Sevgilim ben onu bırakınca hemen başkasını bulup evlenmiş

Siz iki ay önce sizi aldatan kocanız için konu açmıyor muydunuz? Ne ara boşandınız sevgili yaptınız ondan da ayrıldınız ve o evlendi?
Buradan koca bulamayan kızlara sesleniyorum. Bi ara boşanıp aynı ara sevgili yapılabiliyor otlamayın yerinizde🤣

Evlilik sadce hoca nikahı resmi nikah yok
Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Tanısmaları da arkadaşlık sitesinden
O değil de sen nasıl öğrendin bu kadar detayı... Hani ayrılmıştınız hani hemen 3 haftada sen yokken evlenmişti... Kardeş araları nasıl doldurdun böyle her detaya hakimsin

Evlendiği kadında kendinden buyuk 3 cocuklu bosanmıs bi kadın zaten kimi ağıma dusursem diye bakan bi kadın yani
Sizin o kadından farkınız ne ki? Ay pardon siz hala evlisiniz bir de bir çocuk eksik yapmışsınız.

O zaman evlenmiş olmuyor, birlikte yaşamaya başlamış oluyorlar.

O değil de sen nasıl öğrendin bu kadar detayı... Hani ayrılmıştınız hani hemen 3 haftada sen yokken evlenmişti... Kardeş araları nasıl doldurdun böyle her detaya hakimsin
Iste ben geri aradım bunu pismanım seni bıraktıgıma yeniden deneyelim dedim o da bana gorusmedigimiz 3 hafta icinde dini nikah yaptıgını soyledi

“ sen beni bırakınca acıya dayanamadım ertesi gun hemen netten bu kadını buldum ve evlendik” dedi

Herkes şeytan, sevgilin melaike.

Iste ben geri aradım bunu pismanım seni bıraktıgıma yeniden deneyelim dedim o da bana gorusmedigimiz 3 hafta icinde dini nikah yaptıgını soyledi
Ama sen beni bırakınca acıya dayanamadım ertesi gun hemen netten bu kadını buldum ve evlendik dedi

Allah'ım bu konu resmen zekama hakaret eden türden.. gidip resmi gazete okusam bundan evla... Ülkemin insanın ne yiyip içipte bu hallere geliyor yarappimmm

Allah'ım bu konu resmen zekama hakaret eden türden.. gidip resmi gazete okusam bundan evla... Ülkemin insanın ne yiyip içipte bu hallere geliyor yarappimmm
Bunlar hep gıdasızlıktan bacım fakiriz et yiyemiyoz naparsın
Hep makarna pilav ekmek hamur hem şiştik hem beyin hamur oldu 👍

Terk etme sebebiniz neydi?
Evleneceği için kötü davranıp sizi terk etmeye zorlamış olmasın o?
Temiz çözüm.
Kendi ayrılsaydı böyle tereyağından kıl çeker gibi olmazdı.
Az çakal değilmiş

Edit: yorumumu eksik bilgiye dayanarak yapmışım. Keşke bu kadar masum bir konu olsaydı 😑

Son düzenleme:
Sana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu

Bu konuyu 2020 de acmissiniz siz dalga mı geciyosunuz bizimle bana çok mantıklı gelmedi dedikleriniz o kişi karısı sanki sevgilinizin

Sana yuklenmek istemiyorum cunku anlıyorum eşim terkettikten sonra çocuklarla aile evine sığınmak zorunda kalınca
Yasadıklarımın acısını ağırlığını taşıyamadım boşluktan azcık sevgi ilgi gormek icin yalan 2 adama inandım biri bosancam davamız var deyip kandırdı geri eşine döndü
Diğeri de zevki icin kullanıp attı
Cok dikkat et derim ortalık bosanan kadından yararlanmaya calısan avcı erkek dolu

Bu konuyu 2020 de acmissiniz siz dalga mı geciyosunuz bizimle bana çok mantıklı gelmedi dedikleriniz o kişi karısı sanki sevgilinizin
Iyı ki yuklenmemissin bana gel alnından öpücemm! Dalga geçmiyorum
Hayatım dalgalı deniz benim
Bata çıka arada boğulacak gibi olsak da yaşıyoruz işte

Back
X