Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Sen S bedensin ben evlendiğimde böyleydim şuan diyet topiklerinde cirit atıyorum keşke kocam zamanında çimdirseymiş beni de almasaymışim beni böyle sev seveceksen olduğum gibi seveceksen değil işte
Valla beni de eşim spor konusunda çok dürtüklüyor iyi ki yapıyor diyorum yoksa üşenip yapmazdım.

Evet çok fazla eleştiri yapıyo sadece bana değil tüm çevresine. Bu huyunu törpülemesi gerektiğini söyledim daha önce de ona
Daha sevgililik aşamasında sizi eleştirmesine izin vermeyin lütfen. İnsan kendisine saygısından zaten giyimine kuşamına kilosına dikkat etmeli erkek için değil. Önce o kendi hamsi tipine baksın size kulp takmadan önce

Sacmalamis kesin dille boyle seyler duymak istemediğini söyle gerekirse 1 2 gun kus kal bidaha yapamasin. Ama moralini bozma biz her halimizle guzeliz

Sen kendi tipine bak diyip tokatı basın valla

Yani bir yandan iyi sizi dizginler kilo almazsiniz. Bir yandan üzülürsünüz tabi. Ama siz de beni böyle daha çok begeniyorlar deseydiniz. Ben olsam oyle derdim

He
160 boyda 45 kiloydum eşim kilo al diyordu niye dediğini anlıyordum çünkü kemiktim şimdi de ver diyor

Her zaman ne çok zayıf olmayı ne kglu olmayı savunurum atletik olunmalı ideal neyse o. Ben çok zayıfladığım dönemde oldu aldığım dönem de.
Ama kadınlara yine de yakışmıyor değil hafif balık etlilik eskiden zaten bu modaydı. Yağları gevşemiş model değil dediğim ayrıca diri ve toplu şekilde. Ve çokta beğenilirler.

Spor yapıyorum baby şekilsiz bir zayıflık değil seviyorum bu şekilde.

Çok iyi ben 55 dedim şimdide kaslanarak alırsan bence daha güzel olurdu sporsuz önermem zaten güzel dağılcak kg. Ayrıca kemik kalınlık inceliği de çok etkiliyor. Sen nasıl mutlu isen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…