Ben babamı hiç tanımadım doğdugum gün babam vefat etmiş ben 5 yaşına kadar annemle dedemlerde kaldık sonra annem evlilik yaptı..biz babamla anlasamadık hiç bir zaman çok zor günler geçirdim baktım olucak gibi degil gittim biriyle kagıt üzerinde evlilik yaptım... Herseyımızı ortak ödüyorduk o zaten kendi ark eglencede bnde iişten eve evden işe geliyordum birbirimize karısmıyorduk ama cok arkadasları eve geliyordu bişeyler kullandıgını ögrendim ben bundan çok rahatsızlık duyunca tekrar annmlerin yanına döndüm bu benden bosanmak istemedi benim kendi öz babamdan kalan mirasım vardı hem bu yüzden hemde ailesi ogullarını hiç istemiyorlardı benm sayemde düzelmişti...... 4 yıldır mahkememiz sürüyor tabi bu 4 yıl içerisinde 2,5 yıl once kader mi bilmiyorum her zmn gittigim kafede onunla karsılastık bi ay peşimde kostu ve sonunda çıkmaya başladık birbirimizin ilk aşklarıydık hiç bir zaman kavga etmedik saygımızı asla bir gün olsun bozmadık beni ailesiyle tanıştırdı benimle evlenmeyi düşünüyordu fakat benim en büyük hatam ona kagıt üzerinde olan evlilikten bahsetmemem oldu..onu kaybetmekten korktum ama bundan 3 hafta önce ablası
ccüzdanımını karıştırmış ve evli oldugoldugumu öğrenmiş ve hemn erkek arkadasıma ve ailesine söylemiş bana mesaj atıp ilişkimizi bitirdi tabi bu arada bizim ailelerimiz bizleri biliyordu benim sülalem onun da tabi .... Çok hatalıyım söylemediğim için ama beni bir kez olsun dinlemediler namus iki bacak arasında mı sadece ki ben onların baslarını yere egicek bişey yapmadım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır saklamıycaktım tabi kide evimize davet ettim tüm aile birliğiyle ona anlatıcaktık gelicegi hafta bu ol
ay oldu
Benimle beraber kuzenimde yasadı..karı koca felan olmadık
Benimle beraber kuzenimde yasadı..karı koca felan olmadık
Ee bi onceki yazinizda namus iki bacak arasinda mi aranir yazmistiniz. Esinizle hic beraber olmadiniz mi yani?
2,5 yıl oldu ben söylemek çok istedim fakat bana gecmişin beni ilgilendirmiyor diyip susturuyordu... Yaptıgım hatanın bilincindeyim
ablası normalde çanta karıştıran bırı mıdır?
yanı ne curret!
buna ya eli uzun denır yada sızın dedıkodunuz önden yapılmış oda ıspata kalkmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?