Sevgilim ben balık etli sevmiyorum dedi

Kesinlikle öyle haklısın hafif kilo yakışıyor

Beni en çok zorlayan karın egzersizleri. Plank mekik filan çok zorluyor. Bi de sanırım en zor kas karın ve göğüsmüş. İç bacağı birkaç ayda şekillendirirsin bence.
Seda sayan gibi karninizi hep icinize cekin oyle yuruyun kilo alinca bile kas kaliyo valla ben yillardir oyle dururum seda ablam sag olsun

Karın kası kolay mıiç bacak da zordur kaç aydır uğraşıyorum direnç lastiği çalışıyorum şuan
Valla ben hemen kas yapabiliyorum karın kasım 1 haftaya belirginleşiyo. Kollarım da alt bacak ve üst bacak ön kısımlar hemen kas oluyo. Ama şu iç bacağı halledemedim. Sanki hiç yanmıyo çalışırken. Ben de kullanıyorum direnç lastiği ama ön bacağa etki ediyo bitek sanki

Karın kası kolay da iç bacağı napcaz ya

Onu inceltmek çok emek istiyor allahtan baya popüler kalın olanlar haha ayy ne çok görüyorum öyle yorum beli ince bacakları kalın olan kızlar şimdi ne yapıyor diye elinin körü yani kalça büyükse bacağın ince olması çok söz konusu olmuyor bence orantı var dikkat edilirse kalça büyükse iç bacak etleri birbirine çok yakındır.

Halledersen bana da söylersin iç bacak çok zor

Ee kalça da biraz büyük olsun canım sen de küçük toto sevmiyorum ben sporla iç bacak gidiyor da sporda işin ehli uzmana denk gelmek mesele

Beni en çok zorlayan karın egzersizleri. Plank mekik filan çok zorluyor. Bi de sanırım en zor kas karın ve göğüsmüş. İç bacağı birkaç ayda şekillendirirsin bence.
Kaç aydır uğraşıyorum tık yok iç bacakta. İç bacak çalıştığımı sanarken gene önler çalışıyo gibi sgjgdh neyse hallederiz

Kaç aydır uğraşıyorum tık yok iç bacakta. İç bacak çalıştığımı sanarken gene önler çalışıyo gibi sgjgdh neyse hallederiz
Bacakta sıradan egzersizler yapıyorum iç bacağı bilemedim. Hocayla mı çalışıyorsun? Ben ilk zamanlar birebir eğitimle çalıyordum şimdi kendim yapıyorum.

Ee kalça da biraz büyük olsun canım sen de küçük toto sevmiyorum ben sporla iç bacak gidiyor da sporda işin ehli uzmana denk gelmek mesele

Kalça dik ve şekilli olsun büyük olmasından ziyade bacakla güzel orantıyı yakalayarak onu da korumak lazım bacak inceltme olayı bende de şuan devam etmekte.. karın kası deve de kulak hemen çıkan birşey o zaten

Bacakta sıradan egzersizler yapıyorum iç bacağı bilemedim. Hocayla mı çalışıyorsun? Ben ilk zamanlar birebir eğitimle çalıyordum şimdi kendim yapıyorum.
Kendim çalışıyorum. Ebru karadumanı takip ediyorum tvden youtubedan açıp çalışıyorum güzel videoları var bazen çok konuşuyo ama su molası veriyorum oara shjdvj

Evet sporla dik ve şekilli oldu benim karın kası öyle kolay olmaz sezaryen göbeği vardı armut gibi onu anca erittim

Ruhsuz bir adamla yola devam mı edeceksin? Git kendıne sıfır beden bul der ve onun defterini dürerdim ama siz hala sinirleniyorum aşamasındasınız daha nasıl kimliğini belli etmeli bu adam acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…