- 23 Ocak 2016
- 34.595
- 50.560
- 598
- Konu Sahibi gulbelalidir
-
Ben de sıkılaşmak için yapıyorumKarın kası için çok uğraşıyorum epeyi belirginleşti
Karın kası kolay da iç bacağı napcaz yaKarın kası için çok uğraşıyorum epeyi belirginleşti
Kesinlikle öyle haklısın hafif kilo yakışıyorHe
Her zaman ne çok zayıf olmayı ne kglu olmayı savunurum atletik olunmalı ideal neyse o. Ben çok zayıfladığım dönemde oldu aldığım dönem de.
Ama kadınlara yine de yakışmıyor değil hafif balık etlilik eskiden zaten bu modaydı. Yağları gevşemiş model değil dediğim ayrıca diri ve toplu şekilde. Ve çokta beğenilirler.
Karın kası kolay mıKarın kası kolay da iç bacağı napcaz ya
Beni en çok zorlayan karın egzersizleri. Plank mekik filan çok zorluyor. Bi de sanırım en zor kas karın ve göğüsmüş. İç bacağı birkaç ayda şekillendirirsin bence.Karın kası kolay da iç bacağı napcaz ya
O anda o sokla ne dysn sn grzkl da diyebilirdim ben emin olamadimKız bunlar nereden aklınıza geliyo ya
Seda sayan gibi karninizi hep icinize cekin oyle yuruyun kilo alinca bile kas kaliyo valla ben yillardir oyle dururum seda ablam sag olsunBeni en çok zorlayan karın egzersizleri. Plank mekik filan çok zorluyor. Bi de sanırım en zor kas karın ve göğüsmüş. İç bacağı birkaç ayda şekillendirirsin bence.
Bizim genetiğimiz böyle kilo almıyoruz. Ablam doğum yaptı xs bedenleri giymeye devam etti.Çok iyi ben 55 dedim şimdidekaslanarak alırsan bence daha güzel olurdu sporsuz önermem zaten güzel dağılcak kg. Ayrıca kemik kalınlık inceliği de çok etkiliyor. Sen nasıl mutlu isen.
Valla ben hemen kas yapabiliyorum karın kasım 1 haftaya belirginleşiyo. Kollarım da alt bacak ve üst bacak ön kısımlar hemen kas oluyo. Ama şu iç bacağı halledemedim. Sanki hiç yanmıyo çalışırken. Ben de kullanıyorum direnç lastiği ama ön bacağa etki ediyo bitek sankiKarın kası kolay mıiç bacak da zordur kaç aydır uğraşıyorum direnç lastiği çalışıyorum şuan
Karın kası kolay da iç bacağı napcaz ya
Halledersen bana da söylersinValla ben hemen kas yapabiliyorum karın kasım 1 haftaya belirginleşiyo. Kollarım da alt bacak ve üst bacak ön kısımlar hemen kas oluyo. Ama şu iç bacağı halledemedim. Sanki hiç yanmıyo çalışırken. Ben de kullanıyorum direnç lastiği ama ön bacağa etki ediyo bitek sanki
Ee kalça da biraz büyük olsun canım sen de küçük toto sevmiyorum benOnu inceltmek çok emek istiyor allahtan baya popüler kalın olanlar haha ayy ne çok görüyorum öyle yorum beli ince bacakları kalın olan kızlar şimdi ne yapıyor diye elinin körü yanikalça büyükse bacağın ince olması çok söz konusu olmuyor bence orantı var dikkat edilirse kalça büyükse iç bacak etleri birbirine çok yakındır.
Kaç aydır uğraşıyorum tık yok iç bacakta. İç bacak çalıştığımı sanarken gene önler çalışıyo gibi sgjgdh neyse hallederizBeni en çok zorlayan karın egzersizleri. Plank mekik filan çok zorluyor. Bi de sanırım en zor kas karın ve göğüsmüş. İç bacağı birkaç ayda şekillendirirsin bence.
Bacakta sıradan egzersizler yapıyorum iç bacağı bilemedim. Hocayla mı çalışıyorsun? Ben ilk zamanlar birebir eğitimle çalıyordum şimdi kendim yapıyorum.Kaç aydır uğraşıyorum tık yok iç bacakta. İç bacak çalıştığımı sanarken gene önler çalışıyo gibi sgjgdh neyse hallederiz
Ee kalça da biraz büyük olsun canım sen de küçük toto sevmiyorum bensporla iç bacak gidiyor da sporda işin ehli uzmana denk gelmek mesele
Kendim çalışıyorum. Ebru karadumanı takip ediyorum tvden youtubedan açıp çalışıyorum güzel videoları var bazen çok konuşuyo ama su molası veriyorum oara shjdvjBacakta sıradan egzersizler yapıyorum iç bacağı bilemedim. Hocayla mı çalışıyorsun? Ben ilk zamanlar birebir eğitimle çalıyordum şimdi kendim yapıyorum.
Evet sporla dik ve şekilli olduKalça dik ve şekilli olsun büyük olmasından ziyade bacakla güzel orantıyı yakalayarak onu da korumak lazımbacak inceltme olayı bende de şuan devam etmekte.. karın kası deve de kulak hemen çıkan birşey o zaten
Evet sporla dik ve şekilli oldubenim karın kası öyle kolay olmaz sezaryen göbeği vardı armut gibi onu anca erittim
Ruhsuz bir adamla yola devam mı edeceksin? Git kendıne sıfır beden bul der ve onun defterini dürerdim ama siz hala sinirleniyorum aşamasındasınız daha nasıl kimliğini belli etmeli bu adam acaba?İyi geceler kızlar, biraz önce erkek arkadaşımla otururken “balık etli oldun farkında mısın” dedi. Ben de evet çok da memnunum dedim o da ben hiç beğenmem dedi. Bozuldul haliyle. Ki çevrem tarafımdan çok beğenilirim sadece bu ara kalçam fazla genişledi. Bu düşüncesizce konuşması beni çok sinir ediyor ve bunu da “ben açıksözlüyüm” diyerek hafifletmeye çalışıyor. Canım sıkıldı……
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?