara kafam kadar memelere bakacak. Oyuna gelmeyin kadınlar.İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
Paşazade beğenmiyorsa kendi balıketli olmasın, sizin bedeniniz üzerinde söz sahibi değil.Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi.
kesinlikleBuna katılmıyorum açıkçası ya. Verdiğiniz örnekler çok uç hamilelik, lohusalık vs. Onlar apayrı istisna.
Adamin hanzoluguna yorum yapmayacağım ve adam gibi bir dille bunu söylemiş olsaydı sıkıntı yoktu. Zira kimse kimseyi her haliyle sevmek zorunda değil.
Kendi vücudunuzla konu sahibinin vücudu bir değil. Herkesin bedeni farklı, kas ve yağ kütle hacimleri aynı değildir.Doğrucu başı geldi haanım1,64'e 60 kilo balık etli olmaz bacım o bildiğin kiloludur... Ben 1,78'e 74'ken bile kilolu duruyorsam o 60 kilo 164'te balık etli olmaz önce orda bir anlaşalım...
Doğrucu başı geldi haanım1,64'e 60 kilo balık etli olmaz bacım o bildiğin kiloludur... Ben 1,78'e 74'ken bile kilolu duruyorsam o 60 kilo 164'te balık etli olmaz önce orda bir anlaşalım... Ama o öküz sevgilini de bu hiiiiiiiç ilgilendirmez. sana insan gibi der ki G gulbelalidir kilon aldı başını gidiyo yavrum sen dikkat etmiyorsun kendine bu ara bence sağlık açısından iyi değil bak bi de daha gencizz cart curt bi kılıf bulur söyler. o ne öyle hayvan gibi ben sevmem demek. biz de bayılıyoruz zaten sizin her zerrenize !
İdeal kilo da bana göre düşük. Ergenken neyse de şu anda bu kiloya düşsem zayıf gösteririm, kemiklerim batar.Bu nasıl bir bilgi kirliliği..
164 boy Vücut Yüzey Alanı 1.66 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığı: 47 kg
İdeal Kilo- 55
Vücut Kitle Endeksi (BMI): 23.6 kg / metrekare
Sonuç: Kilo tamamen normal.
Bu işlerle ilgilenen biri olarak şunu diyebilirim kemik yapısı da insanı kalın yada ince gösterir sizin yapınız ile herkesin bir değil.
Balık etli ve gerçekten kilolu insan ayırımı bile yapamıyorsunuz kalkmış kilolusun diye yorum yapıyorsunuz komik vallahi.
İdeal kilo da bana göre düşük. Ergenken neyse de şu anda bu kiloya düşsem zayıf gösteririm, kemiklerim batar.
55,5te anlaşalım o zamanEvet ama boya göre hesaplanınca sonuç o
164 boyunda mesela 55-60 arası kg ideal zaten ve zayıf gözükürler 54den aşağısın da kemik yapısı da kalın değilse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?