Sevgilim benden ayrıldı ne yapıcam bilmiyorum yardım edin ;(((

Eses_ra

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
17
0
6
İstanbul
Ben babamı hiç tanımadım doğdugum gün babam vefat etmiş ben 5 yaşına kadar annemle dedemlerde kaldık sonra annem evlilik yaptı..biz babamla anlasamadık hiç bir zaman çok zor günler geçirdim baktım olucak gibi degil gittim biriyle kagıt üzerinde evlilik yaptım... Herseyımızı ortak ödüyorduk o zaten kendi ark eglencede bnde iişten eve evden işe geliyordum birbirimize karısmıyorduk ama cok arkadasları eve geliyordu bişeyler kullandıgını ögrendim ben bundan çok rahatsızlık duyunca tekrar annmlerin yanına döndüm bu benden bosanmak istemedi benim kendi öz babamdan kalan mirasım vardı hem bu yüzden hemde ailesi ogullarını hiç istemiyorlardı benm sayemde düzelmişti...... 4 yıldır mahkememiz sürüyor tabi bu 4 yıl içerisinde 2,5 yıl once kader mi bilmiyorum her zmn gittigim kafede onunla karsılastık bi ay peşimde kostu ve sonunda çıkmaya başladık birbirimizin ilk aşklarıydık hiç bir zaman kavga etmedik saygımızı asla bir gün olsun bozmadık beni ailesiyle tanıştırdı benimle evlenmeyi düşünüyordu fakat benim en büyük hatam ona kagıt üzerinde olan evlilikten bahsetmemem oldu..onu kaybetmekten korktum ama bundan 3 hafta önce ablası
ccüzdanımını karıştırmış ve evli oldugoldugumu öğrenmiş ve hemn erkek arkadasıma ve ailesine söylemiş bana mesaj atıp ilişkimizi bitirdi tabi bu arada bizim ailelerimiz bizleri biliyordu benim sülalem onun da tabi .... Çok hatalıyım söylemediğim için ama beni bir kez olsun dinlemediler namus iki bacak arasında mı sadece ki ben onların baslarını yere egicek bişey yapmadım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evliliğiniz kağıt üzerinde bile olsa bunu saklamamanız gerekirdi.Sevgilinizden bunu 2,5 yıldır mı sakladınız yoksa ben mi yanlış anladım?

ama sen evlısın..bu durumdayken suankı sevgılının aılesı sulalesı ve senın sülalen sızın ılıskınızı bılıyor..

sakla sakla nereye kadar saklıcaktın?

ve senın sulalendekı aklı selım ınsanlardan hıc mı uyarı gelmedı sana?

kandırılmış adam tabıkı bırakcak senı,ne olcagdı ya? namusun nerde olduğunu mu arastırcak oturup!

ve kâğıt uzerınde evlı olduğun ınsanla aynı evde yasadın..
yanı normal karı kocaydınız..cok cok mantık evlılıgı denır buna..

bu saklanması gereken bı durum mu?

Hayır saklamıycaktım tabi kide evimize davet ettim tüm aile birliğiyle ona anlatıcaktık gelicegi hafta bu ol
ay oldu

hem başka biri ile evlisin hemde sevgilin mi var ne kadar ayıp yaa valla adam ne yapsın aferim aşkım sen devam et evliliğe bizde sevgili mi olalım desin tabi terk eder

Hayır ya evliliğim kagıt üzerinde ben ailemle yaşıyorum 4 yıldır mahkemm devam ediyordu

Hayır saklamıycaktım tabi kide evimize davet ettim tüm aile birliğiyle ona anlatıcaktık gelicegi hafta bu ol
ay oldu

Ne kadar süredir birliktesiniz?

Anlamadıgım sey su; siz kagıt üzerinde evlilik yaptınız madem neden aynı evde karı koca hayatı yasadınız? Formalite evlilik bu sekilde olmaz ki... Millan'ın da soyledigi gibi mantık evliligi yaptık desen daha dogru olurdu ki biriyle mantık evliligi yapmıs olsan dahi bosanmadan biriyle bi iliskiye baslaman onu aldatmak demektir yine de...

ablası ne hakla cüzdanınızı karıştırıyor ben de oraya takıldım yuh yani.. belki siz uygun zamanı bekliyordunuz anlatmak için ama 2,5 yıl söylemeyerek yanlış yapmışsınız tabii. belki de siniri geçince arar sizi çünkü illa ki merak ediyordur.

Benimle beraber kuzenimde yasadı..karı koca felan olmadık

Kagit uzerinde evlilikten kastiniz nedir? Bildigin ayni evde kari koca hayati yasamissiniz. Buna formalite evliligi denmez ki..

Gercekleri cok carpitarak anlatiyorsunuz. Boyle biriyle kimse birlikte olmak istemez. Durust ol..

2,5 yıl oldu ben söylemek çok istedim fakat bana gecmişin beni ilgilendirmiyor diyip susturuyordu... Yaptıgım hatanın bilincindeyim

Ee bi onceki yazinizda namus iki bacak arasinda mi aranir yazmistiniz. Esinizle hic beraber olmadiniz mi yani?

Baştan dürüst davranmalıydınız,
Öyle yada böyle evlisiniz, aynı zamanda boşanmadan evlilik planları yapıyorsunuz
Sizi terk etmesi gayet doğal

O zaman evlenmeyip, kuzeninizle ev tutup beraber yaşasaydınız
Formailte evliliği neden çekişmeli bitmeyen bir mahkemeyle uzar ki bu kadar

Ee bi onceki yazinizda namus iki bacak arasinda mi aranir yazmistiniz. Esinizle hic beraber olmadiniz mi yani?

Onu annesiyle telefonda konuştum cuzdanında evli yazıyor diye bana bir sürü laf söyledi ona istinaden söyledim

ablası normalde çanta karıştıran bırı mıdır?

yanı ne curret!

buna ya eli uzun denır yada sızın dedıkodunuz önden yapılmış oda ıspata kalkmış..

2,5 yıl oldu ben söylemek çok istedim fakat bana gecmişin beni ilgilendirmiyor diyip susturuyordu... Yaptıgım hatanın bilincindeyim

Geçmiş derken sevgili olayını kastediyordur muhtemelen,evlilik eminim aklından geçmemiştir.Bu en başta sevgili olmaya başladığınız anda söylemeniz

gereken bir durumdu.2,5 yıl kısa bir süre değil hemde hiç değil siz onu kandırmış oldunuz ve ailesini de aynı şekilde.Bu hata değil daha kötüsü şunu da

belirtiyim kim olsa böyle bir yalanı kaldırmaz ve terk eder yani sonuna kadar haklı böyle bir yalanla ilişki yürümez..

Size tavsiye önce şu boşanma sorununuzu giderin ve yeni ilişkinize başlarken başınızdan evlilik geçtiğini söyleyin.

ablası normalde çanta karıştıran bırı mıdır?

yanı ne curret!

buna ya eli uzun denır yada sızın dedıkodunuz önden yapılmış oda ıspata kalkmış..

Oda başlı başına ayrı bir konu başlığı
Çanta karıştırmak ta neymiş
Kimliğe bakıldığına göre ya şüphelendiler yada biri kulaklarına kar suyu kaçırdı
Her türlü olmaz bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…