- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.576
- 478
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Valla beni de eşim spor konusunda çok dürtüklüyor iyi ki yapıyor diyorum yoksa üşenip yapmazdım.Sen S bedensin ben evlendiğimde böyleydim şuan diyet topiklerinde cirit atıyorumkeşke kocam zamanında çimdirseymiş beni de almasaymışim beni böyle sev seveceksen olduğum gibi seveceksen değil işte
Daha sevgililik aşamasında sizi eleştirmesine izin vermeyin lütfen. İnsan kendisine saygısından zaten giyimine kuşamına kilosına dikkat etmeli erkek için değil. Önce o kendi hamsi tipine baksın size kulp takmadan önceEvet çok fazla eleştiri yapıyo sadece bana değil tüm çevresine. Bu huyunu törpülemesi gerektiğini söyledim daha önce de ona
Sacmalamis kesin dille boyle seyler duymak istemediğini söyle gerekirse 1 2 gun kus kal bidaha yapamasin. Ama moralini bozma biz her halimizle guzelizİyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
160 boyda 45 kiloydum eşim kilo al diyordu niye dediğini anlıyordum çünkü kemiktim162 boy için 48 sağlıksız bir kg canısıbi 52 olsan varya Hürrem gibi olursun hahaha
Spor yapıyorum baby şekilsiz bir zayıflık değil seviyorum bu şekilde.162 boy için 48 sağlıksız bir kg canısıbi 52 olsan varya Hürrem gibi olursun hahaha
Sgjdgjgd bizde de var aynı tümördenHiç olduğu gibi sevemem eşim göbek yaptı geçen takım elbise giydi ceketi çıkardı göbek pırtliyor eve dönünce dedim hiç hoşuma gitmedi göbeğini denk al
Valla kesinlikle öyle iyi ki eşim de bana söylenmiş çok kilo aldin diye de spora başladım böyle sözler teşvik edici olmalı tabii adam aşağılayarak söylemiyorsaValla beni de eşim spor konusunda çok dürtüklüyor iyi ki yapıyor diyorum yoksa üşenip yapmazdım.
Spor yapıyorsan müthiştir taş gibi hatunsun o zamanSpor yapıyorum baby şekilsiz bir zayıflık değil seviyorum bu şekilde.
Karın kası için çok uğraşıyorum epeyi belirginleştiSpor yapıyorsan müthiştir taş gibi hatunsun o zaman
Hamsi hahahahahshshsDaha sevgililik aşamasında sizi eleştirmesine izin vermeyin lütfen. İnsan kendisine saygısından zaten giyimine kuşamına kilosına dikkat etmeli erkek için değil. Önce o kendi hamsi tipine baksın size kulp takmadan önce
Sen kendi tipine bak diyip tokatı basın vallaİyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
160 boyda 45 kiloydum eşim kilo al diyordu niye dediğini anlıyordum çünkü kemiktimşimdi de ver diyor
Diyemedim, ortadan ikiye çatlamasın diyeYani bir yandan iyi sizi dizginler kilo almazsiniz. Bir yandan üzülürsünüz tabi. Ama siz de beni böyle daha çok begeniyorlar deseydiniz. Ben olsam oyle derdim
Kız bunlar nereden aklınıza geliyo yaTam yaninda otururken gozu onunde her yerden engelleyip o halde bi daha bana bakma gorme diyerek cekip gitmelik bi sahne yasamissin
Spor yapıyorum baby şekilsiz bir zayıflık değil seviyorum bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?